Dżdżowniś Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 Teraz zabieramy się za to co na fotach. Mam nadzieje że nie będzie powikłań ani żadnych innych komplikacji. Quote
monia&nero Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 nie wygląda to wszystko dobrze. No ale kciukasy trzymamy mocno za czołga :thumbs: Bomba trzymaj się ! Quote
lula2010 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='monia&nero']nie wygląda to wszystko dobrze. No ale kciukasy trzymamy mocno za czołga :thumbs: Bomba trzymaj się ![/QUOTE] tez trzymamy kciuki .... Quote
Dżdżowniś Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 monia&nero napisał(a):nie wygląda to wszystko dobrze. No ale kciukasy trzymamy mocno za czołga :thumbs: Bomba trzymaj się ! Nie wygląda dobrze. Guzik na klatce piersiowej mnie bardzo martwi.ale Bomb da rade. On jest bardzo silny. Quote
lula2010 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Dżdżowniś napisał(a):Nie wygląda dobrze. Guzik na klatce piersiowej mnie bardzo martwi.ale Bomb da rade. On jest bardzo silny. musi dac rade !!!!!:kciuki: Quote
monia&nero Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Dżdżowniś napisał(a):Nie wygląda dobrze. Guzik na klatce piersiowej mnie bardzo martwi.ale Bomb da rade. On jest bardzo silny. i ma kogoś takiego jak Ty! Więc napewno da radę :) Quote
Dżdżowniś Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Dopiero wczoraj wieczorem udało mi sie dodzwonić do pani chirurg. Koszt operacji z leczeniem szacuje na ok 400 zł. Powinnam mu jeszcze zrobić krew. Z racji Ciężkich zabiegowych dni jutro jesteśmy umówione na telefon żeby ustalić termin zabiegu. Nie powiem żebym sie nie denerwowała. Nawet ona mówi że to ciężkawa operacja ,bo trzeba ucho otworzyć i kanał tak wydrążyć żeby pozbawić ucho zagnieceń ale nie Bombata słuchu.no i jeszcze te guziole. :/ Quote
lula2010 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 wiec trzymamy kciuki za Bombe ,bo bardzo potrzebne....:thumbs: Quote
monia&nero Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 i jak tam? kiedy operacja? Głaski dla Bombsona Quote
black sheep Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Jak się uzbiera kasa, dlatego hopkamy bazar! http://www.dogomania.pl/forum/threads/245055-SK%C3%93RZANE-KAGA%C5%83CE-Dla-Bombata-na-OPERACJ%C4%98!!!-do-10-07-godz-20?p=21044270#post21044270 Quote
Dżdżowniś Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 monia&nero napisał(a):i jak tam? kiedy operacja? Głaski dla Bombsona Operacja po 13 ,bo mam z twoją wpłatą 250 zł a musze mieć 400zł. Nie mam kurde nawet jak wyłożyć z kieszeni przy tej mojej przyszłościowej inwestycji. Tak że robimy szybkie bazarki . Owca zrobiła kagańce, a ja skleciłam swoj i powinnam jutro do wieczora go otworzyć. Quote
monia&nero Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Podaj później link do bazarku to wstawię info na FB. O tym kagańcowym już wstawiłam Quote
Dżdżowniś Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Otwarty (: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244958-Ciuchy-biżu-kosmetyk-do-14-07-do-21-00 Quote
black sheep Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 I ja też skleciłam malutki, 50% dla Bomby, podbijajcie - bo może wstawiać na fb to trochę obciach;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/245272-Bazarek-z-CIUSZKAMI-na-d%C5%82ugi-i-operacj%C4%99-Do-21-07-godz-20?p=21073570#post21073570 Quote
black sheep Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Nie dość, że udało mi się sprzedać w koncu oba kagańce, to jeszcze pan wpłacił dwa razy za wysyłkę - napisałam mu, że oddam za jedną... posłuchajcie co odpisał: Jeśli zostanie pieniązków to proszę kupić jakiegoś smakołyka swemu pupilowi, albo przelać na jakąś organizację zajmującą się zwierzakami, pozdrawiam, Emil Zobaczcie jacy są mili ludzie na świecie!! Bardzo miłe zaskoczenie:) Razem z moich bazarków i licytacji powinno być ok 65 zł, po wysyłce kagańców będę wiedzieć i zrobię przelew:) Quote
black sheep Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Poszło 65 zł dla Bombata!:multi::multi::multi: Proszę potem o potwierdzenie na bazarku:) Quote
monia&nero Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 I jak tam uda się uzbierać na operację? W razie czego po 26 mam wypłatę to coś jeszcze dołoże Quote
Dżdżowniś Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 (edited) Niestety jeszcze nie , ale krew już robie. Na moim bazarku sprzedaly sie tylko kolczyki za 7zł , a na owczym +kagańce uciułało sie 65zł. Zawsze ziornko (: Za to zniknęlam na 2 dni bo dostałam zaproszenie do takiego znajomego montarzysty. No sobie myśle rzadko gdzieś wychodze to pojade. No i pojechałam i poznałam Małgorzate Potocką naszą znaną aktorke. Właśnie jesto operacji kręgosłupa opiłam sie ginu i było fajnie. Chociaż sie wyluzowałam. A dziś od rana znowu spna na maksa. Belp. Edited July 25, 2013 by Dżdżowniś Quote
Dżdżowniś Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='black_sheep']Nie dość, że udało mi się sprzedać w koncu oba kagańce, to jeszcze pan wpłacił dwa razy za wysyłkę - napisałam mu, że oddam za jedną... posłuchajcie co odpisał: Jeśli zostanie pieniązków to proszę kupić jakiegoś smakołyka swemu pupilowi, albo przelać na jakąś organizację zajmującą się zwierzakami, pozdrawiam, Emil Zobaczcie jacy są mili ludzie na świecie!! Bardzo miłe zaskoczenie:) Razem z moich bazarków i licytacji powinno być ok 65 zł, po wysyłce kagańców będę wiedzieć i zrobię przelew:) Niektórzy ludzie potrafią być po prostu fajnymi normalnymi ludzmi. Owca dzieki ,dzięki ,dzięki :multi::loveu: Quote
Dżdżowniś Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Krew dziś zrobiona 8 dych. Wyniki wieczorem. 40min wizyta, bo ten drań walczył i nie dał sobie dotykać łap. Trzeba było na 2 razy podchody zrobić. Raz sie nie udało , łapa skaleczona tak sie wyrywał, to zabrałam go z gabinetu i zrobiłam przejście w koło i wróciłam . Drugie podejście i jakoś sie udało. z nim tak zawsze aż sie boje że jakiegoś ataku serca dostanie tak fika i walczy. Gulgot dosłownie. Quote
monia&nero Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Dżdżowniś']Niestety jeszcze nie , ale krew już robie. Na moim bazarku sprzedaly sie tylko kolczyki za 7zł , a na owczym +kagańce uciułało sie 65zł. Zawsze ziornko (: [/QUOTE] Postaram się jeszcze coś wysupłać [quote name='Dżdżowniś']Krew dziś zrobiona 8 dych. Wyniki wieczorem. 40min wizyta, bo ten drań walczył i nie dał sobie dotykać łap. Trzeba było na 2 razy podchody zrobić. Raz sie nie udało , łapa skaleczona tak sie wyrywał, to zabrałam go z gabinetu i zrobiłam przejście w koło i wróciłam . Drugie podejście i jakoś sie udało. z nim tak zawsze aż sie boje że jakiegoś ataku serca dostanie tak fika i walczy. Gulgot dosłownie.[/QUOTE] Ach ten szalony Bomba :) Mój Nero z kolei u weta siedzi jak trusia i wszystko sobie da zrobić no a Teka przerażona trzesię się jak osika :) Dobrze że się trochę wyluzowałaś bo z tym szalonym czołgiem masz co robić :) Quote
lula2010 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 a to szaleniec :diabloti:,Lula (ciemna )do weta tak ,dopoki nie wejdzie na stol :shake: ;Beka ze stoickim spokojem daje sobie zrobic wszystko :eviltong: Quote
MyrkurDagur Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Wybaczcie, iż nie na temat... ale może ktokolwiek z Was miałby pomysł, gdzie szukać pomocy i "własnego kąta" dla niewidomego psiaka... http://www.dogomania.pl/forum/threads/243540-%C5%9Alepy-psiak-spod-Wroc%C5%82awia-poszukuje-ciep%C5%82ego-k%C4%85ta-i-szansy-na-lepsze-%C5%BCycie?p=20869837#post20869837 Quote
Recommended Posts