limoncia Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 elapieczus1 napisał(a):cześć piekny piesek będę do was zaglądać a zapraszamy zapraszamy:lol: :lol: :lol: haska_12 napisał(a): Ahhh :loveu: Cykasz cudowne zdjęcia :loveu: dziekuje haska:lol: :lol: :lol: Nanami napisał(a):O kurka, jak mogło mnie to ominać, gratuluje nowego cudenka :] dziekuje:lol: ewelinabuck napisał(a):nie podobalo mu sie na raczkach u ciotki heheh...;) ;) ;) musi bys niezla maupa z niej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (to ja ta ciotka) a no niezla malpa:evil_lol: Guffi napisał(a):Tak często spotykałyśmy się w innych galeriach, a ja dopiero teraz pomyślałam, aby tu zajrzeć:shake:(Ty już u mnie byłaś;)). Tak więc się witam i na początek gratuluję nowego cudeńka, bo zawsze widziałam tylko Kodaczka w podpisie . Śliczne zdjęcia;) dziekuje i zapraszam ponownie:lol: :lol: :lol: DORRAG napisał(a):Cześć Limoncia:p czesc:p Pozdrawiam z lekcji informatyki:evil_lol: :lol: :evil_lol: wszystkich bez wyjatku:lol: Quote
WalentyNaa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Czesc limoncia :) jak ja uwielbiam patrzec na Farkusia :) a jescze bardziej go tulic na spacerku :) Quote
limoncia Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 :evil_lol: :evil_lol: WalentyNaa napisał(a):Czesc limoncia :) jak ja uwielbiam patrzec na Farkusia :) a jescze bardziej go tulic na spacerku :) czesc ewa :lol: hihi farkus to taka mala przytulanka:eviltong: :p :lol: :evil_lol: [SIZE=2]do przytulania:loveu: :lol: :evil_lol: Quote
Matusz Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Śliczne zdjęcia :) :loveu::loveu: jeśli można wiedzieć to jakim aparatem robione ?? i w jakim programie edytujesz zdjęcia ? bo ja szukam jakiegoś dobrego programu do edycji zdjęć, zapraszam do Galerii mojego Tobiasza w podpisie :) mój jamnior:evil_lol: Quote
limoncia Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Zdjęcia robie Aparatem Canon PowerShot A540 a obrabiam w Photo Filtre:lol: :eviltong: :lol: :lol: :lol: :lol: Ps;dzieki za odwiedzinjki Quote
Matusz Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='limoncia']Zdjęcia robie Aparatem Canon PowerShot A540 a obrabiam w Photo Filtre:lol: :eviltong: :lol: :lol: :lol: :lol: Ps;dzieki za odwiedzinjki ooo :D ja też robię Canonen PowerShot A540 :) :D mam taki sam:D dzięki :) zapraszam do mnie :D a fotki cudne:loveu: Quote
BBeta Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='limoncia'] Wymiękam :) Cudo po prostu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
limoncia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 :eviltong: :eviltong: Witam:cool3: :lol: :lol: dzisiaj wybralimy sie z ewelinabuck i walentyna i oczywiscie psiakami na spacerek...Fotki beda pozniej a teraz kopiuje od eweliny:eviltong: Quote
DORRAG Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześć:p Ale sobie w oczy patrzą:loveu: :loveu: A zdjecia jak zwykle piękne:p Quote
DORRAG Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ale mokry:evil_lol: :loveu: I widzę że uszka już powoli się podnoszą:p Quote
WalentyNaa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ta fotka jak dla mnie jets przecudna :) :loveu: Quote
limoncia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='DORRAG'] Ale mokry:evil_lol: :loveu: I widzę że uszka już powoli się podnoszą:p tak uszka sie podnoszą :lol: :evil_lol: :lol: . Farko widzial jak berdy i buck bawia sie w wodzie no i chlopak sam chcial sprobowac... Dal nura i tak wlasnie wygladał :evil_lol: :eviltong: :p :evil_lol: [quote name='WalentyNaa'] ta fotka jak dla mnie jets przecudna :) :loveu: witam :lol: dziekuje:lol: Quote
gogunia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witam limonciu;) , ładne zdjęcia:loveu: :multi: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 monika ja zaraz zmykam z chapsem na spacerek:razz: :razz: :razz: :razz: i z Albertem Quote
limoncia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 :evil_lol: to papa ewelina:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 bye bye bye ;) ;) ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
eria Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 cześć ! nie wypada odmówić jak zapraszają :evil_lol: :evil_lol: Farko jest przesłodki, ale szczerze bardziej mi się podoba Kodak ,chyba ze względu na piękne niecodzienne umaszczenie :loveu: :loveu: Quote
BooBC Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='limoncia'] Typowy pastuch :lol: :eviltong: :lol: Wypadłoby wpaść tu do nas, do Boogiczkowej i Taszkowej :cool3: :eviltong: :cool3: Quote
Recommended Posts