Agushka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Myślę, że po prostu był cudownym psem, bez dokonywania cudów... Pozwól limonci na nazywanie go cudownym bo dla niej napewno taki był.. Quote
furciaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Basenji napisał(a):A na czym ta cudowność polega? Jakich cudów dokonał? Zdrówko przepraszam basenji ale te pytania nie sa chyba na miejscu... nikomu nie jest latwo pogodzic sie z odejsciem przyjaciela a takie pytania i docinki napewno nie pomoga pogodzic sie limonci z ta strata. troche empati... Quote
limoncia Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Kilka Kwiatków aby było troszkę kolorowo:lol: :lol: :lol: a nie tak pusto i szaro:p :p:biggrina: :p :mdrmed: Quote
furciaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 a te kwiatki to twoje dzielo? jesli tak to zazdroszcze talentu:p Quote
Agushka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Oj jakie fajne kwiatki, ja też bardzo lubię je fotografować. Jak tylko coś mi w ogródku zakwitnie to pędzę z aparatem :) Quote
limoncia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Dziękuje:p :p :p Ale talentu to ja nie mam Quote
Kati Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ładne kwiatuszki i jak je się miło ogląda oczekując wiosny. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 To nie są teraźniejsze zdjęcia prawda? Bo już się wystraszyłam, że przyroda zgłupiała przez tą pogodę i kwiaty zaczynają kwitnąć :roll: Quote
limoncia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Te zdjęcia sa jeszcze z lata :p :p :p Quote
limoncia Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Zapraszam na Fotki z Sylwestra (troszke późno wstawiłam ale to dlatego ze wczesniej jakos nie mialam czasu na wstawianie)wybaczcie ...W Powitaniu Nowego Roku uczestniczyły:Palma Limoncia,Olcia&Tasha i ewelinabuck Expres się oddala Ewlinabuck Nibyróżki Palma I Ola Olcia i ewelina Skok Oli ... Hoop Okazał się zwycięstwem!!! Hurra Wszyscy byli szczęśliwi... czy to były aniołki charliego?? Chyba tak Olcia Limoncia i Palma ....................... oooo... Witaj Nowy Roku!!!! ile fajerwerek!!! Taki był sylwester w Goleniowie... Quote
WalentyNaa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 fajne foteczki limoncia powstawialas :P dlugo sie zastnawialam co to za kula na jednym zdjeciu a to znak drogowy :P Quote
haska_12 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Super fotki !! :loveu: "Dogomaniaczki górą! :multi: " :evil_lol: Quote
haska_12 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A tak wogle to zapraszam do mnie :evil_lol: Quote
limoncia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Tak haska popieram:,, DoGoMaNiaCzKi Górą":multi: :multi: :multi: :multi: Quote
limoncia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 A przepraszam : Dogomaniacy też!!!:multi: :multi: :multi: :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 O widze ze mieliscie udanego sylwka, nie ma to jak Dogomaniacy:multi: :eviltong::eviltong: Quote
limoncia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Znalazłam Kilka zdjęć z Zeszłego Roku a dokladnie 27 Grudnia na tych fotach jest Alaskan Malamute Buck I Pudelek Chaps ewelinybuck... Zapraszam:lol: :lol: :lol: Quote
Jupi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Nadrobiłam już całe zaległości w Twojej galerii od pierwszej do ostatniej strony post po poście cudowny psiak z niego był:loveu: ja pożegnałam 2 psy: owczarke Kaze miała 8 lat (nowotwór wątroby) :-( i dobermankę Ozę miała 5 miesięcy - ktoś otworzył jej naszą bramkę na podwórku i wpadła pod samochód zbierałam ją z ulicy (w kawałkach):placz: wiem jak boli, zwłaszcze że u Ciebie to jeszcze bardzo świeża rana, może kiedyś z czasem nauczysz się o tym mówić i dowiemy się jak było z Kodakiem:-( a powiedz czy planujesz innego psiaka? Quote
furciaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 czesc limoncia:) fajne te psiaki:p fajnie to wyglada taki duzy mamucio i maly dupelek:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ale się łapą domaga malamucik... ;) Fajne zdjęcia :) Quote
limoncia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Cześć Dziekuje wszystkim za odwiedzinki :p :p :p Po lekcjach bede na Dogo A teraz Pozdrawiam wszystkich z lekcji ...a mianowicie z przerwy bo zaraz Edukacja Regionalna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts