szajbus Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Rastuniu, cały czas jesteście z nami- w naszych sercach Quote
Toska1 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Rastuniu (*) pamiętam. Dziękuję za śnieg, choć stopniał na drugi dzień, miło było wspominać śniegowe szaleństwa pewnego długowłosego kudłacza, myslę, że nie tylko mi... Quote
szajbus Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Minał kolejny tydzień jak was nie ma wśród nas. PAMIETAMY Quote
Monia70 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Tygodnie mijaą, ale wy jesteście nieustannie z nami. Rastuniu, pamietam o Tobie. Quote
zurdo Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Tusiołku, rzadko do Ciebie zaglądam. Nie dlatego, że żal mniejszy i tęsknota słabsza. Muszę sobie zrobić wakacje od dogomanii i niektórych maniaczek. Nie od Ciebie. Ciebie wciąż słyszę – jak śpiewasz przy powitaniu, jak poganiasz na schodach, jak przytupujesz przy robieniu obiadu. Jak krzyczysz odchodząc w jesienny wtorek, taki jak dziś – ciemny i mokry od topniejącego śniegu… Bardzo Cię kocham, Niuchaczku... Quote
Monia70 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 RASTUNIU! Rozświetlam ten chmurny dzień.Szaro, buro i wieje.W serduszkach smutno .Ale wiem, że wy tam za TM patrzycie na nas z góry i przesyłacie najpiękniejsze słoneczne promienie. Quote
zurdo Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Tusiołku, bardzo mi Ciebie brak... A w takie ciężkie, beznadziejne wtorki, kiedy nic się nie układa i wszystko jest wbrew - w takie wtorki brakuje mi Ciebie najbardziej... Quote
zurdo Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Dali, przepraszam Cię piesku... Został mi żal, poczucie winy i wielkiego wstydu... Mam nadzieję, że masz teraz to wszystko, co tu Ci zabrano. Że nie zależysz od czyjejś władzy i czyjejś bezsilności. Quote
Monia70 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Zurdo, co się stało? Dali umarł.... kto to był? Czy znów zawinił wet???? Dali dla Ciebie piesku, bądź szczesliwy za TM Quote
szajbus Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Rastuniu, pociesz pańcie Aniołeczku, bo widzę, że potrzebne jest jej twoje wsparcie Quote
zurdo Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Aga, dziękuję Tusiołku, i znów Cię proszę… Znowu od weta do weta… Opiekuj się Tosią, co ona winna, że takie jej się ciało trafiło i czym ja zawiniłam, że tak się ciągle muszę o nią bać? A może to mój pech ją dotyka albo zła opieka? Przecież się staram... Opiekuj się Tosią tak jak opiekowałaś się wszystkimi tutaj... Tak lubię patrzyć w śnie na Was obie... Quote
Radek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zurdo o złej opiece na pewno nie może być mowy. Quote
Isadora7 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zurdo dwukrotnie ten ból przechodziłam, dwukrotnie bolało, a czas nie zatarł żalu. Trzymaj się. Na pewno wszystko co możliwe z Twojej strony było zrobione. Quote
Monia70 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Rastuniu ! Trzymaj kciuki, zaciskaj swoje łakpi i czuwaj jako aniołek stróż nad Tosieńką! Nie zabieraj jej.Jeszcze nie czas.... Quote
Agga Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='zurdo']Aga, dziękuję Tusiołku, i znów Cię proszę… Znowu od weta do weta… Opiekuj się Tosią, co ona winna, że takie jej się ciało trafiło i czym ja zawiniłam, że tak się ciągle muszę o nią bać? A może to mój pech ją dotyka albo zła opieka? Przecież się staram... Opiekuj się Tosią tak jak opiekowałaś się wszystkimi tutaj... Tak lubię patrzyć w śnie na Was obie... Nie mów, że zła opieka:shake: Na pewno opiekujesz się nią dobrze. Rastunia wiesz co masz zrobić... Quote
zurdo Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Nie wiem... Trudno mi pojąć, dlaczego to wszystko spada na Tosię. Po raz kolejny dobry duch Rasty i ciepłe myśli tylu życzliwych ludzi pomogły nam przetrwać jakoś. Dziękuję Quote
Agga Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Nie wiem dlaczego. Ale nasze myśli wciąż do Was kierujemy. Quote
Monia70 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Miłośnie dla Rastuni, w ten miłosny dzień Quote
Recommended Posts