Jump to content
Dogomania

Galeria Owczarka Farka :) Zapraszamy :)CoDzienna Porcja Fotek:)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
sliczne fotusie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:masz talenta...wstawiaj jak masz chapsiowe w wodzie:loveu:

dziekuje :):) ty masz wiekszy talent....ale mi jakos wczoraj te foty nie wychodzily :shake: :eviltong:...to nie byl moj dzien na robienie zdjec :) :shake: jutro jeszcze wstawie :)

Izabela124. napisał(a):
To ja czekam teraz na twoja fotke:loveu:
Widze, dolonczyl do was nowy piesek, a jaki sliczny bordus:loveu:

a gdzies tam jest kilkanascie stronek na wsteczu...ja jestem brzydka wszyscy mi z galerii pouciekaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..a i tak malo ludzi tutaj zaglada :):)

Posted

[SIZE=2]To ja juz lece... przygotowac sie na jutro :) :diabloti:
:::
Egazamin Gimnazjalny ;)
::: ::: ::: :::
3mać kciuki :):)

....................
Fotki tez na poprzedniej stronie :)

Posted

[quote name='Agata_Roki']Mokry ONuś to szczęśliwy ONuś :)
Będziemy tu zaglądać - ONy to moja naj,najukochańsza rasa :evil_lol::evil_lol:

Witamy w naszej galerii :):) zapraszam czesciej :)
[quote name='Matusz']wszystkie fotky rewleka !! gratki

:loveu::loveu:

dziekowac :):) :p

[quote name='ewelinabuck']ja wczoraj tez nie mialam dnia do fotek grrrryyyyyyyyyy:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

..................

Posted

[quote name='JESS:)']http://img171.imageshack.us/img171/3023/kap1126fa7.jpg
Dzięki, że mnie nie widać :D :diabloti:

Śliczne foty.

hi hi ucielam cie :):) :diabloti: dziekuje :):)
[quote name='Marta_Ares']egzamin jejku kiedy ja to pisalam.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Napisz jak tam Ci poszło ;)

wrocilam :) poszlo mi tak sobie :) :eviltong: ale moglo byc lepiej :)
[quote name='Acctiually']No nie a co to za pudel gwałciciel?:D
A taki pudelek Chaps :):)

Posted

o ty też pisałaś ?
i jak? mi najgorzej charakterystyka poszła, no i nie wiedziałam z jakiej dynastii jest ten cały Krzywoustny..
ale ogólnie nie źle chyba ^^

Posted

Ja to po prostu wygrałam wszystko :evil_lol: :lol: :evil_lol:

To ogłoszenie co było, ja przeczytałam, że mam napisać to co by POWIEDZIAŁA ta pani pedagog ... ale mówię coś mi tu nie pasuje ... to ma być krótsza forma wypowiedzi, a ja już do końca kartki doszłam (pod liniami pisałam) ... czytam polecenie jeszcze raz i zrozumiałam dopiero o co chodzi, ale nie miałam już miejsca ... to tam obok była charakterystyka ... to na drugiej stronie charakterystyki napisałam ogłoszenie, a przy zadaniu z ogłoszeniem napisałam ,, Ogłoszenie na stronie 12. Przepraszam." :lol: Charakterystyka też nie fajnie mi poszła, byłam pewna, że będzie rozprawka w liście, a tu lektury jakich nie czytałam :-o Napisałam o Birucie ... a w książce było o niej mało co przecież :lol: Tam było, że okres dorastania bohatera opisać ... to napisałam, że miała czas na naukę, miłość, i walkę z rusyfikacją :lol: :lol: :lol: Załamka ... co do dynastii też nie wiedziałam ... ale wyniosłam odpowiedzi sobie :evil_lol: Nikt się nie kapnął ... na tej karteczce co dali (z kodem ucznia, nazwiskiem itd.) narysowałam 3 linie ... i zależy po której stronie linii jest kropka taka jest odpowiedź :lol: A wy pamiętacie co zaznaczyłyście? Może się wymienimy :eviltong: :evil_lol: :eviltong:

Foto najbardziej podoba mi się jak Boogie jest w rogu a Farko w tle ... to jest BOSKIE !!! :loveu: :loveu: :loveu:

Ale się rozpisałam :-o

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='palma']Ja to po prostu wygrałam wszystko :evil_lol: :lol: :evil_lol:

To ogłoszenie co było, ja przeczytałam, że mam napisać to co by POWIEDZIAŁA ta pani pedagog ... ale mówię coś mi tu nie pasuje ... to ma być krótsza forma wypowiedzi, a ja już do końca kartki doszłam (pod liniami pisałam) ... czytam polecenie jeszcze raz i zrozumiałam dopiero o co chodzi, ale nie miałam już miejsca ... to tam obok była charakterystyka ... to na drugiej stronie charakterystyki napisałam ogłoszenie, a przy zadaniu z ogłoszeniem napisałam ,, Ogłoszenie na stronie 12. Przepraszam." :lol: Charakterystyka też nie fajnie mi poszła, byłam pewna, że będzie rozprawka w liście, a tu lektury jakich nie czytałam :-o Napisałam o Birucie ... a w książce było o niej mało co przecież :lol: Tam było, że okres dorastania bohatera opisać ... to napisałam, że miała czas na naukę, miłość, i walkę z rusyfikacją :lol: :lol: :lol: Załamka ... co do dynastii też nie wiedziałam ... ale wyniosłam odpowiedzi sobie :evil_lol: Nikt się nie kapnął ... na tej karteczce co dali (z kodem ucznia, nazwiskiem itd.) narysowałam 3 linie ... i zależy po której stronie linii jest kropka taka jest odpowiedź :lol: A wy pamiętacie co zaznaczyłyście? Może się wymienimy :eviltong: :evil_lol: :eviltong:

Foto najbardziej podoba mi się jak Boogie jest w rogu a Farko w tle ... to jest BOSKIE !!! :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiam.
nieźle :D ja mniej więcej pamiętam co zaznaczałam, i z tego co patrzyłam większość dobrze, chociaż nie wiem czy dobrze mam co kształtowało tych chłopaków z wierszu..
ja pisałam o Borowiczu, jakieś pierdy bo nic nie pamiętałam :D
http://slimak.onet.pl/_m/matury/gimnazjum/Co_sprawdzano_a.pdf tu sobie możecie sprawdzić, odpowiedzi ^^

Posted

chester07 napisał(a):
o ty też pisałaś ?
i jak? mi najgorzej charakterystyka poszła, no i nie wiedziałam z jakiej dynastii jest ten cały Krzywoustny..

No u nas prawie wszyscy dali, że Jagiellonów, a okazało się, że Piastów.. :eviltong:

Farko jak zwykle cudny... a fotki - pierwsza klasa :loveu:

Posted

Z A B C D mam 18/20 błąd .. z tą dynastią (dałam A jagiellonów), oraz z narratorem w utworze Marty Fox (dałam D Marta Fox). Jeśli chdzi o zamknięte to 21 mogę mieć źle ... a resztę to mam słowo w słowo jak przykładowe odpowiedzi :lol: :lol: :lol: .

Posted

[quote name='chester07']o ty też pisałaś ?

A no pisalam :) ;)..mi tez najgorzej charakterystyka poszla :shake:
[quote name='palma']Ja to po prostu wygrałam wszystko :evil_lol:

To ogłoszenie co było, ja przeczytałam, że mam napisać to co by POWIEDZIAŁA ta pani pedagog ... ale mówię coś mi tu nie pasuje ... to ma być krótsza forma wypowiedzi, a ja już do końca kartki doszłam (pod liniami pisałam) ... czytam polecenie jeszcze raz i zrozumiałam dopiero o co chodzi, ale nie miałam już miejsca ... to tam obok była charakterystyka ... to na drugiej stronie charakterystyki napisałam ogłoszenie, a przy zadaniu z ogłoszeniem napisałam ,, Ogłoszenie na stronie 12. Przepraszam." :lol: Charakterystyka też nie fajnie mi poszła, byłam pewna, że będzie rozprawka w liście, a tu lektury jakich nie czytałam :-o Napisałam o Birucie ... a w książce było o niej mało co przecież :lol: Tam było, że okres dorastania bohatera opisać ... to napisałam, że miała czas na naukę, miłość, i walkę z rusyfikacją Załamka ... co do dynastii też nie wiedziałam ... ale wyniosłam odpowiedzi sobie :evil_lol: Nikt się nie kapnął ... na tej karteczce co dali (z kodem ucznia, nazwiskiem itd.) narysowałam 3 linie ... i zależy po której stronie linii jest kropka taka jest odpowiedź :lol: A wy pamiętacie co zaznaczyłyście? Może się wymienimy

Foto najbardziej podoba mi się jak Boogie jest w rogu a Farko w tle ... to jest BOSKIE !!! :loveu:

Pozdrawiam.

Ale zes sie rozpisala :)....Tak to jest jak sie ksiazek nie czyta :diabloti:(ja tez nie czytam)...:roll:

[quote name='palma']Z A B C D mam 18/20 błąd .. z tą dynastią (dałam A jagiellonów), oraz z narratorem w utworze Marty Fox (dałam D Marta Fox). Jeśli chdzi o zamknięte to 21 mogę mieć źle ... a resztę to mam słowo w słowo jak przykładowe odpowiedzi .
Ja dalam Jagiellonow :) a w tym utworze M.Fox dalam siostra Kujonka czy jakos tak :) mam 16/20 porazka:roll: :shake:
[quote name='Izabela124.']Hejka
Widze, z enie tylko mi poszla zle charakterystyka
no nie tylko tobie Iza:):);)
[quote name='Nicka*']No u nas prawie wszyscy dali, że Jagiellonów, a okazało się, że Piastów..

Farko jak zwykle cudny... a fotki - pierwsza klasa :loveu:
ja na pocztaku zakreslilam Piastow...a potem moj blad :( przekreslilam i zaznaczylam jagiellonow :roll:..super ze foty sie podobaja :)

[quote name='chester07']nieźle :D ja mniej więcej pamiętam co zaznaczałam, i z tego co patrzyłam większość dobrze, chociaż nie wiem czy dobrze mam co kształtowało tych chłopaków z wierszu..
ja pisałam o Borowiczu, jakieś pierdy bo nic nie pamiętałam :D
http://slimak.onet.pl/_m/matury/gimnazjum/Co_sprawdzano_a.pdf tu sobie możecie sprawdzić, odpowiedzi ^^
oo dzieki za stronke:) tak sobie mi poszlo..moglo byc lepiej :roll:
Jestem zalamana ...zawalilam charakterystyke...ale najgorsze jutro

Posted

[quote name='infers1995']Lektur się nie czyta:mad::mad::mad::diabloti:
(ja też wole streszczenia):)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nom streszczenia sa najlepsze :) albo ogladanie czasami nudnych filmow :eviltong:

Posted

[quote name='infers1995']Lektur się nie czyta:mad::mad::mad::diabloti:
(ja też wole streszczenia):)
ja akurat te dwie czytałam ^^
ale jutro będzie gorzej :roll:
ale trzeba myśleć pozytywnie ;)
(hihi napisałam tą wyżej linijkę nie patrząc na klawiaturę, zdolna jestem :D tylko 'w' nie wiedziałam gdzie jest :evil_lol:)