wegielkowa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Suka przebywa weekendowo na wsi:lol:. A teraz, jak już znacznie chłodniej, Mania nie lubi za długo przebywać w ogrodzie - szybciutko sama wraca do domku i na kanapkę. Nie trzeba jej wołać:razz:. Prosiłam Teścia, żeby cyknął zdjęcie to za chwilę wstawimy. Quote
Nutusia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ano właśnie - jak zadek marznie to już nie trzeba do domu wołami ciągnąć - mam to samo ;) Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 wegielkowa napisał(a):Suka przebywa weekendowo na wsi:lol:. A teraz, jak już znacznie chłodniej, Mania nie lubi za długo przebywać w ogrodzie - szybciutko sama wraca do domku i na kanapkę. Nie trzeba jej wołać:razz:. Prosiłam Teścia, żeby cyknął zdjęcie to za chwilę wstawimy. Pewnie! Po coma doopinka marznąć, jak można na kanapie sobie poleżeć w ciepełku:) pzdr. Quote
ewelinka_m Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Mania na salonach cd: i ogródkowa Mania takiego domku chyba wszyscy możemy jej zazdrościć, lepiej trafić nie mogła:p Quote
wegielkowa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ogrodniczka Mania bezbłędnie kopie dołki tam, gdzie biedne kreciki mają swoje kryjówki:roll:. Quote
Roszpunka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Mania kanapowiec, aż miło popatrzeć :lol: Quote
wegielkowa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Dobre suczydło. Ciekawostka, że mężczyzn woli od kobitek. Quote
ocelot Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 wegielkowa napisał(a):Dobre suczydło. Ciekawostka, że mężczyzn woli od kobitek. Widocznie tutaj kobitka ja skrzywdzila. Quote
Asiaczek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Skórzana kanapa,kocyk, ogródek, prywatne kreciki:) nonono, świetnie powodzi się Mani:) pzdr. Quote
wegielkowa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Asiaczek napisał(a):Skórzana kanapa,kocyk, ogródek, prywatne kreciki:) nonono, świetnie powodzi się Mani:) pzdr. Biedne prywatne kreciki:oops: Quote
Asiaczek Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Trudno, albo pies albo kreciki... Pzdr. Quote
Nutusia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Kreciki niech się wyprowadzą do... sąsiada! ;) Quote
wegielkowa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Nutusia napisał(a):Kreciki niech się wyprowadzą do... sąsiada! ;) Prawdopodobnie Mańka przeniosłaby się do sąsiada. Quote
wegielkowa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Mysza2 napisał(a):a ja z chodzeniem na smyczy? Chodzi na smyczy i bez smyczy. Trzyma się bardzo człowieka, jak jest puszczona luzem. Quote
Tymonka Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Strasznie się cieszę , że Mania dała się ucywilizować :) Quote
Nutusia Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Przy takich zdeterminowanych ludziach nie miała innego wyjścia;) Quote
LadyS Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Jaaga zgłaszała do Akcji Sterylizacji sukę do refundacji sterylizacji, nie widzę na początku wątku banerka ani konkretnego rozliczenia - czy suka została wysterylizowana na koszt akcji sterylizacji? Jeśli tak, to za ile i gdzie? Jeśli nie - czy będzie? Pomagam w aktualizacji wątku Soemie i potrzebuje tych informacji. Quote
Mysza2 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 ale się dziewczynie trafiło:):) radość spojrzeć:) Quote
wegielkowa Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Mysza2 napisał(a):ale się dziewczynie trafiło:):) radość spojrzeć:) Trochę rozmazane, bo ztel Teść robił sam zdjęcie, ale nie mogłam się powstrzymać:) Quote
wegielkowa Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 (edited) Dziewczyny - do moich teściów przyszło cudo na działkę: tu zdjęcie z Mańką na drugim planie : Edited June 26, 2012 by wegielkowa Quote
Recommended Posts