Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monia&nero napisał(a):
nie wygląda to wszystko dobrze. No ale kciukasy trzymamy mocno za czołga :thumbs: Bomba trzymaj się !

Nie wygląda dobrze. Guzik na klatce piersiowej mnie bardzo martwi.ale Bomb da rade. On jest bardzo silny.

Posted

Dżdżowniś napisał(a):
Nie wygląda dobrze. Guzik na klatce piersiowej mnie bardzo martwi.ale Bomb da rade. On jest bardzo silny.

i ma kogoś takiego jak Ty! Więc napewno da radę :)

Posted

Dopiero wczoraj wieczorem udało mi sie dodzwonić do pani chirurg. Koszt operacji z leczeniem szacuje na ok 400 zł. Powinnam mu jeszcze zrobić krew. Z racji Ciężkich zabiegowych dni jutro jesteśmy umówione na telefon żeby ustalić termin zabiegu. Nie powiem żebym sie nie denerwowała. Nawet ona mówi że to ciężkawa operacja ,bo trzeba ucho otworzyć i kanał tak wydrążyć żeby pozbawić ucho zagnieceń ale nie Bombata słuchu.no i jeszcze te guziole. :/

Posted

monia&nero napisał(a):
i jak tam? kiedy operacja? Głaski dla Bombsona

Operacja po 13 ,bo mam z twoją wpłatą 250 zł a musze mieć 400zł. Nie mam kurde nawet jak wyłożyć z kieszeni przy tej mojej przyszłościowej inwestycji. Tak że robimy szybkie bazarki . Owca zrobiła kagańce, a ja skleciłam swoj i powinnam jutro do wieczora go otworzyć.

• 2 weeks later...
Posted

Nie dość, że udało mi się sprzedać w koncu oba kagańce, to jeszcze pan wpłacił dwa razy za wysyłkę - napisałam mu, że oddam za jedną... posłuchajcie co odpisał:
Jeśli zostanie pieniązków to
proszę kupić jakiegoś smakołyka swemu pupilowi, albo przelać na jakąś
organizację zajmującą się zwierzakami,
pozdrawiam,
Emil

Zobaczcie jacy są mili ludzie na świecie!! Bardzo miłe zaskoczenie:)
Razem z moich bazarków i licytacji powinno być ok 65 zł, po wysyłce kagańców będę wiedzieć i zrobię przelew:)

Posted (edited)

Niestety jeszcze nie , ale krew już robie. Na moim bazarku sprzedaly sie tylko kolczyki za 7zł , a na owczym +kagańce uciułało sie 65zł. Zawsze ziornko (:
Za to zniknęlam na 2 dni bo dostałam zaproszenie do takiego znajomego montarzysty. No sobie myśle rzadko gdzieś wychodze to pojade. No i pojechałam i poznałam Małgorzate Potocką naszą znaną aktorke. Właśnie jesto operacji kręgosłupa opiłam sie ginu i było fajnie. Chociaż sie wyluzowałam. A dziś od rana znowu spna na maksa. Belp.

Edited by Dżdżowniś
Posted

[quote name='black_sheep']Nie dość, że udało mi się sprzedać w koncu oba kagańce, to jeszcze pan wpłacił dwa razy za wysyłkę - napisałam mu, że oddam za jedną... posłuchajcie co odpisał:
Jeśli zostanie pieniązków to
proszę kupić jakiegoś smakołyka swemu pupilowi, albo przelać na jakąś
organizację zajmującą się zwierzakami,
pozdrawiam,
Emil

Zobaczcie jacy są mili ludzie na świecie!! Bardzo miłe zaskoczenie:)
Razem z moich bazarków i licytacji powinno być ok 65 zł, po wysyłce kagańców będę wiedzieć i zrobię przelew:)

Niektórzy ludzie potrafią być po prostu fajnymi normalnymi ludzmi. Owca dzieki ,dzięki ,dzięki :multi::loveu:

Posted

Krew dziś zrobiona 8 dych. Wyniki wieczorem. 40min wizyta, bo ten drań walczył i nie dał sobie dotykać łap. Trzeba było na 2 razy podchody zrobić. Raz sie nie udało , łapa skaleczona tak sie wyrywał, to zabrałam go z gabinetu i zrobiłam przejście w koło i wróciłam . Drugie podejście i jakoś sie udało. z nim tak zawsze aż sie boje że jakiegoś ataku serca dostanie tak fika i walczy. Gulgot dosłownie.

Posted

[quote name='Dżdżowniś']Niestety jeszcze nie , ale krew już robie. Na moim bazarku sprzedaly sie tylko kolczyki za 7zł , a na owczym +kagańce uciułało sie 65zł. Zawsze ziornko (:
[/QUOTE]
Postaram się jeszcze coś wysupłać

[quote name='Dżdżowniś']Krew dziś zrobiona 8 dych. Wyniki wieczorem. 40min wizyta, bo ten drań walczył i nie dał sobie dotykać łap. Trzeba było na 2 razy podchody zrobić. Raz sie nie udało , łapa skaleczona tak sie wyrywał, to zabrałam go z gabinetu i zrobiłam przejście w koło i wróciłam . Drugie podejście i jakoś sie udało. z nim tak zawsze aż sie boje że jakiegoś ataku serca dostanie tak fika i walczy. Gulgot dosłownie.[/QUOTE]
Ach ten szalony Bomba :) Mój Nero z kolei u weta siedzi jak trusia i wszystko sobie da zrobić no a Teka przerażona trzesię się jak osika :)

Dobrze że się trochę wyluzowałaś bo z tym szalonym czołgiem masz co robić :)