Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 limoncia napisał(a):hihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Muzeum figur psiaków woskowych... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Świetny pomysł:evil_lol: Penie, że świetny. Podpisuję się obydwiema rękami. :cool3: Quote
limoncia Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Penie, że świetny. Podpisuję się obydwiema rękami. :cool3: A ja jeszcze nogami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 limoncia napisał(a):A ja jeszcze nogami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Może byc i nogami. A żeby był komplet to jeszcze Kumpel dodaje swoje cztery łapki. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
haska_12 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Co tu tak pusto do tej pory? :candle: Quote
Ewa&kumpel Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Witam!!! Rzeczywiście troszkę pusto. Trzeba to jakoś zmienic... :lol: Quote
Marta_Ares Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 moze jakies fotki by sie przydaly????:D Quote
limoncia Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Witam wszystkich:multi: :multi: :multi: tez mi sie wydaje ze pusto. Spróbuje cos znalezc :lol: :lol: :lol: . Quote
Rinuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 a ja chce jeszcze muzeum figur woskowych ale koni :D Quote
Behemot Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Woooow, jaka Ty śliczna jesteś! :loveu: Co za włosy!!! :loveu: Quote
limoncia Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Kopiuje od eweliny:lol: A to wyszukane z moich zbiorow To wszystko:lol: Przycisnijcie ewelinebuck ona ma tez sporo fotek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
limoncia Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='Behemot'] Woooow, jaka Ty śliczna jesteś! :loveu: Co za włosy!!! :loveu: To jest ewelinabuck:lol: :lol: Quote
Rinuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Behemot napisał(a): Woooow, jaka Ty śliczna jesteś! :loveu: Co za włosy!!! :loveu: hihihi Behemot...:oops::oops::oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Hihi jaka zadowolona mordeczka :cool3::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Piękne uszolki i jęzorek. W ogóle to w ogóle przystojniaczek. Super foteczki... Quote
gogunia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Witaj limociu, Piękny Kodaczek :p :loveu: Quote
Agushka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cześć Limoncia. Sama nie wiem, które zdjęcie zacytować bo nie da się wybrać, wszystkie są świetne.. Zawsze z ogromną przyjemnością oglądam Kodaczka :) Quote
ewelinabuck Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Behemot'] Woooow, jaka Ty śliczna jesteś! :loveu: Co za włosy!!! :loveu: to ja we wlasnej osobie:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
limoncia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Ewa&kumpel'] Piękne uszolki i jęzorek. W ogóle to w ogóle przystojniaczek. Super foteczki... Dziekuje:lol: [quote name='gogunia']Witaj limociu, Piękny Kodaczek :p :loveu: Czesc gogunia dzieki:lol: [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść Limonciu :buzi: :lol: Czesc:lol: [quote name='Agushka']Cześć Limoncia. Sama nie wiem, które zdjęcie zacytować bo nie da się wybrać, wszystkie są świetne.. Zawsze z ogromną przyjemnością oglądam Kodaczka :) Dzieki super ze sie podobają:lol: [quote name='haska_12'] Kodaczku! Jestes cudowny! :loveu: Quote
limoncia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Czesc Wszystkim:lol: :eviltong: ja sobie wlasnie w szkole siedze:razz: :razz: :razz: Jest nas malo... na informatyce wiec mamy luzy:razz: :razz: :razz: :lol: :evil_lol: Pozdrawiam Monika (limoncia):p :p :p Quote
ewelinabuck Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 hejka ja tez ze szkoly pisze:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: dzis wstalam o 5.30:placz: :placz: spac mi sie chce jak diabli:placz: chce do domu:cool1: a przede mna jeszcze 2 hstorie i dwa WOS chyba bede spala;) Quote
Recommended Posts