Jump to content
Dogomania

Galeria Owczarka Farka :) Zapraszamy :)CoDzienna Porcja Fotek:)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

limoncia a moze napiszesz cos o kodaku, cio lubil jaki byl...

niestety juz nic ci go niewroci, taka jest juz kolej rzeczy ze to co kochamy odchodzi zbyt szybko ale zostaja wspomnienia, wszystkie wspaniele chwile ktore spedziliscie na zabawach, przytulaniach:loveu:
niech te wspomnienie pomoga ci dalej zyc, niech zamiast smutku na twojej twarzy pojawi sie usmiech tak jak wtedy gdy twoj psiak platal ci figle...
on by tego chcial...

Posted

No dobrze.
Jak wiecie Kodak był wilczurkiem. Do mnie przyjechał 12 maja 2006r.
Bardzo chcialam miec psiaka, no i rodzice wreszcie sie zgodzili alle Nie było łatwo. Kodak był pieskiem rozbrykanym, łagodnym, pełnym radości:loveu:
Bardzo lubiał pływać, ganiac za piłka i bawic sie z innymi psiakami. Najbardziej to chyba z Buckiem i z Chapsem Ewelinybuck. Lubiał jak kazdy psiak biegac. Chodzil na spacery do lasu, na polanke, na miasto i na ,,kapliczki". Uczył sie wszystkiego blyskawicznie. Czasami był tylko diabelkiem:evilgrin:
Był kochanym psiakiem :B-fly::loveu: :B-fly: brakuje mi go:-(

Posted

[quote name='Nanami']A ja sobie przejrzałam całą galeryjke, Kodak miał cudną, taką myszatą maść, po prostu bomba :loveu: Wyglądał na młodego jeszcze psiaka...

Był mlodym psiakiem;)

Posted

Limoncia.. tak bardzo mi przykro. Poryczałam się i nie wiem, co więcej mogłabym powiedzieć. Mam nadzieję, że kiedyś jakieś oddane psie serduszko choć troszkę zapełni pustkę, jaka powstała po odejściu Kodaka :(

Posted

Nie da się cofnąć, ale za to można uśmierzyć ból... Blizny i piękne wspomnienia zostaną na zawsze, ale można przyjąć do serca kogoś zupełnie nowego, którego będziesz mogła obdarzyć miłością i w kogo oczach będziesz widzieć Kodaka szczęśliwego za Tęczowym Mostem...

Czemu jeszcze nie ma u Ciebie jakiegoś małego wariata?