wegielkowa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Anja2201 napisał(a):Moje pokasowane , a tak z innej beczki pytanie do Jaagi , czy Fil, psotka i Mania jedzą karmę którą zawiozłam dla nich , czy co innego ? Ło Matko, ale szybko! Nikt nie daje no to ja daję kolejne 10zł za Anjowe, czyli w sumie 30zł. Przelewam w tej chwili 30zł na konto jaagi, bo znam, a potem się dogadacie. Quote
Majki1510 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 wegielkowa napisał(a):A ja proponuję z tych nerwowych postów zrobić bazarek;). Kto chce niech wybierze post od #64 i zapłaci 5zł za jego usunięcie. Proszę o wskazanie na które konto wpłacać. Ja zaczynam zapłacę 5zł za post nr 94 :lol: to ja też się dorzucę 5 zł. - super pomysł a wszystkie osoby, które tak pięknie wypowiadają się o Ani i Asi zapraszam wieczorem na dworzec PKP, lub do Ani do domku mogą wyładować energię w lepszy sposób. Anka nie bądź głupia nie słuchaj pierdół, kto wie jaka jesteś i co robisz to wie, i nic tego nie zmienia. A szkoda żeby psiory ucierpiały na takich sytuacjach Quote
KatiKorej Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Majki1510 napisał(a):to ja też się dorzucę 5 zł. - super pomysł a wszystkie osoby, które tak pięknie wypowiadają się o Ani i Asi zapraszam wieczorem na dworzec PKP, lub do Ani do domku mogą wyładować energię w lepszy sposób. Anka nie bądź głupia nie słuchaj pierdół, kto wie jaka jesteś i co robisz to wie, i nic tego nie zmienia. A szkoda żeby psiory ucierpiały na takich sytuacjach Maju, jakim wieczorem, Anka będzie po mnie za 30 min. i dworzec PKP wita :) Quote
Jaaga Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Fil ma swoje suche, które dodaje mu po troszku do gotowanego mięsa z ryżem, bo go nie chce jeść. Mniejszy worek, czyli eukanubę, mama wzięła dla Mani. Ona tez nie chce być na samym suchym, wyjada wszystko niewidomej Duni, więc mama miesza to z kurczakiem. Psotka je Nutram. Quote
Majki1510 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 KatiKorej napisał(a):Maju, jakim wieczorem, Anka będzie po mnie za 30 min. i dworzec PKP wita :) No to miłej zabawy - przecież warto ;) Quote
wegielkowa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Przebijałam, żeby post #94 Myszy2 został w całości (!), a uczciwa Mysza2 usunęła. Quote
jagpie Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Anja, właśnie sprawdziłam konto i mój wczorajszy przelew nie poszedł, zatem robię jeszcze raz, a Ciebie proszę o potwierdzenie jak dojdzie Quote
Asiaczek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Deklaruję stałą w wys. 10 zł. od sierpnia 2011. Przelew juz poszedł:) Pzdr. Quote
Jaaga Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Mania gorzej się teraz czuje :roll:. Ma bardzo blade śluzówki. Mama dzwoniła do lekarza. powiedział, że to była bardzo znaczna dla niej utrata krwi w gigantycznej macicy i bardzo powazny zabieg, więc nie ma prawa czuc się lepiej. Nie chce jeść. Mama próbowała kurczaka i puszki. Teraz karmi ją strzykawka convalescence support, który został po Opieńku. Władowała się na tapczan i lezy w jednym miejscu. Może też psychicznie dobiła ja sytuacja. Oby poczuła sie lepiej, bo wygląda jak siedem nieszczęść. jest maleńka i niesamowicie chuda. Anja, nie szukaj jej innego miejsca, bo serce się kraje na jej widok. mama i tak jej nie dałaby gdzie indziej. Za kilka dni, jak poczuje się lepiej, to zrobię jej zdjęcia i trzeba będzie ją ogłaszać, zeby nie było tak, jak z Dunią. Dunia tak pokochała moja mamę, że wszystkich innych gryzie. Oprócz slaya chyba, ale on ma jakies szczególne wzgledy u naszych tymczasowiczek :cool3:. Trzymajcie kciuki za jej powrót do zdrowia. Quote
Tymonka Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='Jaaga']Fil ma swoje suche, które dodaje mu po troszku do gotowanego mięsa z ryżem, bo go nie chce jeść. Mniejszy worek, czyli eukanubę, mama wzięła dla Mani. Ona tez nie chce być na samym suchym, wyjada wszystko niewidomej Duni, więc mama miesza to z kurczakiem. Psotka je Nutram. Super to niech będzie dla Psotki , a Fil i Mania wybredne paskudy :) Anja, nie szukaj jej innego miejsca, bo serce się kraje na jej widok. mama i tak jej nie dałaby gdzie indziej. Za kilka dni, jak poczuje się lepiej, to zrobię jej zdjęcia i trzeba będzie ją ogłaszać, Ok , dzięki , jak będą foty to ja mam pakiet ogłoszeń jeszcze jeden więc będzie dla Mani , tylko narazie chyba ciężko cokolwiek o niej napisać . Kciuki trzymamy z całych sił . Quote
Tymonka Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Asiaczek napisał(a):ZAczęła jeść/pic? Pzdr. Też jestem ciekawa , martwię się o nią bardzo . Rozliczenie : Mysza2 - 30 zł JAGPIE -55 zł Asiaczek - 10 zł Razem : 95 zł Quote
Tymonka Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 kurcze strasznie się denerwuję , co z sunią ?? Quote
Jaaga Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Niestety, nie mam czasu pisac, ale jeśli nic nie pisze, to jest w porządku. Zabieg powazny, ale Mania dochodzi do siebie. Jak coś, to dzwońcie (32) 3533135. Robimy remont, żeby zdążyć przed poniedziałkeim, kiedy zostanę sama z całym towarzystwem, więc raczej na dogo nie będe miała czasu. Od wegielkowa wpłynęło 20 zł na Manię. Bardzo dziekuję. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Uffff, kamień z serca:) Mania, nabieraj apetytu i ciesz sie zyciem:) Pzdr. Quote
KatiKorej Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Jaga jak będziesz miała czas, to prosimy o jakieś jedno zdjęcie do ogłoszeń, zanim sunia przytyje. Im tragiczniej, tym więcej tel. Quote
Tymonka Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Jaaga podaj mi nr konta i kwotę jaką mam Ci przelać . Quote
wegielkowa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [Od wegielkowa wpłynęło 20 zł na Manię. Bardzo dziekuję.] Po tym 20zł wpłaciłam tego samego dnia 30zł (też na Manię pustobrzuszkową)-dziś powinno być najpóźniej. Będę przy Mani na wątku, jak będzie trzeba, cos dorzucę. Uściski wielkie dla Mamy Jaagi! Jak ja kocham takie Mamy! Quote
Recommended Posts