ewelinabuck Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 sliczne fotusie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:masz talenta...wstawiaj jak masz chapsiowe w wodzie:loveu: Quote
limoncia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 I jeszcze 5 Fotek :):):) :p :p :p C.D jutro :) :diabloti: :p :p Quote
limoncia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 ewelinabuck napisał(a):sliczne fotusie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:masz talenta...wstawiaj jak masz chapsiowe w wodzie:loveu: dziekuje :):) ty masz wiekszy talent....ale mi jakos wczoraj te foty nie wychodzily :shake: :eviltong:...to nie byl moj dzien na robienie zdjec :) :shake: jutro jeszcze wstawie :) Izabela124. napisał(a):To ja czekam teraz na twoja fotke:loveu: Widze, dolonczyl do was nowy piesek, a jaki sliczny bordus:loveu: a gdzies tam jest kilkanascie stronek na wsteczu...ja jestem brzydka wszyscy mi z galerii pouciekaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..a i tak malo ludzi tutaj zaglada :):) Quote
Moniskaa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 http://img171.imageshack.us/img171/8433/kap1112py1.jpg fajne ujęcie :evil_lol: Quote
limoncia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='moniska']http://img171.imageshack.us/img171/8433/kap1112py1.jpg fajne ujęcie :evil_lol: hihihi :) dzieki :):) :p Quote
.Agata. Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Mokry ONuś to szczęśliwy ONuś :) Będziemy tu zaglądać - ONy to moja naj,najukochańsza rasa :evil_lol::evil_lol: Quote
limoncia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [SIZE=2]To ja juz lece... przygotowac sie na jutro :) :diabloti: ::: Egazamin Gimnazjalny ;) ::: ::: ::: ::: 3mać kciuki :):) .................... Fotki tez na poprzedniej stronie :) Quote
Matusz Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 wszystkie fotky rewleka !! gratki :loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ja wczoraj tez nie mialam dnia do fotek grrrryyyyyyyyyy:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
limoncia Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Agata_Roki']Mokry ONuś to szczęśliwy ONuś :) Będziemy tu zaglądać - ONy to moja naj,najukochańsza rasa :evil_lol::evil_lol: Witamy w naszej galerii :):) zapraszam czesciej :) [quote name='Matusz']wszystkie fotky rewleka !! gratki :loveu::loveu: dziekowac :):) :p [quote name='ewelinabuck']ja wczoraj tez nie mialam dnia do fotek grrrryyyyyyyyyy:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .................. Quote
limoncia Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Na poprzedniej stronie fotki: ): ) 3mać kciuki ... za mnie na egazaminie gim. :):) Quote
Jess Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 http://img171.imageshack.us/img171/3023/kap1126fa7.jpg Dzięki, że mnie nie widać :D :diabloti: Śliczne foty. Quote
Marta_Ares Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 egzamin jejku kiedy ja to pisalam.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Napisz jak tam Ci poszło ;) Quote
limoncia Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='JESS:)']http://img171.imageshack.us/img171/3023/kap1126fa7.jpg Dzięki, że mnie nie widać :D :diabloti: Śliczne foty. hi hi ucielam cie :):) :diabloti: dziekuje :):) [quote name='Marta_Ares']egzamin jejku kiedy ja to pisalam.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Napisz jak tam Ci poszło ;) wrocilam :) poszlo mi tak sobie :) :eviltong: ale moglo byc lepiej :) [quote name='Acctiually']No nie a co to za pudel gwałciciel?:D A taki pudelek Chaps :):) Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 o ty też pisałaś ? i jak? mi najgorzej charakterystyka poszła, no i nie wiedziałam z jakiej dynastii jest ten cały Krzywoustny.. ale ogólnie nie źle chyba ^^ Quote
BooBC Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja to po prostu wygrałam wszystko :evil_lol: :lol: :evil_lol: To ogłoszenie co było, ja przeczytałam, że mam napisać to co by POWIEDZIAŁA ta pani pedagog ... ale mówię coś mi tu nie pasuje ... to ma być krótsza forma wypowiedzi, a ja już do końca kartki doszłam (pod liniami pisałam) ... czytam polecenie jeszcze raz i zrozumiałam dopiero o co chodzi, ale nie miałam już miejsca ... to tam obok była charakterystyka ... to na drugiej stronie charakterystyki napisałam ogłoszenie, a przy zadaniu z ogłoszeniem napisałam ,, Ogłoszenie na stronie 12. Przepraszam." :lol: Charakterystyka też nie fajnie mi poszła, byłam pewna, że będzie rozprawka w liście, a tu lektury jakich nie czytałam :-o Napisałam o Birucie ... a w książce było o niej mało co przecież :lol: Tam było, że okres dorastania bohatera opisać ... to napisałam, że miała czas na naukę, miłość, i walkę z rusyfikacją :lol: :lol: :lol: Załamka ... co do dynastii też nie wiedziałam ... ale wyniosłam odpowiedzi sobie :evil_lol: Nikt się nie kapnął ... na tej karteczce co dali (z kodem ucznia, nazwiskiem itd.) narysowałam 3 linie ... i zależy po której stronie linii jest kropka taka jest odpowiedź :lol: A wy pamiętacie co zaznaczyłyście? Może się wymienimy :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Foto najbardziej podoba mi się jak Boogie jest w rogu a Farko w tle ... to jest BOSKIE !!! :loveu: :loveu: :loveu: Ale się rozpisałam :-o Pozdrawiam. Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='palma']Ja to po prostu wygrałam wszystko :evil_lol: :lol: :evil_lol: To ogłoszenie co było, ja przeczytałam, że mam napisać to co by POWIEDZIAŁA ta pani pedagog ... ale mówię coś mi tu nie pasuje ... to ma być krótsza forma wypowiedzi, a ja już do końca kartki doszłam (pod liniami pisałam) ... czytam polecenie jeszcze raz i zrozumiałam dopiero o co chodzi, ale nie miałam już miejsca ... to tam obok była charakterystyka ... to na drugiej stronie charakterystyki napisałam ogłoszenie, a przy zadaniu z ogłoszeniem napisałam ,, Ogłoszenie na stronie 12. Przepraszam." :lol: Charakterystyka też nie fajnie mi poszła, byłam pewna, że będzie rozprawka w liście, a tu lektury jakich nie czytałam :-o Napisałam o Birucie ... a w książce było o niej mało co przecież :lol: Tam było, że okres dorastania bohatera opisać ... to napisałam, że miała czas na naukę, miłość, i walkę z rusyfikacją :lol: :lol: :lol: Załamka ... co do dynastii też nie wiedziałam ... ale wyniosłam odpowiedzi sobie :evil_lol: Nikt się nie kapnął ... na tej karteczce co dali (z kodem ucznia, nazwiskiem itd.) narysowałam 3 linie ... i zależy po której stronie linii jest kropka taka jest odpowiedź :lol: A wy pamiętacie co zaznaczyłyście? Może się wymienimy :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Foto najbardziej podoba mi się jak Boogie jest w rogu a Farko w tle ... to jest BOSKIE !!! :loveu: :loveu: :loveu: Ale się rozpisałam :-o Pozdrawiam. nieźle :D ja mniej więcej pamiętam co zaznaczałam, i z tego co patrzyłam większość dobrze, chociaż nie wiem czy dobrze mam co kształtowało tych chłopaków z wierszu.. ja pisałam o Borowiczu, jakieś pierdy bo nic nie pamiętałam :D http://slimak.onet.pl/_m/matury/gimnazjum/Co_sprawdzano_a.pdf tu sobie możecie sprawdzić, odpowiedzi ^^ Quote
Nicka* Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 chester07 napisał(a):o ty też pisałaś ? i jak? mi najgorzej charakterystyka poszła, no i nie wiedziałam z jakiej dynastii jest ten cały Krzywoustny.. ale ogólnie nie źle chyba ^^ No u nas prawie wszyscy dali, że Jagiellonów, a okazało się, że Piastów.. :eviltong: Farko jak zwykle cudny... a fotki - pierwsza klasa :loveu: Quote
BooBC Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Z A B C D mam 18/20 błąd .. z tą dynastią (dałam A jagiellonów), oraz z narratorem w utworze Marty Fox (dałam D Marta Fox). Jeśli chdzi o zamknięte to 21 mogę mieć źle ... a resztę to mam słowo w słowo jak przykładowe odpowiedzi :lol: :lol: :lol: . Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Hejka Widze, z enie tylko mi poszla zle charakterystyka Quote
limoncia Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='chester07']o ty też pisałaś ? i jak? mi najgorzej charakterystyka poszła, no i nie wiedziałam z jakiej dynastii jest ten cały Krzywoustny.. ale ogólnie nie źle chyba ^^ A no pisalam :) ;)..mi tez najgorzej charakterystyka poszla :shake: [quote name='palma']Ja to po prostu wygrałam wszystko :evil_lol: To ogłoszenie co było, ja przeczytałam, że mam napisać to co by POWIEDZIAŁA ta pani pedagog ... ale mówię coś mi tu nie pasuje ... to ma być krótsza forma wypowiedzi, a ja już do końca kartki doszłam (pod liniami pisałam) ... czytam polecenie jeszcze raz i zrozumiałam dopiero o co chodzi, ale nie miałam już miejsca ... to tam obok była charakterystyka ... to na drugiej stronie charakterystyki napisałam ogłoszenie, a przy zadaniu z ogłoszeniem napisałam ,, Ogłoszenie na stronie 12. Przepraszam." :lol: Charakterystyka też nie fajnie mi poszła, byłam pewna, że będzie rozprawka w liście, a tu lektury jakich nie czytałam :-o Napisałam o Birucie ... a w książce było o niej mało co przecież :lol: Tam było, że okres dorastania bohatera opisać ... to napisałam, że miała czas na naukę, miłość, i walkę z rusyfikacją Załamka ... co do dynastii też nie wiedziałam ... ale wyniosłam odpowiedzi sobie :evil_lol: Nikt się nie kapnął ... na tej karteczce co dali (z kodem ucznia, nazwiskiem itd.) narysowałam 3 linie ... i zależy po której stronie linii jest kropka taka jest odpowiedź :lol: A wy pamiętacie co zaznaczyłyście? Może się wymienimy Foto najbardziej podoba mi się jak Boogie jest w rogu a Farko w tle ... to jest BOSKIE !!! :loveu: Ale się rozpisałam :-o Pozdrawiam. Ale zes sie rozpisala :)....Tak to jest jak sie ksiazek nie czyta :diabloti:(ja tez nie czytam)...:roll: [quote name='palma']Z A B C D mam 18/20 błąd .. z tą dynastią (dałam A jagiellonów), oraz z narratorem w utworze Marty Fox (dałam D Marta Fox). Jeśli chdzi o zamknięte to 21 mogę mieć źle ... a resztę to mam słowo w słowo jak przykładowe odpowiedzi . Ja dalam Jagiellonow :) a w tym utworze M.Fox dalam siostra Kujonka czy jakos tak :) mam 16/20 porazka:roll: :shake: [quote name='Izabela124.']Hejka Widze, z enie tylko mi poszla zle charakterystyka no nie tylko tobie Iza:):);) [quote name='Nicka*']No u nas prawie wszyscy dali, że Jagiellonów, a okazało się, że Piastów.. Farko jak zwykle cudny... a fotki - pierwsza klasa :loveu: ja na pocztaku zakreslilam Piastow...a potem moj blad :( przekreslilam i zaznaczylam jagiellonow :roll:..super ze foty sie podobaja :) [quote name='chester07']nieźle :D ja mniej więcej pamiętam co zaznaczałam, i z tego co patrzyłam większość dobrze, chociaż nie wiem czy dobrze mam co kształtowało tych chłopaków z wierszu.. ja pisałam o Borowiczu, jakieś pierdy bo nic nie pamiętałam :D http://slimak.onet.pl/_m/matury/gimnazjum/Co_sprawdzano_a.pdf tu sobie możecie sprawdzić, odpowiedzi ^^ oo dzieki za stronke:) tak sobie mi poszlo..moglo byc lepiej :roll: Jestem zalamana ...zawalilam charakterystyke...ale najgorsze jutro Quote
infers Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Lektur się nie czyta:mad::mad::mad::diabloti: (ja też wole streszczenia):) Quote
limoncia Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='infers1995']Lektur się nie czyta:mad::mad::mad::diabloti: (ja też wole streszczenia):) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nom streszczenia sa najlepsze :) albo ogladanie czasami nudnych filmow :eviltong: Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='infers1995']Lektur się nie czyta:mad::mad::mad::diabloti: (ja też wole streszczenia):) ja akurat te dwie czytałam ^^ ale jutro będzie gorzej :roll: ale trzeba myśleć pozytywnie ;) (hihi napisałam tą wyżej linijkę nie patrząc na klawiaturę, zdolna jestem :D tylko 'w' nie wiedziałam gdzie jest :evil_lol:) Quote
Recommended Posts