Jump to content
Dogomania

Galeria Owczarka Farka :) Zapraszamy :)CoDzienna Porcja Fotek:)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noooo, Limoncia, postarałaś się! Jak dużo i jakie ciekawe fotki. Zauważyłam, że Farko prawie zawsze "coś" trzyma w pysku... eh, te owczarki...

A woda, to jego żywioł, prawda? Portrety - super, piękna głowa!!!:loveu:
Pzdr.

Posted

[quote name='matusz5']

śliczna mordeńka :loveu::loveu::loveu::loveu:
dzieki:lol:

[quote name='ewelinabuck']zdjecia cudowne a ze farko jest sliczniacha to wiesz:eviltong:
no jasne ze wiem:eviltong:
[quote name='Asiaczek']Noooo, Limoncia, postarałaś się! Jak dużo i jakie ciekawe fotki. Zauważyłam, że Farko prawie zawsze "coś" trzyma w pysku... eh, te owczarki...

A woda, to jego żywioł, prawda? Portrety - super, piękna głowa!!!:loveu:
Pzdr.

dziekuje:lol: :lol: :lol: no zawsze cos trzyma w pyszczku a najbardziej lubi nosic smycz i buty:eviltong: :eviltong: :eviltong: . Co do wody to baaaardzo lubi plywac...tylko ostatnim razem pozegnal sie ze swoja pilka:p :roll: :evil_lol: pchnal nochalem i pilka poplynela gdzies w sina dal:lol: niestety nie raczyl po nia poplynac:evil_lol:

Posted

[quote name='DORRAG']O wreszcie Jesteś:multi:

A Psiak nie do poznania taki już duży:loveu: I taki śliczny:loveu: :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

jestem jestem:p :p :p dziekuje

Posted

matusz5 napisał(a):
a ty czemu jesz czereśnie Eweliny co ???:diabloti::mad::evil_lol::evil_lol:

dla mnie muszą zostać :eviltong::eviltong:

BO MI POZWOLILA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co?? niewolno:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
mowilam juz ze bylo 5 czerwonych reszta zielone ....ale jak przyjedzisz to chyba juz beda:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ...

Posted

limoncia napisał(a):
BO MI POZWOLILA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co?? niewolno:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
mowilam juz ze bylo 5 czerwonych reszta zielone ....ale jak przyjedzisz to chyba juz beda:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ...

nom, mam nadzieję , że już będą:D :evil_lol:

Posted

[quote name='matusz5']Wpadliśmy się przywitać

witam:lol: witam:lol:
[quote name='Czarna_Owieczka']Witamy! :p
Jakie ja tu śliczności widzę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Coś czuję że będę stałym gościem w tej galerii ;)

ps. w jakim wieku jest na tym zdjęciu: http://img182.imageshack.us/img182/9105/888158em6.jpg
zapraszam zapraszam oczywiscie czesciej:lol:

na tej fotce farko mial niecale 3 miesiace:lol:

Posted

anetta napisał(a):
Farko strasznie mi sie podoba :loveu:
A Czesiek hahahaah wymiata!

czesiu jest fajny:eviltong: :eviltong: :eviltong: tylko raz mnie zlapal za palec:placz:
DORRAG napisał(a):
Cześć Limoncia:multi:

czesc:multi: :p

Posted

O jej wpadlam na chwile bo ciekawa bylam jak Farko wyglada i jestem normalnie :crazyeye: bo pamietam jak jesczze niedawno byl taki malutki ze na raczkach go trzymalam :) Pozdrowienia dla was... ja teraz zbytnio nie mam czasu tu stale zagladac bo mam sesje letnia :| ale w sobote i niedziele widziamy sie na wystawie bo z tego co wiem razem pojedziemy :)

Posted

Jezu wstyd się przyznać .... ja Kode dzisiaj pierwszy raz zobaczę ... od jakiegoś dłuższego czasu .... widziałam go raz na spacerku, ale przez pare sekund :crazyeye: :oops: :crazyeye: