Monia70 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Rastuniu, macie tam ciepło???? Bo u nas zimno i pada deszcz:shake: pamiętam maleńka Quote
szajbus Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Rastuniu, kolejna niedziela i kolejne moje odwiedzinki. Co tam porabiacie Aniołeczki? Quote
zurdo Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Tusiołku... 2 lata temu, 17 kwietnia był poświąteczny wtorek, wtorek po świętach, które nie były świętem zmartwychwstania. 17 kwietnia pierwszy raz usłyszałam słowa, które nigdy miały nie paść, nie w odniesieniu do Ciebie... A potem 3 długie dni pożegnania, spędzone na ławce w parku, 3 dni, kiedy razem z Tobą wędrowałam w Tamtą Stronę, aż jedyną więzią łączącą mnie jeszcze z tym, co tutaj, stały się absurdalne myśli o garnku i taksówce. To uczucie pustki nie z tego świata – byłoby bardzo przyjemne, gdyby nie okoliczności. Strach, żal i wściekłość były zbyt wielkie, żeby je objąć myślą, opanować, ogarnąć, wszelkie próby zrozumienia i wyobrażenia tego, co ma się stać, były niemożliwe. Została tylko pustka, w której nie liczyło się nic, oprócz nas, naszej ławki w parku, naszych spacerów i rzeczy, na których razem zawieszałyśmy wzrok, aby je wspólnie pożegnać... Ta pustka była, Tusiołku, przyjemna, bo jeszcze nie samotna... Bardzo mi Ciebie brakuje, Aniołku... Quote
Aga_Mazury Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 chciałabym móc tak pisać... o swoich aniołkach, ale ... Rastuniu <*> mam nadzieję, że lubisz się z moimi wariatami :) Quote
Monia70 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Zurdo, tak pięknie o tym napisałaś.O tak strasznie trudnej rzeczy. :-(:-(:-( Przytulam Cię serdecznie..... Quote
Monia70 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dziś 20-sty ...... Brakuje słów, które pomogą załagodzić myśli, pamięć,pożegnanie,łzy,uśmiech........................................................ Ale Rasta nieustannie jest z nami.W każdej sekundzie życia. I tak będzie na zawsze. Na Zawsze. Quote
szajbus Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Rastuniu, caly czas o was pamiętamy i nic tego nie zmieni! Quote
zurdo Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Dzisiaj minęło 1,5 roku od dnia, w którym odeszłaś. Nie było przez ten czas dnia, w którym bym nie myślała o Tobie, nie było dnia, w którym bym nie tęskniła. Za pyskiem na ramieniu, za przytupami, które nie były żebraniem, za włosami, których długość mierzyłam na wykładach z gramatyki opisowej, za intuicją, której przenikliwość mnie porażała, za towarzyskością, która zmuszała mnie do zawierania nowych znajomości także wtedy, gdy chciałam być sama, za wiosennym siedzeniem w parkach, za letnimi kąpielami w jeziorze, podczas których z dziecięcą radością udawałaś, że pływasz swoim autorskim i niepowtarzalnym stylem, za jesiennym tarzaniem się w stertach liści, po którym przez wiele godzin sypał się z nas piach i susz, za zimowymi szaleństwami, przy których nie czułam, jak palce odpadają mi z zimna, za tym, że byłaś... Za Tobą... Quote
Radek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Tęsknimy za wszystkimi tymi drobnymi wydarzeniami dzięki którym czujemy się blisko z naszymi przyjaciółmi :( Quote
Toska1 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dla Rasty (*) Pamiętałam wczoraj, ale z technicznych powodów nie było mnie tutaj. Pamiętam w każdy wtorek, który dla mnie i Twojej Pani stał się kiedyś dniem szczególnym... Czujemy się wybrani mogąc wspominać tak wspaniałe istoty, które podążały z nami przez zbyt krótki kawałek życia. Quote
Dinka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Pamietam o tobie Rasto... [*] Zurdo- Tesknisz napewno i chcialabys ostatni raz ja pocalowac, przytulic, powiedziec, ze ja kochasz.. ;( Ale ona jest z toba dusza... ;) Quote
Recommended Posts