limoncia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Serdecznie zapraszam Do Galerii... Kodaka i Farka... Kodak Farko ... Pozdrawiam i zapraszam MoNiKa Quote
ewelinabuck Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 hejka pokielbasilas cos z podpisem;) ;) ;) ;) Quote
Marta_Ares Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 czy to [*] oznacza ze piesek jest juz za TM????? Quote
limoncia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Niestety Kodak jest za TM :-( :placz: :-( Chcecie fotki Kodaczka ?!? :-( Quote
furciaczek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 oczywiscie ze chcemy, i napisz jeszcze cos o nim... teraz biega sobie szczesliwy za TM... [*] Quote
limoncia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Kodak był wilczurkiem. Do mnie przyjechał 12 maja. Był zabawnym psiakiem. Bardzo lubiał pływać i jak każdy psiak bawić się. Tolerował inne psy i był uległy do ludzi. odszedł 22 października:-( :-( :-( Bardzo mi go brakuje. PS; chcialam wstawic foty ale cos mi nie chcą wchodzić:oops: . Chyba coś pokręciłam, ale nie denerwujcie się... Dopiero się ucze...:oops: :oops: :oops: Quote
furciaczek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 jak chcesz to moge ci pomoc :) wyslij fotki na maila elisee3@wp.pl ja ci je wstawie i podesle dokladna instrukcje wstawiania fotek :) Quote
limoncia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/83415a4924ea7f2a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ae90bfdc68b32af7.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a7ff37daa017576c.html Quote
furciaczek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 naprawde sliczny byl:loveu: szkoda ze nasi przyjaciele tak szybko odchodza:-( Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Biedny Kodaczek... :-( :-( :-( To dla niego Teraz biega sobie po łąkach za TM razem z moją Dianką... :-( :-( :-( Śliczny był z niego wilczurek... Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Był pieknym psem:loveu: :loveu: Możesz cos wiecej o nim napisac jak to sie stalo ze odszedl :-( Kodaczku to dla ciebie ['][']['][']['][']['] Quote
ewelinabuck Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 no heyka wrescie zaczela dzialac galeria:loveu: :loveu: ps. dluga historia z jego odejsciem :shake: :shake: :shake: :-( :-( jak monika bedzie chciala to sama o tym napisze:-( :-( :-( :-( wiem dosyc sporo bo jezdzilam z nimi do kliniki ale nie bede o tym pisac to byla druga najtragiczniejsza niedziela w moim zyciu bo rowniez w niedziele odeszla moja kundelka kruszynka ale to bylo 6 lat temu:-( Quote
limoncia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Tak To długa Historia. :-( :-( Tak musiało być... Chyba, tak musiało być:-( :-( :-( Quote
furciaczek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 rozumiem jak musi ci byc ciezko, o to chyba jeszcze zbyt swieza rana by o tym mowic:-( teraz twoj przyjaciel biega sobie radosnie po teczowych lakach i czeka na dzien w ktorym znowu sie spotkacie:* Quote
furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 naprawde sliczny:loveu: widac ze uwielbial szalec:loveu: Quote
limoncia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Tak lubiał szalec... Ccecie fotek kodaka?? No to zaczynamy...!!!!!! Tu Kodak w okazalosci...:lol: :lol: :lol: Kodak z Berdy forumowej Walentynyy (przy okazji pozdrowionka dla nich):lol: :lol: :lol: Z Buckiem forumowej ewelinybuck:lol: :lol: :lol: (tez pozdrowienia) Quote
furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 CUDOWNY:loveu: naprawde bardzo piekny pies:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Olynda Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 hey monia pamietaj Kaja I kodak biegaja szczesliwi za TM sa razem :) wiecej fotek kodaka Quote
limoncia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 ;) Może jeszcze??:lol: :lol: :lol: Dobra wstawiamy:evil_lol: :lol: :evil_lol: Następne...:lol: :lol: :lol: BacznoSć...:evil_lol: :evil_lol: Spoczni... Kolejno odlicz... 1...2...3.:lol: :lol: :lol: Oczko w głowie panci...;) ;) ;) No narazie koniec... Jak ktoś bedzie chciał to pózniej Wstawie jeszcze kilka:lol: :lol: :lol: Quote
Marta_Ares Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ale sliczny był widac ze tyle radosci i checi do zycia w nim bylo Quote
furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 jakie wielkie cudowne uszyska:loveu: widze sie sie rozkrecilas we wstawianiu fotek :) i oby tak dalej:p Quote
Anecioreczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Przesłodki! Te uszyska:loveu: Netoperek:loveu: (*) Quote
limoncia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 :crazyeye: No dobrze dam jeszcze kilka Fotek. Tym razem te fotki były robione w maju. Kiedy był jeszcze przedszkolakiem...:-( :-( :-( Kodak:-( ,,Gdzie nie ma róż, tam nie ma nas":-( :placz: Spragniony?? Wyraź to...:lol: ( to już wakacjie) Po spacerku!!! Leżakowanie Drzemka ;) ;) :lol: Quote
Recommended Posts