Usia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 od małego sie chłopak uczy co trzeba robić z kostkami wszelkiego rodzaju;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Łaaaa jakie roześmiane cudo!! :loveu: Zgadzam się :loveu: . Quote
limoncia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='matusz5'] Śliczny Farko:loveu::loveu: Rośnie chłopak jak na drożdżach:loveu::loveu: dziekuje:p ale jak dla mnie to jeszcze za maly:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']Łaaaa jakie roześmiane cudo!! :loveu: no pewnie ze rozesmiane:evil_lol: przeciez smiech to zdrowie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Usia']od małego sie chłopak uczy co trzeba robić z kostkami wszelkiego rodzaju;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cześć:p Ale pikny malutki łowczarek:loveu: :loveu:Ale coś malutko tych fotek:evil_lol: Quote
limoncia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 jeszcze kilka fotek z wczorajszego rozesmianego spacerku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
limoncia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć:p Ale pikny malutki łowczarek:loveu: :loveu:Ale coś malutko tych fotek:evil_lol: Witam:lol: dolozylam fotek lowczarka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 http://img405.imageshack.us/img405/9765/114077id4.jpg jaka śliczna klusia :loveu: :loveu: Quote
limoncia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='zaba14']http://img405.imageshack.us/img405/9765/114077id4.jpg jaka śliczna klusia :loveu: :loveu: dziekuje:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Nareszcie widzę tu to, co zawsze chciałam :) Życie, cudowne nowe życie z Kodaczkiem blisko serca :) Pozdrawiam wiosennie :) Quote
Asiaczek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Spacerek rzeczywiście był roześmiany...I jaki słoneczny! Cudne mordeczki!!!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
limoncia Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nareszcie widzę tu to, co zawsze chciałam :) Życie, cudowne nowe życie z Kodaczkiem blisko serca :) ... Pozdrawiam wiosennie :) dziekuje:lol: Asiaczek napisał(a):Spacerek rzeczywiście był roześmiany...I jaki słoneczny! Cudne mordeczki!!!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. tak tak pogoda sprzyjala...dziekuje za odwiedzinki Quote
limoncia Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Dzisiaj wstawie tylko kilka fotek Farkusia...bo musze sobie jeszcze przypomniec kilka zagadnien z polskiego....:roll: :roll: :roll: Quote
DORRAG Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Rany ale On szybko rośnie, A jaki jest piękny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='limoncia']Dzisiaj wstawie tylko kilka fotek Farkusia...bo musze sobie jeszcze przypomniec kilka zagadnien z polskiego....:roll: :roll: :roll: Nieee ja w ogóle jestem zafascynowana nim. Z dnia na dziej staje sie cosraz bardziej dojrzały, i jak wspaniale jest oglądac to jak dorasta, jak z małej kluseczki zamienia w mężczyzne :D ahh :loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ale on ma przesłodką mordę :loveu: :loveu: :loveu: I tak sobie ślicznie leży nie odrywając łebka od ziemi i patrzy i patrzy i patrzy... :) Quote
Asiaczek Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Piękne ujęcia! Jaki cudny ON-ek nam rośnie...:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
limoncia Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 DORRAG napisał(a): Rany ale On szybko rośnie, A jaki jest piękny dziekuje DORRAG rosnie jak na drozdzach:evil_lol: Usia napisał(a): Jaki grozny jestem i taaaaki powazny juz ;) tak:lol: :lol: :lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Nieee ja w ogóle jestem zafascynowana nim. Z dnia na dziej staje sie cosraz bardziej dojrzały, i jak wspaniale jest oglądac to jak dorasta, jak z małej kluseczki zamienia w mężczyzne :D ahh :loveu::loveu::loveu: dziekuje:lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ale on ma przesłodką mordę :loveu: :loveu: :loveu: I tak sobie ślicznie leży nie odrywając łebka od ziemi i patrzy i patrzy i patrzy... :) ...i sie napatrzec na swoja brzydka pancie nie moze:evil_lol: :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Piękne ujęcia! Jaki cudny ON-ek nam rośnie...:loveu::loveu::loveu: Pzdr. rosnie rosnie:multi: Quote
DORRAG Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Cześć:p Mówiłam już że strasznie szybko rośnie....Śliczny jest:loveu: :loveu: A zdjecia jak zwykle piękne:loveu: Quote
Recommended Posts