ewelinabuck Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 zdjecia cudowne a ze farko jest sliczniacha to wiesz:eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Noooo, Limoncia, postarałaś się! Jak dużo i jakie ciekawe fotki. Zauważyłam, że Farko prawie zawsze "coś" trzyma w pysku... eh, te owczarki... A woda, to jego żywioł, prawda? Portrety - super, piękna głowa!!!:loveu: Pzdr. Quote
limoncia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='matusz5'] śliczna mordeńka :loveu::loveu::loveu::loveu: dzieki:lol: [quote name='ewelinabuck']zdjecia cudowne a ze farko jest sliczniacha to wiesz:eviltong: no jasne ze wiem:eviltong: [quote name='Asiaczek']Noooo, Limoncia, postarałaś się! Jak dużo i jakie ciekawe fotki. Zauważyłam, że Farko prawie zawsze "coś" trzyma w pysku... eh, te owczarki... A woda, to jego żywioł, prawda? Portrety - super, piękna głowa!!!:loveu: Pzdr. dziekuje:lol: :lol: :lol: no zawsze cos trzyma w pyszczku a najbardziej lubi nosic smycz i buty:eviltong: :eviltong: :eviltong: . Co do wody to baaaardzo lubi plywac...tylko ostatnim razem pozegnal sie ze swoja pilka:p :roll: :evil_lol: pchnal nochalem i pilka poplynela gdzies w sina dal:lol: niestety nie raczyl po nia poplynac:evil_lol: Quote
limoncia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 :eviltong: :p to bylo ostatnie pozegnanie z jego kochana pilka:evil_lol: :lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
DORRAG Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 O wreszcie Jesteś:multi: A Psiak nie do poznania taki już duży:loveu: I taki śliczny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
limoncia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='DORRAG']O wreszcie Jesteś:multi: A Psiak nie do poznania taki już duży:loveu: I taki śliczny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jestem jestem:p :p :p dziekuje Quote
diabelkowa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 witam o matko jaki on juz wieelki!!!!! ile on ma ? Quote
Matusz Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 a ty czemu jesz czereśnie Eweliny co ???:diabloti::mad::evil_lol::evil_lol: dla mnie muszą zostać :eviltong::eviltong: Quote
limoncia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 matusz5 napisał(a):a ty czemu jesz czereśnie Eweliny co ???:diabloti::mad::evil_lol::evil_lol: dla mnie muszą zostać :eviltong::eviltong: BO MI POZWOLILA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co?? niewolno:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mowilam juz ze bylo 5 czerwonych reszta zielone ....ale jak przyjedzisz to chyba juz beda:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ... Quote
Matusz Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 limoncia napisał(a):BO MI POZWOLILA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co?? niewolno:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mowilam juz ze bylo 5 czerwonych reszta zielone ....ale jak przyjedzisz to chyba juz beda:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ... nom, mam nadzieję , że już będą:D :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Witamy! :p Jakie ja tu śliczności widzę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Coś czuję że będę stałym gościem w tej galerii ;) ps. w jakim wieku jest na tym zdjęciu: http://img182.imageshack.us/img182/9105/888158em6.jpg Quote
limoncia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='matusz5']Wpadliśmy się przywitać witam:lol: witam:lol: [quote name='Czarna_Owieczka']Witamy! :p Jakie ja tu śliczności widzę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Coś czuję że będę stałym gościem w tej galerii ;) ps. w jakim wieku jest na tym zdjęciu: http://img182.imageshack.us/img182/9105/888158em6.jpg zapraszam zapraszam oczywiscie czesciej:lol: na tej fotce farko mial niecale 3 miesiace:lol: Quote
anetta Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Farko strasznie mi sie podoba :loveu: A Czesiek hahahaah wymiata! Quote
limoncia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 anetta napisał(a):Farko strasznie mi sie podoba :loveu: A Czesiek hahahaah wymiata! czesiu jest fajny:eviltong: :eviltong: :eviltong: tylko raz mnie zlapal za palec:placz: DORRAG napisał(a):Cześć Limoncia:multi: czesc:multi: :p Quote
WalentyNaa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 O jej wpadlam na chwile bo ciekawa bylam jak Farko wyglada i jestem normalnie :crazyeye: bo pamietam jak jesczze niedawno byl taki malutki ze na raczkach go trzymalam :) Pozdrowienia dla was... ja teraz zbytnio nie mam czasu tu stale zagladac bo mam sesje letnia :| ale w sobote i niedziele widziamy sie na wystawie bo z tego co wiem razem pojedziemy :) Quote
BooBC Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Jezu wstyd się przyznać .... ja Kode dzisiaj pierwszy raz zobaczę ... od jakiegoś dłuższego czasu .... widziałam go raz na spacerku, ale przez pare sekund :crazyeye: :oops: :crazyeye: Quote
limoncia Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 dzieki za odwiedzinki...:p ;) dzisiaj wstawiam fotki z sobotniej wystawy psow w szczecinie...bylo super:p :lol: :lol: Quote
Recommended Posts