Kapsel Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Nutusia napisał(a):O matko święta, ile kasy!!!!!!!!! Może zapytam u mojego Doktora?... Tylko na PW potrzebowałabym szczegóły, bo nie wiem czy samo "usunięcie przepukliny odbytu" wystarczy. W końcu za operację Lili wziął dokładnie połowę tego, co krzyknął lekarz w Wwie - kto wie?... Germaine też się zastanawia czy nie zmienić na dr Zdeba :roll::roll::roll: Quote
Nelka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Kurcze, Galanty jest dobry, ale ceny soli takie ze można spaść z krzesła:-) Quote
sonek666 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/212161-dla-Bombata-portfelik-pi%C5%82ka-torebeczki-etui-na-kom%C3%B3rki-do-laptopa-do-11.08-%29?p=17361142#post17361142 Kolejny bazarek dla Bombata, fanty podarowała Cioteczka Adav :loveu::loveu: Quote
Nelka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Można prosić kontakt tel. do osoby opiekującej się Bombatem Quote
Dżdżowniś Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Kapsel napisał(a):Germaine też się zastanawia czy nie zmienić na dr Zdeba :roll::roll::roll: Jak Zdeb powiedział że psa trzeba głodzić 3 dni to od razu byłam i jestem na nie.Mało tego stwierdził że trzeba mu zrobić operacje na poprawienie oddech ale o dziwo Galanty stwierdził że jak na bulwiaka z takimi problemami, to ma mega dobre oddychanie.Koleś ma mega mniemanko o sobie, a powiedzmy sobie szczerze geniuszem chirurgii nie jest,a po takiej akcji wyszedł z niego prosty naciągacz.Ogólnie stracił wszelkie moje zaufanie.Za operacje chce 750 bodajże, ale tu trzeba przeszczepić mięśnie do odbytu ,bo Bombat ma całkowity zanik, i jeśli Galanty mówi że u niego jest do 20% nawrotów,z różnych przyczyn, to co dopiero u Zdeba? Owszem zapłaci się mniej, ale jeśli on to spieprzy, to trzeba będzie zapłacić raz jeszcze i pies się nacierpi i kasa będzie wywalona w błoto. Galanty to profesor mający mega doświadczenie w tego typu operacjach właśnie.Zdeb sam odsyłał nas do Galantego.Tak że lepiej żeby on to zrobił. Quote
Nelka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jako ze mieszkam pod warszawą i do wawy mam bliziutko, chciała bym zaproponować jeszcze konsultacje małego u dr Kołodziejskego, koszty konsultacji oczywiście pokryje. Quote
adav Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 A czy ktoś mógłby zrobić wydarzenie na FB? Czy kasa idzie na konto fundacji?Można wtedy na FB prosić o datki - 1900zł to kupa kasy.Bazarki nie dadzą rady zebrać takiej kwoty w krótkim czasie. Quote
Kapsel Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Kasa nie idzie na konto Fundacji SOS Bokserom, bo Bombat nie jest naszym podopiecznym. Musiałby ktoś zbierać, może Domek tymczasowy Bombata, czyli Dżdżowniś? :loveu::loveu::loveu: Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='Kapsel']Czekam na foty, jak dostanę zaraz wstawię. Chce tez jeszcze przypomnieć, że Bombat jest w domu tymczasowym i szukamy domku stałego :razz::razz::razz: A ja czekam na dane do przelewu... Jutro wyjeżdżam i pieniądze będę mogła wypłacić najwcześniej za 2 tygodnie. Quote
Kapsel Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Agucha napisał(a):A ja czekam na dane do przelewu... Jutro wyjeżdżam i pieniądze będę mogła wypłacić najwcześniej za 2 tygodnie. Już wysyłam :multi::multi::multi::multi: Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Kapsel napisał(a):Już wysyłam :multi::multi::multi::multi: A faktura, diagnoza od weta? Miały być dziś. Quote
Kapsel Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='Agucha']A faktura, diagnoza od weta? Miały być dziś. Mamy tylko te pierwsze faktury, bo operacjaq przesunięta na za tydzień, bo nie ma kasy niestety... [quote name='Kapsel']Wrzucam faktury, nie ma faktury za karmę gdyż była wcześniej zakupiona zbiorowo z innymi karmami Zapytam się Germaine jak czuje się Bombat, a może sama napisze parę słów? Quote
Nelka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Kapsel napisał(a):Kasa nie idzie na konto Fundacji SOS Bokserom, bo Bombat nie jest naszym podopiecznym. Musiałby ktoś zbierać, może Domek tymczasowy Bombata, czyli Dżdżowniś? :loveu::loveu::loveu: To ja już nic nie rozumiem, to pod czyja opieka jest mały jak nie fundacyjną, skoro faktury są na fundacje wystawione. Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Hmmm, tylko, że słuchajcie... skoro pies nie jest na Fundację, to na kogo będą te faktury? Bez faktury za operację niestety nie mogę wypłacić. Wypłaciłam tak z Mikro-Banku i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam ani faktury ani zwrotu zaliczkowanych pieniędzy, które miala zwrócić jakaś Fundacja... Quote
Kapsel Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Agucha napisał(a):Hmmm, tylko, że słuchajcie... skoro pies nie jest na Fundację, to na kogo będą te faktury? Bez faktury za operację niestety nie mogę wypłacić. Wypłaciłam tak z Mikro-Banku i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam ani faktury ani zwrotu zaliczkowanych pieniędzy, które miala zwrócić jakaś Fundacja... Przepraszam Was pokręciłąm. Faktura bedzie na Fundację, cholercia (jestem zmęczona) tylko Germaine mi mówiła, że dr Galanty nie wystawia faktur na Fundację tylko na nazwisko szefowej. Zaraz poprosze Germaine niech sama napisze, bo ja nie chcę czegoś pokręcić :angryy::shake: Rozmawiałam z Germaine, wszystko wyjaśni i zaraz napisze. Quote
adav Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ja też poprosze nr konta, bo mnie tu cioteczki z AB proszą - indywidualnie chcą wpłacać :) Quote
Germaine Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Za wizytę u dr Galantego zapłaciłam 80 zł i dr wystawił rachunek na mnie a nie na Fundację, podobno nie może wystawiać na firmy ani na Fundacje, tylko na osoby prywatne, dziwne .... w innych lecznicach bez problemu wystawiają fvat albo rachunki na Fundacje, a tu taki problem. Za operację też niestety nie dostaniemy fvat tylko rachunek na osobe prywatną, czyli albo na mnie albo na opiekunkę z domu tymczasowego. Dlatego też nie możemy zbierać pieniędzy na konto Fundacji, bo nie będzie fvat na Fundację. Quote
Kapsel Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 adav napisał(a):Ja też poprosze nr konta, bo mnie tu cioteczki z AB proszą - indywidualnie chcą wpłacać :) Nr konta wysłany, dziękujemy :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Inez de Villaro Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Germaine napisał(a):Za wizytę u dr Galantego zapłaciłam 80 zł i dr wystawił rachunek na mnie a nie na Fundację, podobno nie może wystawiać na firmy ani na Fundacje, tylko na osoby prywatne, dziwne .... w innych lecznicach bez problemu wystawiają fvat albo rachunki na Fundacje, a tu taki problem. Za operację też niestety nie dostaniemy fvat tylko rachunek na osobe prywatną, czyli albo na mnie albo na opiekunkę z domu tymczasowego. Dlatego też nie możemy zbierać pieniędzy na konto Fundacji, bo nie będzie fvat na Fundację. A czym doktor motywuje niemozliwość wystawienia faktury na fundację/ stow. ?? Nigdy jeszcze żaden doktor nie odmówił mi tego.. Quote
Nelka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Galanty operował moja Nelkę i fakturę brałam wówczas na Fundacje, więc nie wiem dlaczego nie ma teraz takiej możliwości. Quote
Agucha Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Przecież można zadzwonić do lecznicy i zapytać. W czym widzicie problem? ;) Quote
Kapsel Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Agucha napisał(a):Przecież można zadzwonić do lecznicy i zapytać. W czym widzicie problem? ;) Prawda. Nelciu zadzwonisz do lecznicy? Masz namiary? Quote
Dżdżowniś Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Podrzucę Bombi.Galanty nie uzasadnił dlaczego nie daje faktury na fundacje.Powiedział że nie i już.Bombi jest podopiecznym fundacji,żeby nie było.Samopoczucie ma dobre,ładnie je.Rozrabia z miss Sprę.Ale kuperek masakrycznie dokucza. Quote
Nelka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Kapsel napisał(a):Prawda. Nelciu zadzwonisz do lecznicy? Masz namiary? Mam tylko numer do Galantego prywatny na komórkę i dziś dzwoniłam, faktycznie podpowiedział mi, ze na fundacje faktury nie wystawi, bo nie ma takich uprawnień:-( dziwna sprawa, kiedy wystawiał teraz nie wystawia, a w ogóle dopytałam na jakiej podstawie stwierdził porstate u psa to usłyszałam odpowiedz na oko:crazyeye: U mnie każdy wiejski wet wystawia faktury na fundacje, to ze niby oni maja uprawnienia a on nie???? tzn miła je kiedyś bo mi wystawił fakturę, a teraz raptem nie moze. Ja proponuje praz kolejny wizytę u dr. Kołodziejskiego, zapłacę za konsultacje, kwestia umówienia się i podjechania do lecznicy. Quote
Kapsel Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Nelka napisał(a):Mam tylko numer do Galantego prywatny na komórkę i dziś dzwoniłam, faktycznie podpowiedział mi, ze na fundacje faktury nie wystawi, bo nie ma takich uprawnień:-( dziwna sprawa, kiedy wystawiał teraz nie wystawia, a w ogóle dopytałam na jakiej podstawie stwierdził porstate u psa to usłyszałam odpowiedz na oko:crazyeye: U mnie każdy wiejski wet wystawia faktury na fundacje, to ze niby oni maja uprawnienia a on nie???? tzn miła je kiedyś bo mi wystawił fakturę, a teraz raptem nie moze. Ja proponuje praz kolejny wizytę u dr. Kołodziejskiego, zapłacę za konsultacje, kwestia umówienia się i podjechania do lecznicy. Nelciu, mozesz dowiedzieć się ile u dr Kołodziejskiego taka operacja by kosztowała i czy on tez robi przeszczep mięśni, tzw. zwieraczy? Quote
Recommended Posts