Dinka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Rasta-pamietam o Tobie.... Na pewno bylas kochanym i dobrym pieskiem. Jak tam jest w Niebie? [*] Quote
Aga76 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Rastuniu, pamiętam o tobie tęczowe piękności Quote
zurdo Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Dziękuję Wam wszystkim za pamięć... Monia, piękny mój Tusiołek w dmuchawcach; Aga, szajbus, piękne kwiaty. Dziękuję Wam... Tusiołku, to już 22 miesiące... Ty wiesz, że pamiętam i jak bardzo pamiętam. Trudno mi pisać... Nauczyłam się myśleć obrazami... Obrazy nie bolą tak bardzo jak słowa... Jest wśród nich obraz tego, jak na początku naszej wspólnej drogi Ty, uciekająca przed mężczyznami, biegniesz do Andrzeja. I te, w których tak bardzo cieszysz się na Jego widok. Te, gdy pomagasz Mu łowić ryby i doglądasz Mu grilla.... I te – gdy wędrujesz własnymi dróżkami, które zawsze prowadziły do Niego i prowadzisz nas na spacery – w Jego stronę. Teraz, Tusiołku, to Andrzej wędruje w Twoją stronę... Bardzo mi ciężko, Tusiołku... Kocham Cię... Quote
Monia70 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Rastuniu........ Ty wiesz wszystko. Andrzeju. Przekroczyłeś ta bramę. Nie będziesz tam sam. Nie bój się. Na zawsze w pamięci. Dla Marty. Dla Rasty. Dla nas. Quote
szajbus Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Smutne te dni, pełne bólu Rastuniu, pamiętam Quote
sota36 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Rastuniu i dla Ciebie w Dzien PSich Zaduszek te kilkaswieczek na znak pamieci i milosci czlowieka do psa. Quote
szajbus Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Wczoraj było Święto Św. Franciszka, wasze Święto- Międzynarodowy dzień Zwierząt, a nie byłam w stanie dostać się na dogo, żeby was odwiedzić. Dziś jest pierwsza niedziela października czyli Psie Zaduszki. Niech to światełko będzie znakiem naszej miłości do was i naszej pamięci o was - nasze psie Aniołeczki Quote
Aga76 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pierwsza niedziela października - Psie Zaduszki Quote
Monia70 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 W wasze święto maleńka. Pamietam.Na zawsze. Quote
Recommended Posts