Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rastuniu (*) pamiętam.

Dziękuję za śnieg, choć stopniał na drugi dzień, miło było wspominać śniegowe szaleństwa pewnego długowłosego kudłacza, myslę, że nie tylko mi...

• 2 weeks later...
Posted

Tusiołku, rzadko do Ciebie zaglądam. Nie dlatego, że żal mniejszy i tęsknota słabsza. Muszę sobie zrobić wakacje od dogomanii i niektórych maniaczek. Nie od Ciebie. Ciebie wciąż słyszę – jak śpiewasz przy powitaniu, jak poganiasz na schodach, jak przytupujesz przy robieniu obiadu. Jak krzyczysz odchodząc w jesienny wtorek, taki jak dziś – ciemny i mokry od topniejącego śniegu…
Bardzo Cię kocham, Niuchaczku...

Posted

RASTUNIU!
Rozświetlam ten chmurny dzień.Szaro, buro i wieje.W serduszkach smutno .Ale wiem, że wy tam za TM patrzycie na nas z góry i przesyłacie najpiękniejsze słoneczne promienie.

Posted

Tusiołku, bardzo mi Ciebie brak... A w takie ciężkie, beznadziejne wtorki, kiedy nic się nie układa i wszystko jest wbrew - w takie wtorki brakuje mi Ciebie najbardziej...

Posted

Dali, przepraszam Cię piesku...
Został mi żal, poczucie winy i wielkiego wstydu...
Mam nadzieję, że masz teraz to wszystko, co tu Ci zabrano. Że nie zależysz od czyjejś władzy i czyjejś bezsilności.

Posted

Aga, dziękuję
Tusiołku, i znów Cię proszę… Znowu od weta do weta… Opiekuj się Tosią, co ona winna, że takie jej się ciało trafiło i czym ja zawiniłam, że tak się ciągle muszę o nią bać? A może to mój pech ją dotyka albo zła opieka? Przecież się staram... Opiekuj się Tosią tak jak opiekowałaś się wszystkimi tutaj...
Tak lubię patrzyć w śnie na Was obie...

Posted

[quote name='zurdo']Aga, dziękuję
Tusiołku, i znów Cię proszę… Znowu od weta do weta… Opiekuj się Tosią, co ona winna, że takie jej się ciało trafiło i czym ja zawiniłam, że tak się ciągle muszę o nią bać? A może to mój pech ją dotyka albo zła opieka? Przecież się staram... Opiekuj się Tosią tak jak opiekowałaś się wszystkimi tutaj...
Tak lubię patrzyć w śnie na Was obie...

Nie mów, że zła opieka:shake: Na pewno opiekujesz się nią dobrze. Rastunia wiesz co masz zrobić...

Posted

Nie wiem... Trudno mi pojąć, dlaczego to wszystko spada na Tosię. Po raz kolejny dobry duch Rasty i ciepłe myśli tylu życzliwych ludzi pomogły nam przetrwać jakoś. Dziękuję