Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

annika, dzięki.
koszt w hoteliku to, jak pisałam, chyba ok 400,00 PLN za m-c. ale w tych sprawdzonych ciężko z miejscami, zresztą dopóki nie mielibyśmy deklaracji na opłacenie, to chyba nie ma co szukać

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy plosia przyjmuje jakies leki na stawy? czy np trocoxil by sie przydal? bo slyszalam, ze jest bardzo dobry i moze by mozna bylo sie zlozyc i jej kupic; tylko czy bedzie jej mial kto podawac go regularnie?

Posted

kakadu napisał(a):
czy plosia przyjmuje jakies leki na stawy? czy np trocoxil by sie przydal? bo slyszalam, ze jest bardzo dobry i moze by mozna bylo sie zlozyc i jej kupic; tylko czy bedzie jej mial kto podawac go regularnie?

z tego co wiem, do dostaje jakieś leki, ale niestety nie wiem co.

Posted

ja tez nie mam na nic czasu... :( jak Płoszka?
jesień i zima przed nami... myslałyśmy z Kroopką aby spróbować umieścić Płoszkę w hotelu, ale na to jak pisałam, potrzeba ok. 400,00 miesięcznie. boimy się, że nie wytrzyma zimy w schronie. a co wy na to? trzeba by zacząć szukać miejsca w hotelu i przede wszystkim deklaracji finansowych...

Posted

50 pln miesięcznie mogłabym dać, jak wpadnie coś dodatkowego to może nieco więcej.

Ale przyznaję, że nie znam się na załatwianiu hoteli i wolałabym polegać na kimś, kto się na tym zna...

Posted

Szalony Kot napisał(a):
50 pln miesięcznie mogłabym dać, jak wpadnie coś dodatkowego to może nieco więcej.

Ale przyznaję, że nie znam się na załatwianiu hoteli i wolałabym polegać na kimś, kto się na tym zna...

dzięki za deklarację, będziemy pamiętać... :)

Posted

to ja deklaruje miesięcznie 30 zł na razie (nasz wirtualny podopieczny z jednego ze śląskich schronisk prawdopodobnie pójdzie do domu:sweetCyb: to wtedy więcej). Deklaracja opłaty za cały pierwszy miesiąc- aktualna.

Posted

Cavi napisał(a):
Zapisuję i rozsyłam gdzie się da... Mogę ją wrzucić na allegro i adopcje.org? Tylko tak mogę pomóc :placz:

każda pomoc się przyda - dziękujemy :)

i czekamy na kogoś z Milanówka-co Wy sądzicie o pomyśle umieszczenia Płoszki hotelu?

Posted

boze! ale historia! kochana, obys szybko dom znalazla! dziewczyny, jesli znajdzie sie dom, a kasa bedzie problemem, to ja zapewnie karme, oplaty weta itd.. oby sie ktos znalazl!!!

Posted

kmurdz napisał(a):
jesli padnie decyzja ze jednak hotelik, to ja tez dorzucam 30 pln miesiecznie. tylko niech to bedzie domowy!!!

i znów dziękujemy !!! w przypadku Płoszki inny nie wchodzi w grę, tylko najlepszy!!!

Posted

Musimy też sobie zdawać sprawę, że to najpewniej będzie ostatni punkt na drodze Płoszki - szanse na jej adopcje są minimalne, a przed nią pewnie nie więcej niż 2 lata życia. Tak naprawdę fundujemy jej luksusowe ostatnie miejsce...

Posted

Dziękuję wszystkim za deklaracje. Przemyślimy sprawę z innymi wolontariuszami i dam Wam znać. Na pewno będziemy prosić kogoś doświadczonego z Was o pomoc w wyborze hotelu, jeśli taka decyzja zapadnie.

Posted

jestem w szoku...nie wiem co napisac....absolutna rekordzistka jeksi chodzi o schroniskowy staz...bede myslec jak jej pomoc i licze ze z FB bedzie jakis odzew

Posted

Dziewczyny jaki Płoszka ma stosunek do innych piesków? Czy mogłaby zamieszkac z innymi psami, dużymi, małymi, suka, pies?

pytam, bo potrzeba trochę info do ogłoszeń i proszę o więcej zdjęć, dużo zdjęć:)

Posted

kmurdz napisał(a):
boze! ale historia! kochana, obys szybko dom znalazla! dziewczyny, jesli znajdzie sie dom, a kasa bedzie problemem, to ja zapewnie karme, oplaty weta itd.. oby sie ktos znalazl!!!

kochana, jak dobrze i tu Cię spotkać.

odnośnie hoteliku, pamiętasz ten od tej suni z Konina? Masz może jej wątek, bo ja nie mogę odszukać. (chociaż ja życzę Płoszce domku od razu:))