ameliace Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jaki śliczny :loveu::loveu::loveu: Szkoda że już go nie ma :-( Quote
limoncia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 dziękuje też mi się podoba:lol: :lol: :lol: Chyba na dzisiaj starczy fotek.;) Ale może wieczorkiem cos jeszcze wstawie:evil_lol: :lol: :evil_lol: ;) Quote
limoncia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Tak nie ma go:-( :-( :-( Tęsknie za nim...:-( Wierze ze jest mu teraz dobrze z innymi psiakami:-( Quote
Agushka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Witaj Limoncia. Piękny był Kodak, strasznie mi przykro że jest już za TM... dla niego ['][']['] cudowny :loveu::loveu: Quote
limoncia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Co tu tak puściutko??:placz: :placz: :placz: ;) ;) ;) Zawita ktoś???:razz: :razz: Quote
furciaczek Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 pusciutko bo wszyscy w szkole albo w pracy siedza :) uwazaj niedlugo niebedziesz mogla nadazyc za swoja galeria:evil_lol: Quote
limoncia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 No to Dam fotki Mojego Koduśka :-( :loveu: :loveu: :loveu: :eviltong: :loveu: :loveu: Kodak ... Quote
Mi. Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 oh, piękny był Kodak:loveu: :loveu: i bardzo mi przykro Quote
limoncia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 No zobaczymy:eviltong: :eviltong: Czy nadarze ... Dopiero bedzie jak mi fotek Kodaczka zabraknie:oops: :-( Ale jest ich jeszcze bardzo duzo:eviltong: :multi: ;) Wiec na razie nie musze sie martwic;) Quote
wiq Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 przepiekny pies, Onek w mojej ulubionej masci.. szkoda go:placz: Quote
Agushka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Śliczny :loveu::loveu::loveu: I jaka świetna minka... Quote
Ola&Kora Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ale był z niego piękny pies :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BooBC Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Witaj Monika! Dla Kodaczka :-( ['] :-( ['] :-( ['] :-( ['] :-( Quote
furciaczek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 naprawde byl przeslicznym psiakiem:loveu: Quote
limoncia Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Witam ;) ;) ;) FoTkI FoTeCzKi:evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :p :p :p Quote
limoncia Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Co tu tak pusto:-( :-( :-( Zawitajcie chociaz na chwilke;) ;) ;) :-( :-( :-( Foteczki :-( Quote
furciaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ja zagladam :) foteczki naprawde fajniutkie:loveu: a o modelu na zdieicach nawet nie wspominam:loveu: Quote
BooBC Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Szkoda że nie znałam Kodaka .... słodzio na fotach :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hej :) Fotki prześliczne, on na nich wygląda na bardzo szczęśliwego... Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 sliczne fotki, az mi sie lezka w oku zakrecila jak pomyslalam ze juz go nie ma:-( piekny pies i wygladal na takiego szczesliwego i zadowolonego z zycia... Quote
WalentyNaa Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 No ja w koncu dopieor znalazlam troche wiecej czasu i przejrzalam cala galerie Kodaka Moniko ...zdjecia sa przepiekne :loveu: :loveu: :loveu: smutno tylko sie robi ze juz go z nami nie ma :-( Berdy tak lubila spacerki z nimi :-( :-( Pozdrowionnka dla Ciebie ... teraz juz na biezaco bede zagladac do twojej galerii i ogladac foteczki :):) nie moge sie doczekac nastepnych :cool3: :razz: Quote
furciaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Limoncia a kiedy beda jakies nowe foteczki cio:cool3: bo ja juz sie doczekac niemoge:oops: Quote
limoncia Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Na pewno fotki będa niebawem;) ;) ;) Na razie nie moge znalezc czasu na wstawianie:placz: :placz: :placz: ale niedlugo zobaczycie... ledwo co znalazlam czas na zerkniecie na DoGoMaNiE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak bEDe wieczorkkiem to cos wrzuce.. PS;' Pozdrowienia dla wszystkich dogomaniakow :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts