ewelinabuck Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 W Miedzyzdrojach jest to muzeum ale uwaga wpuszczaja psy ale tylko i wylacznie pudelki:lol: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):jak to nikt? a ja to co ? nikt?? :P gdzie sie znajduje takie muzeum ?? Dziekuje za to ze odwiedzasz:lol: Muzeum w Miedzyzdrojach:evil_lol: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 ewelinabuck napisał(a):W Miedzyzdrojach jest to muzeum ale uwaga wpuszczaja psy ale tylko i wylacznie pudelki:lol: No dziewczyno mialas farta:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Zapraszam do mojej galerii rowniez jest duzo zdjec z tego wypadu:lol: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 ewelinabuck napisał(a):Zapraszam do mojej galerii rowniez jest duzo zdjec z tego wypadu:lol: No u eweliny tez jest duZo fotek...:evil_lol: Ale nie zapominajcie o mnie:lol: Quote
DORRAG Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dzień dobry:p Ale dużo foteczek:multi: Wszystkie śliczne:p A ta najładniejsza:loveu: :loveu: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='DORRAG']Dzień dobry:p Ale dużo foteczek:multi: Wszystkie śliczne:p A ta najładniejsza:loveu: :loveu: O witam:lol: :lol: :lol: Ciesze sie ze fotki sie podobają:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ewelina nie żartuj? Tylko pudelki ?? Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 No tak wyjatkowo a to dlatego ze ta pani co bilety sprzedawala miala pudelka tylko ze miniaturke:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 tak tylko pudelki bo ta pani ma pudelka i powiedziala ze moze nas wyjatkowo wpuscic bo pudel:cool3: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nooo to ładnie. Ja założe muzeum i napisze ze tylko z małymi biało brązowymi psami :D i do tego z suczkami :D Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Nooo to ładnie. Ja założe muzeum i napisze ze tylko z małymi biało brązowymi psami :D i do tego z suczkami :D O fajnie. A czy ja i ewelina bedziemy mialy wstep z psiakami niezaleznie od wielkosci i rasy??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 No nie wiem zastanowie sie :D hmmm.... Z takimi psiakami to wstęp za darmo :D:loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 i dla dogomaniakow znizki biletowe:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 no BA ! wiadome :d hehe tylko ciekawe kiedy ja to muzeum załoze :D Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hihihihihih:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 a i ciekawe co będe tam eksponować... może... hmmm... woskowe fogury psów :D na zamówienie :D:D:D:D Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ciekawe nawet bardzo wtedy to ja w tym museum bede nocowac:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 O widzisz to pokoje noclegowe też sie znajdą... no chyba że wolisz tak jak piesek, np. w wiklinowym koszyku :D:diabloti: Quote
Rinuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 hehe dziewczyny op czym Wy tak gadacie tutaj??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad: Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Czesc. Ale o co chodzi...? :evil_lol: Ja jak zwykle na maksa w temacie... :eviltong: Quote
limoncia Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 hihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Muzeum figur psiaków woskowych... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Świetny pomysł:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 doberek bamberek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts