limoncia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 :p Witam:p Ciesze sie ze moj Farko sie podoba:lol: :lol: :multi: Dzisiaj postaram sie wstawic fotki :p :eviltong: Quote
Rinuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 czy mnie cos ominellooo??????????:-o:-o masz nowego pieska??:multi::multi: Quote
limoncia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Tak mam pieska:multi: A tutaj jego foteczki:cool3: Quote
haska_12 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Palma - Ale to chyba nic złego, że Monika wzieła psa bez rodowodu, nie? Nie każdy może sobie "sprawić" psa z papierami... :roll: Limoncia- Piesio jest super :loveu: To w koncu Farko czy Fargo :D? Proponuję do tutułu galerii dodac imię psiaka :loveu: Quote
Rinuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 oejku:loveu::loveu::loveu:jaka rozkoszna kluska:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: owczarek niemiecki?? Quote
BooBC Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 haska_12 napisał(a):Palma - Ale to chyba nic złego, że Monika wzieła psa bez rodowodu, nie? Nie każdy może sobie "sprawić" psa z papierami... :roll: Zależy ....... ja tam całym sercem popieram akcje rasowy=rodowodowy ;) A co do pieska z papierami fakt nie każdego stać, ale są schroniska, nie popieram pseuhohodowli, co nie znaczy że Farko nie jest super ;) Ja chcę inne foty te widziałam w szkole :eviltong: :lol: :eviltong: Quote
Agushka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cześć Limoncia :) ale Farko jest śliczniasty, oczka ma śliczne, jak koraliki:loveu::loveu: zamiziałabym normalnie :) Quote
limoncia Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='ewelinabuck']piesio slodkasny:loveu: ;) ;) ;) ;) ;) [quote name='Marta_Ares']sliczny:loveu: :loveu: :loveu: Dzieki:p [quote name='Rinuś']oejku:loveu::loveu::loveu:jaka rozkoszna kluska:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: owczarek niemiecki?? hehe kluseczka:lol: :evil_lol: :evil_lol: Owczarek ale bez rodowodu [quote name='Agushka']Cześć Limoncia :) ale Farko jest śliczniasty, oczka ma śliczne, jak koraliki:loveu::loveu: zamiziałabym normalnie :) czesc Agushka:multi: Quote
Olynda Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 łojejjj niewiedzialam ze masz pieska !!! jest cudny i jakie fajne imie FARKO :) bez rodowdu- to co i tak jest piekny - tyle ze nie bedzie wystawiany - jak skonczy przynajmnije 3 mies - to mam nadzieje ze spotka sie z tashą :) bo narazie jest za maly a tasha lubi takie maluchy dominowac (niedelikatnie) jest sliczny, dbaj o niego monisia jest sliczny - maly farkus Quote
limoncia Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Olcia&Tasha napisał(a):łojejjj niewiedzialam ze masz pieska !!! jest cudny i jakie fajne imie FARKO :) bez rodowdu- to co i tak jest piekny - tyle ze nie bedzie wystawiany - jak skonczy przynajmnije 3 mies - to mam nadzieje ze spotka sie z tashą :) bo narazie jest za maly a tasha lubi takie maluchy dominowac (niedelikatnie) jest sliczny, dbaj o niego monisia jest sliczny - maly farkus czes olcia dzieki za odwiedzinki.:lol: super ze farko ci sie podoba:lol: :evil_lol: Jak podrosnie to pewnie ze pozna sie z tasha:lol: oczywiscie jak bedziesz chciala:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a moze jakies nowe fotki:evil_lol: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Marta_Ares napisał(a):a moze jakies nowe fotki:evil_lol: :evil_lol: no dawaj dawaj fotki :loveu::loveu::loveu: sliczna kluseczka :) a skad go /ją masz?? Quote
haska_12 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 palma napisał(a):Zależy ....... ja tam całym sercem popieram akcje rasowy=rodowodowy ;) A co do pieska z papierami fakt nie każdego stać, ale są schroniska, nie popieram pseuhohodowli, co nie znaczy że Farko nie jest super ;) Jakby każdy kupował psy z rodowodem to co by sie stało z tymi bez papierów? W pseudohodowlach by sie one mnożyły i mnożyły a potem nie miałby kto ich kupować i pseudohodowcy by je oddawali do schroniska a nawet zabijali! Ps.Limoncia-wymiziaj psiaka odemnie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Matko jaka śliczna maleńka Klusia :iloveyu: strasznie sie ciesze ze masz nową miłośc :) Quote
niunia32 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hej! limoncia masz ślicznego psiaczka!! kochane maleństwo Quote
limoncia Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Witam witam:multi: :lol: :multi: Fotki postaram sie dac jak najszybciej:cool3: Quote
limoncia Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 :lol: :evil_lol: Narazie kopiuje fotki ze spacerku z ewelinabuck:lol: :evil_lol: chodz pokaze ci co nieco... mamusiu czemu on nie chce sie ze mna bawic???... ja mam sie z toba bawic ?? ty zza maly jestes.. Buck pobaw sie z nim bo mu smutno... no dobra chodz .... pogryzziemy wspolnie patyczka kiedys napewno bede taki duzy jak Ty idem sobie.. znow mnie zzostawil ale poczekaj az urosne to cie zzjem... Quote
limoncia Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 a mozze teraz go juz napoczzzne??????........ eejjjjj maly chceszz sie pobawic butelka?? chyba sie przestraszyl.. znow zdjecia...... a mnie to juzzz nie wezzmiena raczzki tylko tego malucha a przzeciez ja tezz malutki jestem.. o wlasnie taki malutki(chichi na drzewku jakas padlinka pyszzna jest....mniam) jestem zzmeczony.... Quote
limoncia Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 A tu juz obiecane fotki:razz: :cool3: :lol: :evil_lol: ZAPRASZAM NA Nowe FOTKI: Farko i Przyjaciele A wiec jak wiecie nazywam sie FARKO To ja w calej okazalosci Quote
limoncia Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Fotki z Buckiem troszke sie pobawilem... Bawilem sie takze z Perelka .Moja sasiadka. odrazu mnie powalila ale ja sie nie dalem pokazalem swoja szatanska dusze Quote
Recommended Posts