haska_12 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 O nie zobaczyłam dzidzi :loveu: Śliczna dziewczynka :loveu: Ojjj :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Nietoperek rosnie jak na drozdzach A co on ma miedzy łapkami :cool3: ?? Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Z kierowcą o imieniu Farko mogę jechaę wszędzie...:lol: Wie, gdzie jest kierownica, a to najważniejsze! Co tam pedały... i inne takie... Pzdr. Quote
Matusz Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Limoncia przepiekne zdjęcia Farko :loveu::loveu: a baby jakie słodkie ;) Quote
limoncia Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Usia'] Nietoperek rosnie jak na drozdzach A co on ma miedzy łapkami :cool3: ?? A to cos miedzy lapkami to butelka piszczaca dokladnie DOG BEER:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chlopak lubi popic czasami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Z kierowcą o imieniu Farko mogę jechaę wszędzie...:lol: Wie, gdzie jest kierownica, a to najważniejsze! Co tam pedały... i inne takie... Pzdr. To gdzie jedziemy?? nad morze ?..w Gory... [quote name='matusz5']Limoncia przepiekne zdjęcia Farko :loveu::loveu: a baby jakie słodkie ;) Dziekuje ;) Quote
BooBC Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ja widziałam fote z wczoraj ...... taki byk już jest z Farka że hohoho ;) :cool3: ;) Quote
haska_12 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 palma.. zazdroszcze Ci, że mozesz go osobiscie wytarmosić :loveu: :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Czemu tak długo nie ma nowych fotek:mad: ....A tak wogóle to Cześć:p Quote
ewelinabuck Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 no wlasnie monika czemu nie ma nowych fotek???????????????:mad: :mad: Quote
BBeta Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hej :) Czekamy na nowe fotki, pochwal się jaki Farko już duży jest :cool3: Dobranoc :calus: Quote
anetta Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Hej, dawno mnie nie bylo a Farko jest taki duzy :o Quote
Asiaczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ostatnie fotki z 14 maja, to może pora na jakąś "świeżynkę"? Hmmm..... Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ulala! Co za piękny Pies! ;) Pozdrawiam Serdecznie od Goofiego i zapraszamy do Galerii ;) Quote
Usia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Hej fotek brak cisza w galeri :shake: :shake: :shake: to pewnie przez szkołe ona wykancza ludzi :eviltong: Czekamy z ciecierpiliwoscia na nowe fotki ;) Quote
Asiaczek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Byłam trochę nieobecna na DGM, ale widze, że i Właścicielka tej Galerii, tez zrobiła sobie wolne... pzdr. Quote
Matusz Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 gdzie te zdjęcia limoncia ?:diabloti::eviltong::eviltong: Quote
limoncia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 DORRAG napisał(a):Czemu tak długo nie ma nowych fotek ....A tak wogóle to Cześć zaraz beda na 100% ewelinabuck napisał(a):no wlasnie monika czemu nie ma nowych fotek???????????????:mad: :mad: dlugo mnie nie bylo ale foty zaraz beda:cool3: :eviltong: BBeta napisał(a):Hej Czekamy na nowe fotki, pochwal się jaki Farko już duży jest :cool3: Dobranoc :calus: jest juz duuuzy anetta napisał(a):Hej, dawno mnie nie bylo a Farko jest taki duzy :o :evil_lol: :p :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Ostatnie fotki z 14 maja, to może pora na jakąś "świeżynkę"? Hmmm..... Pzdr. to beda z 6 czerwca:p Kooikerka napisał(a):Ulala! Co za piękny Pies! ;) Pozdrawiam Serdecznie od Goofiego i zapraszamy do Galerii ;) dzieki:p Usia napisał(a):Hej fotek brak cisza w galeri :shake: :shake: :shake: to pewnie przez szkołe ona wykancza ludzi :eviltong: Czekamy z ciecierpiliwoscia na nowe fotki ;) popieram szkola wykancza ludzi:p :eviltong: Asiaczek napisał(a):Byłam trochę nieobecna na DGM, ale widze, że i Właścicielka tej Galerii, tez zrobiła sobie wolne... pzdr. a no tak wolne:p haska_12 napisał(a):No.. wracaj, wraacaaaj, bo już tęskno :) wrocilam haska wrocilam;) :p ;) matusz5 napisał(a):gdzie te zdjęcia limoncia ?:diabloti::eviltong::eviltong: zaraz beda;) Quote
limoncia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Baaaaardzo was Przepraszam...baaaardzo dlugo mnie nie bylo...Postaram sie jak najszybciej nadrobic zaleglosci...:) Quote
limoncia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 swinka morska o imieniu Czesiek (kolezanki) Quote
Recommended Posts