limoncia Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Prosze. Nie placzcie:-( :-( :-( Gosiu dziękuje Quote
furciaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 limoncia a moze napiszesz cos o kodaku, cio lubil jaki byl... niestety juz nic ci go niewroci, taka jest juz kolej rzeczy ze to co kochamy odchodzi zbyt szybko ale zostaja wspomnienia, wszystkie wspaniele chwile ktore spedziliscie na zabawach, przytulaniach:loveu: niech te wspomnienie pomoga ci dalej zyc, niech zamiast smutku na twojej twarzy pojawi sie usmiech tak jak wtedy gdy twoj psiak platal ci figle... on by tego chcial... Quote
Nanami Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 A ja sobie przejrzałam całą galeryjke, Kodak miał cudną, taką myszatą maść, po prostu bomba :loveu: Wyglądał na młodego jeszcze psiaka... Quote
limoncia Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 No dobrze. Jak wiecie Kodak był wilczurkiem. Do mnie przyjechał 12 maja 2006r. Bardzo chcialam miec psiaka, no i rodzice wreszcie sie zgodzili alle Nie było łatwo. Kodak był pieskiem rozbrykanym, łagodnym, pełnym radości:loveu: Bardzo lubiał pływać, ganiac za piłka i bawic sie z innymi psiakami. Najbardziej to chyba z Buckiem i z Chapsem Ewelinybuck. Lubiał jak kazdy psiak biegac. Chodzil na spacery do lasu, na polanke, na miasto i na ,,kapliczki". Uczył sie wszystkiego blyskawicznie. Czasami był tylko diabelkiem:evilgrin: Był kochanym psiakiem :B-fly::loveu: :B-fly: brakuje mi go:-( Quote
limoncia Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Nanami']A ja sobie przejrzałam całą galeryjke, Kodak miał cudną, taką myszatą maść, po prostu bomba :loveu: Wyglądał na młodego jeszcze psiaka... Był mlodym psiakiem;) Quote
limoncia Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Jurto minie już 3 miesiac jak Kodaka nie ma ze mną:-( :-( :-( Quote
Marta_Ares Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 ja licze na to ze kiedys nam opowiesz dlaczego odszedl co sie z nim stalo, ale do niczego nie namawiam. Dla Kodaka ['][']['][']['] Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 jak ten czas szybko leci :shake: Limoncia może jakieś zdjęcia? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Oj tak czas szybko leci... zycie niestety czasem płata nam figle... Quote
ewelinabuck Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 mam nadzieje ze limoncia(monika) mnie nie zabije jak powiem po czesci co sie stalo z kodakiem:-( otoz kodaka potracil samochod i niestety pomimo operacji musial odejsc:-( Quote
haska_12 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Biedny.. a tyle jeszcze było przed nim :placz: [*] Quote
Kati Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Bardzo mi przykro :( Biedny Kodak ['] Monika, trzymaj się, wiem jak Ci ciężko. Quote
Agushka Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Limoncia.. tak bardzo mi przykro. Poryczałam się i nie wiem, co więcej mogłabym powiedzieć. Mam nadzieję, że kiedyś jakieś oddane psie serduszko choć troszkę zapełni pustkę, jaka powstała po odejściu Kodaka :( Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 no juz nie zasmucajcie Moniki :calus: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Nie da się cofnąć, ale za to można uśmierzyć ból... Blizny i piękne wspomnienia zostaną na zawsze, ale można przyjąć do serca kogoś zupełnie nowego, którego będziesz mogła obdarzyć miłością i w kogo oczach będziesz widzieć Kodaka szczęśliwego za Tęczowym Mostem... Czemu jeszcze nie ma u Ciebie jakiegoś małego wariata? Quote
limoncia Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Dziękuje Ewelina myslalam ze sie juz nie doczekam:evil_lol: Piekny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 hej! :loveu: dawno mnie nie bylo a tak mało napisane :eviltong: matko, właśnie jakieś dzieci mi piszczą pod oknem... :shake: OGŁUCHNE ZARAZ! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Banner po prostu cudownY!!! :loveu: Quote
WalentyNaa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ale piekny banerek Monika masz :) nawte Ciebie w tle widac :) .. chwalic zdolnosci eweliny :) Quote
Recommended Posts