_ChiQuiTa_ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Kurka nie moge opisac swojego podziwu... precudnowne zdjęcia.... :iloveyou: Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Śliczne psie towarzystwo, to i fotki też piekne! Słońce, uśmiechnięte psie mordeczki i - przeboj spacerku - Farko...:loveu: Po prostu SUPER!!! Pzdr. Quote
Matusz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Limoncia pozdrawiamy z Tobiaszem Ciebie i Farko i zapraszamy do siebie, nowe zdjęcia - fuul ;) Quote
leemonca Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 dzieńdoberek :multi:, przydałoby się coś nowego do pooglądania :eviltong: Quote
limoncia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Marta_Ares']Witam. Ale Farko slicznie rosnie jest coraz piekniejszy i te uszka dziekuje [quote name='matusz5']super foteczki :) i jaki fajny buldożek:loveu::loveu: dzieki ..buldozek kolezanki-Pascal [quote name='haska_12']Ale fajne fotusie! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ta ładniusia: dzieki [quote name='g_o_n_i_a']Łaaa :loveu: Jakie bawrne kolory :o Cudo! dziekuje.. te tulipanki w ogrodku mi rosna...farko jeszcze nie zabral sie do ich jedzenia:evil_lol: [quote name='WalentyNaa']ale foteczki cudne :loveu: jak ostanio Farka zobaczylam to az nie moglam uwierzyc ze tak podrosl :) oj duzy juz duzy:lol: [quote name='Usia'] ale towarzystwo do zabawy lubia sie ze soba bawic:evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']Kurka nie moge opisac swojego podziwu... precudnowne zdjęcia.... :iloveyou: dziekuje [quote name='Asiaczek']Śliczne psie towarzystwo, to i fotki też piekne! Słońce, uśmiechnięte psie mordeczki i - przeboj spacerku - Farko...:loveu: Po prostu SUPER!!! Pzdr. dziekuje [quote name='matusz5']Limoncia pozdrawiamy z Tobiaszem Ciebie i Farko i zapraszamy do siebie, nowe zdjęcia - fuul a juz bylam wpisalam sie ...jak zapraszaja to tylko wpadac;) [quote name='_ChiQuiTa_']Dobry wieczorek :buzi: nie bylo mnie wczoraj wiec mowie dziendobry [quote name='DORRAG']Witam:p i o nowe zdjecia pytam:evil_lol: ojojoj ni ma:roll: [quote name='leemonca']dzieńdoberek :multi:, przydałoby się coś nowego do pooglądania moze cos znajde:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ja po propstu MUSZE do Was zagladac - taka wspaniała galeria :loveu: I Farkuś! :multi: Czekam na zdjęcia - w dużej ilosci oczywiscie ;-) :iloveyou: Quote
limoncia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 mam tylko tyle....moze cos bedzie jutro:cool3: mniam ale dobre...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: das mi cos jesce ...tak ladnie plose;) Na Dzisiaj KONIEC;) ;) ;) Quote
limoncia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ja po propstu MUSZE do Was zagladac - taka wspaniała galeria :loveu: I Farkuś! :multi: Czekam na zdjęcia - w dużej ilosci oczywiscie ;-) :iloveyou: a zagladaj zagladaj:lol: Serdecznie :lol: ZAPRASZAMY:lol: ...dziekuje...Fotki chyba beda jutro...bo dzisiaj nima:roll: Quote
DORRAG Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='limoncia']mam tylko tyle....moze cos bedzie jutro:cool3: Malutki nietoperek:loveu: Słodki Jest:loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='limoncia']a zagladaj zagladaj:lol: Serdecznie :lol: ZAPRASZAMY:lol: ...dziekuje...Fotki chyba beda jutro...bo dzisiaj nima:roll: Będe zaglądac A tymczasem zachwycam się tym... :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Buziaki dla Farka :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='limoncia'] a ja się zachwycam tym :loveu::loveu::loveu: Quote
Usia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 i jak takiemu stworkowi nie odmowic :evil_lol: Quote
eria Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 on jest z dnia na dzień coraz większy :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dzień dobry limoncia:p Daj troszkę nowych fotek....:cool3: Quote
BooBC Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ale on już duży :-o A jeszcze ani razu się z Boogie nie bawił :mad: Quote
Marta_Ares Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 sliczny jest ten maly szkrabek:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
limoncia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Witajcie .... dziekuje za odwiedzinki ....fotek nie ma bo pogoda brzydka:shake: Quote
limoncia Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 matusz5 napisał(a):Witamy i zapraszamy do nas :D :) zaraz wpadne:p Quote
limoncia Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 wstawiam kilka fotek Farka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Śliczny Farko:loveu::loveu: Rośnie chłopak jak na drożdżach:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts