asia300 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Dostałam dzisiaj wiadomosc od Pani ze w dniu wczorajszym znalazła pieska rasy shih tzu , piesek bardzo tęskni za właścicielem:-(.Zguba została wykąpana i wyczesana :)Piesek jest młody , miał bardzo zaniedbane uszka ale nie był za bardzo skołtuniony czyli błądził od niedawna . Pani która znalazła pieska zapewniła że jeżeli nie znajdzie sie właściciel piesek zostanie u niej :) Mam nadzieje ze właściciele sie znajdą i ze piesio nie jest następnym pieskiem którego pozbyto się bo są wakacje :mad: a o to nasz bohater http://i52.tinypic.com/etfg45.jpg Quote
asia300 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 ...................................... Quote
Barynia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Piesek jest prześliczny :) , mam nadzieje że opiekun się znajdzie :smile: Quote
fuentes Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 znalazla sie wlascicielka ? jak potoczyly sie losy psiaka? Quote
Recommended Posts