Asiaczek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Fotek, a fotek!!! I Farko taki słodki!!! Pzdr. Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Oglądałam, oglądałam, zachwycałam się... Farko jest prze prze cudowny :loveu::loveu: Wyrośnie z niego fajny facet :) a to zdjęcie to mnie urzekło.... cudowne.... :iloveyou: Quote
BBeta Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='limoncia'] Wpadł przez przypadek ?? :cool3: A gdzie takie jajka wyczaiłaś ?? :crazyeye: Quote
limoncia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Palma oki zaraz wpadam:lol: ;) :lol: Haska dzieki:p Asiaczek dzieki za odwiedzinki:p _ChiQuiTa_ dzieki:p BBeta jak pisalam wczesniej zobaczyl ze pieski sobie plywaja i sam facet chcial sprrobowac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a te jajka to kolega w trawie na polance znalazl:lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='limoncia'] Hey:lol:Cudne foteczki:loveu: Kiedy byłam tu ostatnio, tego maleństwa jeszcze nie było...ale miałam zaległości:oops: Farko jest prześliczny:loveu: Quote
BooBC Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Miałam na myśli reala :lol: :evil_lol: :lol: Może dziś jakiś spacer ?!? Chociaż późno już na spacerek, ja już po spacerze :-( Quote
leemonca Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :calus:, tak by się chciało wyściskać i wycałować, jest śliczny!!! dziendoberek!!! zaczęłam od ostatniej strony i teraz muszę, koniecznie!!!, cofnąć się do początku galerii!!! Quote
Tina.Sara Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jezu.. napatrzeć sie nie moge no :loveu: cześć!! :multi: Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 witam a wy gdzie sie podziewacie co tu takie pustki????? Quote
haska_12 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Marta_Ares napisał(a):witam a wy gdzie sie podziewacie co tu takie pustki????? Właśnie :candle: :candle: :candle: :candle: Quote
WalentyNaa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 / Post usunięty / / Życzenia składamy wyłącznie w tym wątku / Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Śliczny z niego koleżko:loveu: :loveu: :loveu: Jak młody do Ciebie przybył? ;) Quote
WalentyNaa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ale slodziuchne i sliczne foteczki :loveu: juz stesknilam sie za Farkiem ;) Quote
gogunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Cześć Limonciu, wszystkiego fotki piękne:loveu: :loveu: :loveu: P.s. zyczę wesołych świąt wielkanocnych :loveu: Quote
limoncia Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 KaRa_TC Farko przybyl do mnie 2 marca (ur.21 styczen) marudzilam :cool3::lol:tatkowi i ulegl ...poczekalam az pieski urosna no i mam Farkusia:loveu: Quote
limoncia Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 WalentyNaa :lol: :lol: :lol: dzieki matusz5 :lol: gogunia dzieki goguniu Marta_Ares hehe slodki jak cukierek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
limoncia Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 mam jeszcze kilka fotek:evil_lol: :lol: :evil_lol: chcecie?? Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ale rozszalałaś się z tymi fotkami... Psiak pojedynczo, w towarzystwie innych psiaków, piłeczki, a wszystkie fotki ciekawe! BRAWO! Pzdr. Quote
BooBC Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='limoncia'] Sweet :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts