outkast Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 witam! za ok 2 tygodnie odbieram od hodowcy swoją suczke buldoga francuskiego. poniewaz niszczycielski wplyw malego tornada moze byc dosyc dorze zauwazalny musle nad oddzieleniem polowy kuchni dla suni, a dokłądniej o wstawieniu malej woliery, plotku z siatki-czesto widywanej na wystawach. suczka bedzie zostawala czasem sama - ma to uchronic dom przed zjedzeniem - czy taka woliera- waszym zdaniem to dobry pomysl? i drugie pytanie - czy ktos z was ma mozliwosc pozyczenia lub odsprzedania mi takowej? Quote
morelee Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Bez pzesady, buldog francuski to nie tornado.... A taka woliera to dobry pomysł. Zabezpieczy przed zniszczeniami, pomoże w nauce zostawania. Tylko czy aby na pewno kuchnia to dobre miejsce? Quote
weszynoska Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 proponowałabym zamiast woliery klatkę, również metalową dostosowaną do wielkości psiaka Taki płotek maluch przesunie łapkami i jeszcze sobie coś zrobi a klatka jest uniwersalna, może być pomocna i w domu i na wystawach swoją drogą buldożek nie zrobi jakichś wielkich szkód ;) Quote
FigabaS Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 A mnie sie podoba taki kojec. Pierwszy raz cos takiego widze, gdzie to znalazlas? Jesli jest to na tyle wysokie ze piesek nie przeskoczy to czemu nie? Quote
outkast Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 witam! taki kojec znalezc mozna w internetowych sklepach zoologicznych np. na www.karusek.com.pl . ta woliere znalazlam na allegro-ta jest akurat dla mniejszych zwierzat. psia wersja ma ok 0,5m wysokosci. Quote
puli Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='outkast']witam! taki kojec znalezc mozna w internetowych sklepach zoologicznych np. na www.karusek.com.pl . ta woliere znalazlam na allegro-ta jest akurat dla mniejszych zwierzat. psia wersja ma ok 0,5m wysokosci. Bywają tez na wystawach,tam gdzie klatki.Mnie też sie podoba,bo można jej nie montować jak na zdjęciu,tylko uzyć jako płotka do odgrodzenia części pokoju. Quote
Recommended Posts