Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monia&nero']Bomba trzymaj się bo zaglądne do Ciebie dopiero za 3 tygodnie! Dżdżowniś trzymaj się!

Trzymamy się na razie zdrowo.

[FONT=Times New Roman][quote name='lula2010']Beka-bulwa z adopcji-wazy 15 kg albo i wiecej....i ona taranuje nas jak czolg...:eviltong:

A takie te pieski małe ( (:[/FONT]

Posted

[quote name='Dżdżowniś']Znienacka pojawiło się na koncie Bombsona 150zł od cioteczki Ongi dziękujemy :loveu:

Nie znienacka tylko ze spóźnienia ;)

Posted

Już, miałam małe życiowe esyfloresy eh.Bomba wygląda mega uroczo hehehe ( (: co to za mega zmyłka wyglądowa ( (: Jak w dzikiej naturze. Piękne istoty o tak niepozornych i delikatnych wyglądach przy mega poznaniu z wielkimi ostrymi zębami i jadem ( (: Oooo Kochany !!! (:

Posted

buahahahahahahaha-2 ostatnie fotki wymiatają-pokazał język, a potem jeszcze dobitniej gdzie on ma robienie zdjęć :diabloti:
ale te jego oczy-ach te oczy:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Zmarzły(: Śpą od jakiegoś czasu oba pod kołdrą tak że ledwo jest dla mnie miejsce. Czekam aż zaczną grzać bo normalnie tak się rozpychają że szok( (:Wyrzucam je w nogi ale i tak nad ranem budzę się przygnieciona albo z jedną noga na podłodze. Oczywiście Bombat sobie wymyśla spać na mnie a to prawie 18kg (: Powrzucam ich foty co by nacieszyć oczy ciotek (:

Posted

Troszkę prywatą trąci, ale myślę że Bombi się nie obrazi? :roll:

Kochani!
porzucona w Rybniku - moja tymczaska - Adelka zakwalifikowała się do konkursu!!!
BARDZO POTRZEBUJEMY GŁOSÓW!
Poświęcisz minutkę?

Walczymy o m.in. o karmę i kontenerek, które bardzo przydadzą się - wywalonej zapewne z powodu choroby Adelce - do częstych wizyt u weta...

Będziemy wdzięczni jeżeli zagłosujecie i przekażecie naszą prośbę dalej :loveu:

http://www.petsupplies.pl/dachowiec-miesiaca.html?pID=761

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Już jestem/śmy (: Zobaczcie foty zmiękniecie. Bomba w roli wkurzonego taty.((: Zdrowie na razie nie szwankuje. Sprężyna jakiegoś wirusa złapała ale Bomba się nie zaraził czyli szczepionka jeszcze działa.Objawiło się to jak początki parwo. Kaszel, wymioty i kupa z krwią.Ale byłam w strachu. Mojej sąsiadki pies i to 1,5-ra roczny też zapadł na to cholerstwo. Na teraz cholera z pod ciemnej gwiazdy wygląda tak ale nawet nie wiecie jak się zachowuje przy tym szczeniaku ( (: Czubson x5

WebRep

currentVote

noRating
noWeight