Avaloth Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 gratuluje !!! :BIG::laola: a fotki boskie :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Oj, nie załapałam się na setkę...:placz: Pzdr. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Cześć :) Przyszłam się przywitać po długiej przerwie i życzę Wesołych Świąt! :loveu: Quote
ewelinabuck Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Monika nie ma internetu juz od 2 tygodni i nie wie kiedy bedzie miala wiec w jej imieniu zycze wszystkim Wesołych Świat;);););) Quote
ewelinabuck Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Fajerwerki, bal, muzyka, już szampana każdy łyka. Stary rok się w Nowy zmienia przy okazji śle życzenia: zdrowia, szczęścia, pomyślności, górę szmalu i miłości. Mnóstwa uniesień po zmroku życzę Tobie w Nowym Roku.:multi::multi::multi::multi: Quote
limoncia Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Szampana w bród, wódeczki ciut, kaca małego i brzuszka pełnego, zdartych zelówek, wielu śpiewanych solówek, porannej kawy i wspaniałej Sylwestrowej zabawy !!! :drinka::beerchug::smilecol::smilecol::BIG::BIG::laola: Szczesliwego Nowego Roku 2008 życzy Monika Quote
limoncia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='eria']gratulujemy setnej stronki !! :multi::multi: [quote name='Tina.Sara']ooo, setna stronka ^^ :multi: [quote name='elapieczus1']i ja dołączę się do gratulacji:multi: dziekuje wam:p [quote name='Matusz']i ja również:multi: zmieściłem się :diabloti: zmiesciles sie ...;) [quote name='chester07']gratuluje !!! :BIG: a fotki boskie :loveu: :p:p:p [quote name='Asiaczek']Oj, nie załapałam się na setkę...:placz: Pzdr. hihi...nic sie nie stalo [quote name='ewelinabuck']Monika nie ma internetu juz od 2 tygodni i nie wie kiedy bedzie miala wiec w jej imieniu zycze wszystkim Wesołych Świat;);) dziekuje ze napisalas ewelino:p [quote name='ewelinabuck']Fajerwerki, bal, muzyka, już szampana każdy łyka. Stary rok się w Nowy zmienia przy okazji śle życzenia: zdrowia, szczęścia, pomyślności, górę szmalu i miłości. Mnóstwa uniesień po zmroku życzę Tobie w Nowym Roku.:multi: dziekuje;) Quote
limoncia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 elapieczus1 , ewelinabuck , Palma bardzo dziekuje za karteczki...sa naprawde sliczne:loveu::loveu::loveu: Quote
limoncia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 :oops:Bardzo dlugo nie bylo mnie na galerii:oops::oops::oops:wstyd...Nie zrobilam Kartki swiatecznej:oops::oops::oops:...tez wstyd...Wybaczcie...ponad 3 tygodnie nie mialam komputera(myslalam ze oszaleje)[SIZE=2]...Jednak wytrwalam:p...Fotek narazie nie mam...wszystkie sa w aparacie...a aparat pojechal z mama na Sylwestra do Niemiec...wroci gdzies w czwartek...wiec fotki powinny byc w sobote:oops:... Farkus ma juz ponad 11 msc-y:loveu::lol::p Pozdrawiam :eviltong:Monika & Farko:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Witaj Limonciu po przerwie! :loveu: Super, że już jesteście! :multi: Powiedz mi, jak minął Sylwester? Farkuś grzecznie go zniósł? Kiedy będziemy świętować 1 urodziny? ;) Czekam na zdjęcia :loveu: Quote
limoncia Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Witaj Limonciu po przerwie! :loveu: Super, że już jesteście! :multi: Powiedz mi, jak minął Sylwester? Farkuś grzecznie go zniósł? Kiedy będziemy świętować 1 urodziny? ;) Czekam na zdjęcia :loveu: Witam:lol::lol::lol:...Farkus nawet nie drgnąl ...spal sobie grzecznie na kanapie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...A urodzinki Bedziemy obchodzili 21 stycznia:p:p:p Quote
Avaloth Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ja też dawno nie byłam.. a nie twoja wina że kompa nie było.. chyba :eviltong: nie no jak dasz 'parę' zdjęć jak już wrócisz to się nie obrażę, wręcz przeciwnie będę szczęśliwa :evil_lol: Wesołego Nowego ! ;* i spóźnione nawzajem :lol: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No to super że już masz kompa :cool3: Teraz tylko czekać na fotki przystojniaka :loveu: Quote
Szarik Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Obejrzałam większość zdjęć i musze powiedzieć, że piękny ten Twój owczar. Wygląda o wiele bardziej dorośle niż mój. Wygłaskaj go od Nas :loveu:. Pozdrawiamy! Quote
limoncia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 chester07 napisał(a):ja też dawno nie byłam.. a nie twoja wina że kompa nie było.. chyba :eviltong: nie no jak dasz 'parę' zdjęć jak już wrócisz to się nie obrażę, wręcz przeciwnie będę szczęśliwa :evil_lol: Wesołego Nowego ! ;* i spóźnione nawzajem :lol: Luzia&Funia napisał(a):No to super że już masz kompa :cool3: Teraz tylko czekać na fotki przystojniaka :loveu: Uszczesliwie was i za chwikę wstawie troszke zaleglych fotek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szarik napisał(a):Obejrzałam większość zdjęć i musze powiedzieć, że piękny ten Twój owczar. Wygląda o wiele bardziej dorośle niż mój. Wygłaskaj go od Nas :loveu:. Pozdrawiamy! Witam:lol: dziekuje za odwiedzinki...farkus wyglaskany:p:p:p Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 http://img263.imageshack.us/img263/9189/obraz173iy9.jpg ale piękne !!!! jak z Afryki :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts