Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trudny pies z niej. Mama cały czas ją musi nosić na rękach. Na spacerach prawie cały czas lezy lub siedzi. Z jedzeniem wybrzydza. Mało je i mało pije.
Rana zagoiła się ślicznie, mleka nie ma.

Zaraz wstawię tu jej zdjęcia i prosiłabym o stworzenie jakiegoś tekstu. Mama ma problemy z rękami i kręgosłupem, więc takie noszone spacery są dla niej bolesne i uciążliwe.

Bardzo prosze o pilne jej ogłaszanie i zrobienie jej wyróznionych ogłoszeń. Naprawdę, mimo szczerych chęci mama długo sobie nie poradzi z jej tymczasowaniem, jeśli nic się nie zmieni w jej zachowaniu i nie zacznie chodzić.

Mania nadaje się raczej tylko do domu z ogrodem, żeby mogła byc puszczona luzem. Smycz wyjątkowo ją stresuje.

Jest młodziutką ok. roczna suczką, która potrzebuje spokojnego domu. Typowo kanapowy pies, w domu spokojna, nie niszczy, całkowicie cicha.

Tel. do mamy (32) 3533128.

Posted

Mysza2 napisał(a):
A nie mówiłam że jesteście kochane:loveu::loveu::loveu:
To ja jeszcze pw do paru osób powysyłam:multi::multi::multi:

witam, dostałam maila na PW w sprawie zbiórki $...
prześlę choć trochę - poszę o nr konta:-)
pozdr. Ania

Posted

Nutusia napisał(a):
Dziewczyny, może tytuł zmieńcie, bo DT jest, tylko kasy na niego brak :(

Tytuł zmieniony .

Jaaga napisz ile mam Ci przesłać kasy za transport na sterylkę i podaj nr konta .

Posted

Nic nie wpłacaj, bo dostałam wpłaty na Manię od wegielkowej, w sumie 65 zł, więc Mania u mnie ma jeszcze 25 zł.

O ogłoszenia bardzo prosze, bo mamie naprawdę z nia cięzko. Może ktos zrobilby na szybko chociaz takie zwykłe, a za kilka dni mozna zrobic wyróznione.

Posted

Anja, następnym razem zrób na Kraków i tylko zaznacz, że przebywa w DT w Katowicach , bo u nas adopcje takie sobie, a najfajniejsi ludzie przyjeżdżają z małopolski.

Posted

[quote name='Anja2201']ok , wieczorem porobię na Kraków , w allegro zmienić ?[/QUOTE]

Nie, to już zostaw. Może tak będzie większa szansa, jesli ogłoszenia bedę na dwa województwa.