limoncia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 palma napisał(a):Dziękuję za slalom, a teraz sobię go kradnę :lol: ;) :lol: A kradni;) ;) ;) ;) Quote
limoncia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
limoncia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 :placz: :placz: :placz: Ale tu pusto:placz: :placz: :placz: Quote
Rinuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='limoncia']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co to jest??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
limoncia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 A nie wiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Jakas obeschnieta roslinka:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Rinuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 limoncia napisał(a):A nie wiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Jakas obeschnieta roslinka:eviltong: :eviltong: :eviltong: hehe dobre:evil_lol::evil_lol::lol::lol: ja to raczej nie robie fot takim roslinkom:razz::razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Fajna ta roślinka :) Ja jakbym miała aparacik to bym robiła wszystkiemu co bym miała w zasięgu wzroku .... Quote
Ewa&kumpel Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Czesc. Pewnie, że ładna roślinka. Buziaczki :lol: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Rinuś napisał(a):hehe dobre:evil_lol::evil_lol::lol::lol: ja to raczej nie robie fot takim roslinkom:razz::razz: Ja robie wszystkiemu co napotkam:evil_lol: :evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Fajna ta roślinka :) Ja jakbym miała aparacik to bym robiła wszystkiemu co bym miała w zasięgu wzroku .... :lol: DORRAG napisał(a):Dzień dobry:p :lol: Xiara napisał(a):Dobry (prawie) wieczór ;) :lol: Ewa&kumpel napisał(a):Czesc. Pewnie, że ładna roślinka. Buziaczki :lol: Bywaly ladniejsze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haska_12 napisał(a):Dobry wieczór Monia :evil_lol: a dobry dobry wczoraj mnie juz nie bylo a wiec dzisiaj mówię Dziendobry:evil_lol: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Dziendobry wszystkim:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na dzisiaj zapowiadam Nowe Fotki.:evil_lol: Razem z moim tata, ewelinabuck i chapsem wybralismy sie nad morze... Najpierw godzinna wycieczka nad jeziorem turkusowym:loveu: , pozniej nad morzem:loveu: a jeszcze pozniej w muzeum figur woskowych:loveu: :loveu: :loveu: Niebawem foteczki.... Serdecznie Zapraszam:evil_lol: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 A wiec jak wczesniej uprzedzalam ....:evil_lol: :evil_lol: FOTKI!!!!!:loveu: Wyjechalismy 9,00 rano... Wkolo bylo pelno sniegu....:evil_lol: Tu juz Jeziorko Turkusowe...:loveu: :loveu: Chaps Ewelinybuck:evil_lol: Sucha roslinka...:roll: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Latajacy pies .................... Piekne widoki..... ............... Nad Morzem w miedzyzdrojach spotkalismy Samojeda... I........Pieknego Konia... Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 To juz w Muzeum... Harry Potter Madonna. Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Moniko to kucyk byl:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 I...ostatnie w objęciach batmana. Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 ewelinabuck napisał(a):Moniko to kucyk byl:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ups... wybaczcie:oops: :oops: :oops: A wiecej fotek ma ewelinabuck:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 O kurde ale miałyście super... takie wspaniałe te widoczki ze nie wiem na[rawe ktory zacytowac... wiec poiem ze przepiękne :loveu: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):O kurde ale miałyście super... takie wspaniałe te widoczki ze nie wiem na[rawe ktory zacytowac... wiec poiem ze przepiękne :loveu: A no bylo super:p :p :p ;) ;) ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 :placz: Eeee nikt mnie nie odwiedza:placz: .. tu znowu tyle fotek i nicc:placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 jak to nikt? a ja to co ? nikt?? :P gdzie sie znajduje takie muzeum ?? Quote
Recommended Posts