limoncia Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć:p Mówiłam już że strasznie szybko rośnie....Śliczny jest:loveu: :loveu: A zdjecia jak zwykle piękne:loveu: mowilas:lol: dziekuje:oops: :lol: Quote
Matusz Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Śliczne zdjęcia ;) :loveu::loveu: Farko już się robi mężczyzna :D:diabloti: Quote
limoncia Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 ewelinabuck napisał(a):Sliczne fotki;-) o ewelina zawitała:p :p :p dziekuje matusz5 napisał(a):Śliczne zdjęcia ;) :loveu::loveu: Farko już się robi mężczyzna :D:diabloti: dziekuje:p Quote
limoncia Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 :lol: :lol: :lol: dziekuje za odwiedzinki:lol: :lol: :lol: Farko rosnie jak na drozdzach...Oto Fotki....:lol: podworkowe;) ;) Quote
KaRa_ Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ale Fark juz duuuzy:loveu::loveu::loveu::loveu:a te uszy jak mu slicznie stoja, naprawdze szybko on rosnie:cool3: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Sesja nad wodą - super! Fotki ogrodowe - też piękne. Portrety Farko - wręcz klasyczne! Tak powinna wyglądać głowa ON-ka.:lol: Pzdr. Quote
Usia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 skads mi ta morda znana jest :cool3: Zdjecia z nad wody super :cool3: a tak sie skromnie i grzecznie spytam gdzie robione ?? Quote
limoncia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='DORRAG'] Ale fajne ucholki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dziekuje:lol: [quote name='matusz5'] te uszyska :loveu::loveu::loveu::loveu: a no uszyska:evil_lol: [quote name='KaRa_TC']Ale Fark juz duuuzy:loveu::loveu::loveu::loveu:a te uszy jak mu slicznie stoja, naprawdze szybko on rosnie:cool3: szybko rosnie...i jest duuzy:evil_lol: [quote name='Asiaczek']Sesja nad wodą - super! Fotki ogrodowe - też piękne. Portrety Farko - wręcz klasyczne! Tak powinna wyglądać głowa ON-ka.:lol: Pzdr. Dziekuje:lol: [quote name='Usia'] skads mi ta morda znana jest :cool3: Zdjecia z nad wody super :cool3: a tak sie skromnie i grzecznie spytam gdzie robione ?? Ta mordka to bucka:evil_lol: :eviltong: dziekuje:lol: fotki robione nad jeziorem dąbie:lol: Quote
limoncia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Fotki z "kursu":evil_lol: na prawo jazdy farkusia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jedzie ktos na wyprawe??:evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='limoncia'] Z takim kierowcą wszędzie:loveu: Nie będę oryginalna jak napisze, że Farko pięknie rośnie;) Jak byłam tu ostatnio, to jeszcze puszek szczenięcy miał, a teraz-ONek jak sie patrzy!:loveu: Quote
DORRAG Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Cześć:p Proszę jaki kierowca:loveu: :loveu: :loveu: Quote
limoncia Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Dobcia']Z takim kierowcą wszędzie:loveu: Nie będę oryginalna jak napisze, że Farko pięknie rośnie;) Jak byłam tu ostatnio, to jeszcze puszek szczenięcy miał, a teraz-ONek jak sie patrzy!:loveu: dziekuje :p [quote name='Usia'] gdzies tu był kierunek ?? yyyyy to chyba swiatła ;) oj nie to chyba awaryjne:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='DORRAG']Cześć:p Proszę jaki kierowca:loveu: :loveu: :loveu: Zdal za pierwszym razem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='haska_12']Ale on urósł :o :o :o Niesamowity :loveu: O haska dawno cie nie bylo:lol: dziekuje Quote
haska_12 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No rzeczywiscie.. :loveu: Farkuś coraz piękniejszy :loveu: Quote
Marta_Ares Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 sliczny lowczarek, jaki on juz duzy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
limoncia Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Dzisiaj wstawie kilka fot Farkusia i Kilka Fot mojej kuzynki...:) Mojemu chrzestnemu(mojej mamy bratu) urodzila sie corka..a bylo to 6 maja oczywiscie br.:)o godz. 17.05..:lol: Oto jej Fotki...:) Teraz FoTkI Farkusia...:) Quote
haska_12 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 No nie ma to jak owczarki :) Jak są małe to mają swietne radarki :lol: Quote
Recommended Posts