gogunia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 limoncia napisał(a):Kilka Kwiatków aby było troszkę kolorowo:lol: :lol: :lol: a nie tak pusto i szaro:p :p:biggrina: :p :mdrmed: Ale piękne kwiatuszki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
limoncia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Witajcie ;) :p ;) Już po lekcjach Jak ja sie ciesze że już w Domu:lol: :lol: :lol: Ps; Gosiu Edukacja Regionalna to Nauka o swoim regionie(przedmiot bez sensu) ale cóż trzeba chodzic[SIZE=2] W moim przypadku jest To Pomorze Zachodnie:lol: Quote
furciaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 mnie naszczescie ominely takie przedmioty:evil_lol: ciekawa jestem co jeszcze wymysla:lol: strach sie bac Quote
BooBC Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A no np. jest WOS ..... :roll: A regionalna to już naprawdę jest bezsensu, a jeszcze bezsensowniejszy jest nasz nauczyciel :diabloti: :eviltong: :diabloti: Fajne foty limoncia :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Quote
limoncia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Dzieki diabelkowa:lol: Palma tobie tez dziekuje:lol: Wreszcie wpadlas do mojej galerii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Kodaczek śliczny :) Ponawiam pytanie kogoś, kto zadał je wcześniej - będziesz chciała jakiegoś innego psa? Wiem jakim programem przerabiałaś to zdjęcie... tylko nie mogę sobie przypomnieć... :roll: już wiem! Paint pro shop? :cool3: Quote
limoncia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Tak, owszem chcialabym mieć psa bo bez psiaka tak jakos dziwnie sie czuje...Siedze caly czas w domu i tak mi zlatuje czas...Jak mialam Kodaka To ruszalam sie z domu... Chodziłam na spacerki bawilam sie z nim uczylam go wielu rzeczy...A teraz pustka:-( ... Quote
furciaczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ta mi sie very podoba:loveu: niedosc ze fajne ujecie to i super przerobione:loveu: Quote
samograj Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 PIĘKNEGO MIAŁAŚ PSIAKA!!! I JAKIE ROBISZ SUPER PRZERÓBKI:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: JESTEM POD WRAŻENIEM!!! Quote
DORRAG Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć limoncia napisał(a): Ale super przeróbeczka:loveu: Quote
limoncia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Dzieki wszystkim:lol: :lol: :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Przeróbeczki śliczne :loveu::loveu::loveu: Tak się zastanawiam... gdy ciągle wstawiasz zdjęcia, gdy robisz przeróbki, patrzysz na te pamiątki po Kodaku... nie boli wtedy bardziej? Quote
ewelinabuck Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 sliczne przerobeczki:cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts