ewelinabuck Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='wiq']nie wiem, które zacytować:loveu::loveu: gratuluję Ewelinie talentu:D a Tobie tego słodziaka..:loveu::loveu: można by go schrupać:lol::lol: dzieki:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
BlackSheWolf Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 pięęęęęęęęęękne fotki :D :D sorka ze wiecej nic nie napisze ale sie zauroczylam ONkiem :D Quote
limoncia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 palma napisał(a):Farko jest the best :loveu: :loveu: Musi się z BOOGIE zobaczyć koniecznie !!! nie ma sprawy karolina Jupi napisał(a): ale boski jest:loveu: ale ten czas leci zobaczysz nim się obejrzysz on szybko wyrośnie rób jak najwięcej fotek potem za rok nie będziesz mogła uwierzyc że był taki maleńki i nosiłaś go na rękach jak ja mojego Bosarka:evil_lol: hihi robie fotki robie:lol: ja juz sie niemmoge doczekac jak urosnie:evil_lol: KaRa_TC napisał(a): Boski:loveu: ach ta minka:lol: dzieki:lol: matusz5 napisał(a):Anielskie zdjęcia:loveu: :lol: BBeta napisał(a):Zdjęcie świetne, ale model jeszcze lepszy :loveu::loveu: dzieki:lol: DORRAG napisał(a):Cześć Ale cudne zdjecia:loveu: A to po prostu miodzio :loveu: tez mi sie podoba:evil_lol: Dobcia napisał(a):Fakro pięknie rośnie-ładnie mu ze stojącymi uszkami:loveu: dzieki:lol: hiihi to jest farko:evil_lol: Tylko jeszcze wyrośnie ze szczenięcego puszku, i będziesz mieć już dorosłego faceta w domu;) wiq napisał(a):nie wiem, które zacytować:loveu: gratuluję Ewelinie talentu:D a Tobie tego słodziaka..:loveu: można by go schrupać:lol::lol: dziekuje:lol: o nie tylko nie schrupac :evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Podobnie jak Wiq nie wiem którą zacytowac. ale jestem w ogromnym szoku, jak on syzbko rośnie, a te jego uszka są popostu NIEZIEMSKIE !!!!!! dziekuje butterfly15 napisał(a):pięęęęęęęęęękne fotki :D sorka ze wiecej nic nie napisze ale sie zauroczylam ONkiem :D nie sposob sie nie zauroczyc Quote
limoncia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 na dzisiaj zapowiadam fotki z wypadu naa............KAPLICZKI:lol: :lol: :lol: Quote
limoncia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 no to zapraszam na fotki:lol: :lol: :lol: Quote
limoncia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 a teraz......posmiejmy sie!!! KONIEC Quote
limoncia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dzieki mateusz:lol: :lol: :lol: jak tam tobiaszek?? Quote
Matusz Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 limoncia napisał(a):dzieki mateusz:lol: :lol: :lol: jak tam tobiaszek?? wszystko dobrze :) Jak zdążę do 17 to wstawię jeszcze foty nowe, ale nie obiecuje:p Quote
DORRAG Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ale zaszalałaś z fotkami:multi: Piękny:loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 swietne fotki:loveu: :loveu: a te jak zjechalam po kamieniu ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Usia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ale mała pokraka :evil_lol: :eviltong: Nie przeczytłama całej galeri ale nadrobie obiecuje :p PS: Ewelina czy wy sie wszedzie musicie wcisnac ?? Quote
ewelinabuck Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Usia'] ale mała pokraka :evil_lol: :eviltong: Nie przeczytłama całej galeri ale nadrobie obiecuje :p PS: Ewelina czy wy sie wszedzie musicie wcisnac ?? Usia no wiesz co !!!!!!!! my jestesmy rozchwytywani hihihihihihihihi.......nawet na jednym malutkim kamyczku sie zmiescimy do zdjecia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ale duzo fotek:loveu: , nie wiedzialam ze znacie sie z Ewelinka:cool3: Quote
Kiłi Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cześć Ślicznie tu wyszedł, jak taki zajączek:loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Limoncia, witaj! :loveu: Szczerze mowiac, nie wiedzialam, ze wpadajac tutaj zobacze takie wspaniałe fotki. :klacz: Masz słodziutkiego on'eczka, cudo :iloveyou: Quote
limoncia Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='DORRAG']Ale zaszalałaś z fotkami:multi: Piękny:loveu: :loveu: dzieki:lol: [quote name='ewelinabuck']swietne fotki :loveu: a te jak zjechalam po kamieniu ...:evil_lol: niepowiem bylo smiesznie :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Usia'] ale mała pokraka :evil_lol: :eviltong: Nie przeczytłama całej galeri ale nadrobie obiecuje :p PS: Ewelina czy wy sie wszedzie musicie wcisnac ?? zapraszam Usia , a ewelina tak jakos wypadlo mieszka blisko mnie no i nie mogla opuscic spacerku:eviltong: [quote name='ewelinabuck']Usia no wiesz co !!!!!!!! my jestesmy rozchwytywani hihihihihihihihi.......nawet na jednym malutkim kamyczku sie zmiescimy do zdjecia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihi dobre.. [quote name='*luthien*']ale duzo fotek:loveu: , nie wiedzialam ze znacie sie z Ewelinka:cool3: znamy znamy sie i to juz od dawna:evil_lol: [quote name='Kiłi']Cześć Ślicznie tu wyszedł, jak taki zajączek:loveu: :loveu: dzieki za odwiedzinki [quote name='g_o_n_i_a']Limoncia, witaj! :loveu: Szczerze mowiac, nie wiedzialam, ze wpadajac tutaj zobacze takie wspaniałe fotki. :klacz: Masz słodziutkiego on'eczka, cudo :iloveyou: zapraszam czesciej;) Quote
Marta_Ares Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witam. Ale Farko slicznie rosnie jest coraz piekniejszy:loveu: :loveu: i te uszka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Matusz Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 super foteczki :) i jaki fajny buldożek:loveu::loveu: Quote
haska_12 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ale fajne fotusie! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ta ładniusia: Quote
g_o_n_i_a Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Łaaa :loveu: Jakie bawrne kolory :o Cudo! Quote
WalentyNaa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ale foteczki cudne :loveu: jak ostanio Farka zobaczylam to az nie moglam uwierzyc ze tak podrosl :) Quote
Recommended Posts