limoncia Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Szarik napisał(a):Hej Moniu! Śliczne kosteczki :loveu: a czesc :) witamy :) dziekuje :):lol: Quote
limoncia Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 moniska napisał(a):Witam i o zdrowie pytam :cool3: a witam , witam ;) zdrowko juz prawie dobrze, bo chorowalo mi sie ostatnio:lol:;):lol: Quote
Moniskaa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 limoncia napisał(a):a witam , witam ;) zdrowko juz prawie dobrze, bo chorowalo mi sie ostatnio:lol:;):lol: To cie ciesze :) A co u Farka? Quote
limoncia Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 moniska napisał(a):To cie ciesze :) A co u Farka? w porzadku :):):):) dzieki ze pytasz ;) Quote
Avaloth Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 śliczne kosteczki małego Farka :loveu: Od wczoraj chodzę z Chesterem na szkolenie, dzisiaj byli goście z TV i dzisiaj na PULSie o 19:30 będzie reportaż o tej szkole, może gdzieś przeleci Chester, ja albo mój tata ;). Nie wiadomo, ale może akurat ^^. Poza tym będzie pokazany pies instruktora który umie praktycznie wszystko :PP. Jak masz wolny czas to zapraszam do oglądania. Puls 19:30. :buzi: tak poza tym to parę zdjęć na poprzednich stronach u mnie :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 oj jak dawno nie widziliśmy tej mordki :loveu: nadrobimy to wszytko, buziale Quote
Dobcia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Witaj Monika:) Jakie fajne te kotki:):loveu: Quote
limoncia Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 chester07 napisał(a):śliczne kosteczki małego Farka :loveu: Od wczoraj chodzę z Chesterem na szkolenie, dzisiaj byli goście z TV i dzisiaj na PULSie o 19:30 będzie reportaż o tej szkole, może gdzieś przeleci Chester, ja albo mój tata ;). Nie wiadomo, ale może akurat ^^. Poza tym będzie pokazany pies instruktora który umie praktycznie wszystko :PP. Jak masz wolny czas to zapraszam do oglądania. Puls 19:30. :buzi: tak poza tym to parę zdjęć na poprzednich stronach u mnie :evil_lol: dzieki :p:p:p nie obejrzalam bo dopiero teraz to przeczytalam :shake::roll::roll: bGirl napisał(a):oj jak dawno nie widziliśmy tej mordki :loveu: nadrobimy to wszytko, buziale witanko...dawno was u mnie nie bylo :lol::lol::lol: Dobcia napisał(a):Witaj Monika:) Jakie fajne te kotki:):loveu: witaj :) hmm...kotki ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tu zadnych nie widze :evil_lol: Izabela124. napisał(a):Witanko jak mija wam nivdziela? minela dobrze tylko ferie sie pomalu koncza :shake: :placz: Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Witanko u mniv juz dawno po feriach Quote
limoncia Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko u mniv juz dawno po feriach Witanko :) Quote
limoncia Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Kilka Foteczek :):) Farko slalom :) Hoop :):) slalom :) Quote
limoncia Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 c.d Uśmiech :):):) Koniec :) wiecej fotek nie ma ;) Quote
Izabela124. Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Witaneczko Ale psiurek uczony, zeby moj tak umial, buziaczki Quote
eria Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 fajne te fotki po ciemku ze świecącymi latarkami :evil_lol: Quote
limoncia Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Izabela124. napisał(a):Witaneczko Ale psiurek uczony, zeby moj tak umial, buziaczki witaj :) farko dopiero sie uczy :) eria napisał(a):fajne te fotki po ciemku ze świecącymi latarkami :evil_lol: dziekuje :):) swiecace latarki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 A ja znow sie przyszlam przywitac Quote
Dobcia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Cześć:) Kotki... noo cóż, machłam sie:evil_lol: Jaki on śliczny:loveu: Quote
limoncia Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Izabela124.']A ja znow sie przyszlam przywitac witaj :) [quote name='Dobcia']Cześć:) Kotki... noo cóż, machłam sie:evil_lol: Jaki on śliczny:loveu: dzieki..:lol: [quote name='Izabela124.']Hej A gdze wy siv podzialiscie? juz jestesmy ale zaraz zmykamy :) od wczoraj nie bylo w calym miescie pradu...wczoraj byla wieksza wichura i dopiero przed chwila wlaczyli prad :eviltong::eviltong::eviltong: dwie fotki :eviltong::eviltong: jutro nie bedzie mnie caly dzien ... jade do Leszna . :) Papapa Quote
Avaloth Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Miłego pobytu ^^ śliczne fotki :):loveu: nie mówiłaś że Farko ma skłonności do jedzenia zieleniny :evil_lol: Quote
limoncia Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='chester07']Miłego pobytu ^^ śliczne fotki :):loveu: nie mówiłaś że Farko ma skłonności do jedzenia zieleniny :evil_lol: dzieki :p:p:p on warował z nosem przy ziemi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='moniska']CZesc ;) Co slychac? Wczoraj wieczorem wrocilam z Wystawy w Lesznie :) Bylam tam z ewelinabuck i z Amiśka ;););)...Bylo swietnie :) fotki bede jakos pod koniec tygodnia :) :P Ferie sie skonczyly i czas przysiasc do nauki...Duzo sprawdzianow w tym tygodniu :placz: ale mysle ze dam rade:) :) Mam zrobiona palisade na agility(jeszcze nie pomalowana :P) dla Farka...ale fotki dopiero w weekend :) Kilka starszych foteczek :) farko :) Siad Hooop :) łapke prosze:) bardzo prosze ciasteczko :) ouuu juz polkniete:) Quote
Recommended Posts