Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anja2201 napisał(a):
Moje pokasowane , a tak z innej beczki pytanie do Jaagi , czy Fil, psotka i Mania jedzą karmę którą zawiozłam dla nich , czy co innego ?

Ło Matko, ale szybko!
Nikt nie daje no to ja daję kolejne 10zł za Anjowe, czyli w sumie 30zł.
Przelewam w tej chwili 30zł na konto jaagi, bo znam, a potem się dogadacie.

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wegielkowa napisał(a):
A ja proponuję z tych nerwowych postów zrobić bazarek;). Kto chce niech wybierze post od #64 i zapłaci 5zł za jego usunięcie.
Proszę o wskazanie na które konto wpłacać.
Ja zaczynam zapłacę 5zł za post nr 94 :lol:

to ja też się dorzucę 5 zł. - super pomysł

a wszystkie osoby, które tak pięknie wypowiadają się o Ani i Asi zapraszam wieczorem na dworzec PKP, lub do Ani do domku mogą wyładować energię w lepszy sposób. Anka nie bądź głupia nie słuchaj pierdół, kto wie jaka jesteś i co robisz to wie, i nic tego nie zmienia. A szkoda żeby psiory ucierpiały na takich sytuacjach

Posted

Majki1510 napisał(a):
to ja też się dorzucę 5 zł. - super pomysł

a wszystkie osoby, które tak pięknie wypowiadają się o Ani i Asi zapraszam wieczorem na dworzec PKP, lub do Ani do domku mogą wyładować energię w lepszy sposób. Anka nie bądź głupia nie słuchaj pierdół, kto wie jaka jesteś i co robisz to wie, i nic tego nie zmienia. A szkoda żeby psiory ucierpiały na takich sytuacjach

Maju, jakim wieczorem, Anka będzie po mnie za 30 min. i dworzec PKP wita :)

Posted

Fil ma swoje suche, które dodaje mu po troszku do gotowanego mięsa z ryżem, bo go nie chce jeść. Mniejszy worek, czyli eukanubę, mama wzięła dla Mani. Ona tez nie chce być na samym suchym, wyjada wszystko niewidomej Duni, więc mama miesza to z kurczakiem.
Psotka je Nutram.

Posted

Mania gorzej się teraz czuje :roll:. Ma bardzo blade śluzówki. Mama dzwoniła do lekarza. powiedział, że to była bardzo znaczna dla niej utrata krwi w gigantycznej macicy i bardzo powazny zabieg, więc nie ma prawa czuc się lepiej.
Nie chce jeść. Mama próbowała kurczaka i puszki. Teraz karmi ją strzykawka convalescence support, który został po Opieńku. Władowała się na tapczan i lezy w jednym miejscu. Może też psychicznie dobiła ja sytuacja.
Oby poczuła sie lepiej, bo wygląda jak siedem nieszczęść. jest maleńka i niesamowicie chuda.
Anja, nie szukaj jej innego miejsca, bo serce się kraje na jej widok. mama i tak jej nie dałaby gdzie indziej. Za kilka dni, jak poczuje się lepiej, to zrobię jej zdjęcia i trzeba będzie ją ogłaszać, zeby nie było tak, jak z Dunią. Dunia tak pokochała moja mamę, że wszystkich innych gryzie. Oprócz slaya chyba, ale on ma jakies szczególne wzgledy u naszych tymczasowiczek :cool3:.

Trzymajcie kciuki za jej powrót do zdrowia.

Posted

[quote name='Jaaga']Fil ma swoje suche, które dodaje mu po troszku do gotowanego mięsa z ryżem, bo go nie chce jeść. Mniejszy worek, czyli eukanubę, mama wzięła dla Mani. Ona tez nie chce być na samym suchym, wyjada wszystko niewidomej Duni, więc mama miesza to z kurczakiem.
Psotka je Nutram.

Super to niech będzie dla Psotki , a Fil i Mania wybredne paskudy :)

Anja, nie szukaj jej innego miejsca, bo serce się kraje na jej widok. mama i tak jej nie dałaby gdzie indziej. Za kilka dni, jak poczuje się lepiej, to zrobię jej zdjęcia i trzeba będzie ją ogłaszać,

Ok , dzięki , jak będą foty to ja mam pakiet ogłoszeń jeszcze jeden więc będzie dla Mani , tylko narazie chyba ciężko cokolwiek o niej napisać .

Kciuki trzymamy z całych sił .

Posted

Asiaczek napisał(a):
ZAczęła jeść/pic?

Pzdr.

Też jestem ciekawa , martwię się o nią bardzo .

Rozliczenie :
Mysza2 - 30 zł
JAGPIE -55 zł
Asiaczek - 10 zł

Razem : 95 zł

Posted

Niestety, nie mam czasu pisac, ale jeśli nic nie pisze, to jest w porządku.
Zabieg powazny, ale Mania dochodzi do siebie.
Jak coś, to dzwońcie (32) 3533135. Robimy remont, żeby zdążyć przed poniedziałkeim, kiedy zostanę sama z całym towarzystwem, więc raczej na dogo nie będe miała czasu.

Od wegielkowa wpłynęło 20 zł na Manię. Bardzo dziekuję.

Posted

[Od wegielkowa wpłynęło 20 zł na Manię. Bardzo dziekuję.]

Po tym 20zł wpłaciłam tego samego dnia 30zł (też na Manię pustobrzuszkową)-dziś powinno być najpóźniej.
Będę przy Mani na wątku, jak będzie trzeba, cos dorzucę.
Uściski wielkie dla Mamy Jaagi!
Jak ja kocham takie Mamy!