Jump to content
Dogomania

Galeria Owczarka Farka :) Zapraszamy :)CoDzienna Porcja Fotek:)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elapieczus1 napisał(a):
cześć piekny piesek będę do was zaglądać

a zapraszamy zapraszamy:lol: :lol: :lol:

haska_12 napisał(a):

Ahhh :loveu: Cykasz cudowne zdjęcia :loveu:

dziekuje haska:lol: :lol: :lol:

Nanami napisał(a):
O kurka, jak mogło mnie to ominać, gratuluje nowego cudenka :]

dziekuje:lol:

ewelinabuck napisał(a):
nie podobalo mu sie na raczkach u ciotki heheh...;) ;) ;) musi bys niezla maupa z niej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (to ja ta ciotka)

a no niezla malpa:evil_lol:

Guffi napisał(a):
Tak często spotykałyśmy się w innych galeriach, a ja dopiero teraz pomyślałam, aby tu zajrzeć:shake:(Ty już u mnie byłaś;)).
Tak więc się witam i na początek gratuluję nowego cudeńka, bo zawsze widziałam tylko Kodaczka w podpisie
  • .
    Śliczne zdjęcia;)

• dziekuje i zapraszam ponownie:lol: :lol: :lol:
    DORRAG napisał(a):
    Cześć Limoncia:p

czesc:p

Pozdrawiam z lekcji informatyki:evil_lol: :lol: :evil_lol: wszystkich bez wyjatku:lol:

Posted

:evil_lol: :evil_lol:

WalentyNaa napisał(a):
    Czesc limoncia :) jak ja uwielbiam patrzec na Farkusia :) a jescze bardziej go tulic na spacerku :)

czesc ewa :lol: hihi farkus to taka mala przytulanka:eviltong: :p :lol: :evil_lol: [SIZE=2]do przytulania:loveu: :lol: :evil_lol:

Posted

Śliczne zdjęcia :) :loveu::loveu: jeśli można wiedzieć to jakim aparatem robione ?? i w jakim programie edytujesz zdjęcia ? bo ja szukam jakiegoś dobrego programu do edycji zdjęć, zapraszam do Galerii mojego Tobiasza w podpisie :) mój jamnior:evil_lol:

Posted

[quote name='limoncia']Zdjęcia robie Aparatem Canon PowerShot A540 a obrabiam w Photo Filtre:lol: :eviltong: :lol: :lol: :lol: :lol:
    Ps;dzieki za odwiedzinjki

ooo :D ja też robię Canonen PowerShot A540 :) :D mam taki sam:D dzięki :) zapraszam do mnie :D a fotki cudne:loveu:

Posted

:eviltong: :eviltong: Witam:cool3: :lol: :lol: dzisiaj wybralimy sie z ewelinabuck i walentyna i oczywiscie psiakami na spacerek...Fotki beda pozniej a teraz kopiuje od eweliny:eviltong:

Posted

[quote name='DORRAG']

Ale mokry:evil_lol: :loveu: I widzę że uszka już powoli się podnoszą:p

tak uszka sie podnoszą :lol: :evil_lol: :lol: . Farko widzial jak berdy i buck bawia sie w wodzie no i chlopak sam chcial sprobowac... Dal nura i tak wlasnie wygladał :evil_lol: :eviltong: :p :evil_lol:
    [quote name='WalentyNaa']
    ta fotka jak dla mnie jets przecudna :) :loveu:

witam :lol: dziekuje:lol:

Posted

cześć ! nie wypada odmówić jak zapraszają :evil_lol: :evil_lol: Farko jest przesłodki, ale szczerze bardziej mi się podoba Kodak ,chyba ze względu na piękne niecodzienne umaszczenie :loveu: :loveu: