monia&nero Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Bomba trzymaj się bo zaglądne do Ciebie dopiero za 3 tygodnie! Dżdżowniś trzymaj się! Quote
Dżdżowniś Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='monia&nero']Bomba trzymaj się bo zaglądne do Ciebie dopiero za 3 tygodnie! Dżdżowniś trzymaj się! Trzymamy się na razie zdrowo. [FONT=Times New Roman][quote name='lula2010']Beka-bulwa z adopcji-wazy 15 kg albo i wiecej....i ona taranuje nas jak czolg...:eviltong: A takie te pieski małe ( (:[/FONT] Quote
Dżdżowniś Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Znienacka pojawiło się na koncie Bombsona 150zł od cioteczki Ongi dziękujemy :loveu: Quote
onga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Dżdżowniś']Znienacka pojawiło się na koncie Bombsona 150zł od cioteczki Ongi dziękujemy :loveu: Nie znienacka tylko ze spóźnienia ;) Quote
agawa9 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 ciotka-dawaj foty chłopaków:evil_lol: jak dasz fotkę dziewczyny:loveu: to też się nie pogniewamy ;) Quote
Dżdżowniś Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Już, miałam małe życiowe esyfloresy eh.Bomba wygląda mega uroczo hehehe ( (: co to za mega zmyłka wyglądowa ( (: Jak w dzikiej naturze. Piękne istoty o tak niepozornych i delikatnych wyglądach przy mega poznaniu z wielkimi ostrymi zębami i jadem ( (: Oooo Kochany !!! (: Quote
Dżdżowniś Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 lula2010 napisał(a):fotki -super!!!a jak zdrowko Bomby? Ogólnie dobrze. Pazur dopiero teraz odrasta zdrowy. Co ten typ sobie zrobił z łapą eh Teraz to normalnie zanim go puszczę to badam teren. Quote
onga Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Gość mnie rzuca na kolana :D Bossssssssssssski dzolo a nie Bombat :D Quote
agawa9 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 buahahahahahahaha-2 ostatnie fotki wymiatają-pokazał język, a potem jeszcze dobitniej gdzie on ma robienie zdjęć :diabloti: ale te jego oczy-ach te oczy:loveu: Quote
Dżdżowniś Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Bombat powala, zwłąszcza jak ma zamiar zeskoczyć ze schodów i to będąc na smyczy ((: No ale pychol ma śliczny i wszyscy dają się na ten jego wygląd nabrać ( (: Quote
lula2010 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Bomba piekny-jak kazdy bulwiak !!!:eviltong: Quote
agawa9 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 ale cisza u kluski-jak makiem zasiał:sleep2: jak tam 2 plaskate qpry dzisiaj z ranka??zmarzły bardzo??? Quote
lula2010 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='agawa9']ale cisza u kluski-jak makiem zasiał:sleep2: jak tam 2 plaskate qpry dzisiaj z ranka??zmarzły bardzo???[/QUOTE] podpisuje sie pod powyzszym pytaniem :eviltong: Quote
Dżdżowniś Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Zmarzły(: Śpą od jakiegoś czasu oba pod kołdrą tak że ledwo jest dla mnie miejsce. Czekam aż zaczną grzać bo normalnie tak się rozpychają że szok( (:Wyrzucam je w nogi ale i tak nad ranem budzę się przygnieciona albo z jedną noga na podłodze. Oczywiście Bombat sobie wymyśla spać na mnie a to prawie 18kg (: Powrzucam ich foty co by nacieszyć oczy ciotek (: Quote
lula2010 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 to tak jak u nas....ok 6 rano do ciemnej bulwy dolacza biala(laduje na mnie jak helikopter ),a po chwili gramoli sie astunia i kladzie mi sie na nogi..... Quote
monia&nero Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Witam! Widzę po pięknych fotkach przystojniaka że Bombat ma się dobrze! Pozdrawiam i głaski dla Bombsona przesyłam! No i na nowe fotki z niecierpliwością czekam :) Quote
lula2010 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 co u Bomby nowego? moze jakies foty? mam nadzieje ,ze chlopak zdrowy? pozdrawiamy Quote
Agucha Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Troszkę prywatą trąci, ale myślę że Bombi się nie obrazi? :roll: Kochani! porzucona w Rybniku - moja tymczaska - Adelka zakwalifikowała się do konkursu!!! BARDZO POTRZEBUJEMY GŁOSÓW! Poświęcisz minutkę? Walczymy o m.in. o karmę i kontenerek, które bardzo przydadzą się - wywalonej zapewne z powodu choroby Adelce - do częstych wizyt u weta... Będziemy wdzięczni jeżeli zagłosujecie i przekażecie naszą prośbę dalej :loveu: http://www.petsupplies.pl/dachowiec-miesiaca.html?pID=761 Quote
monia&nero Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 agawa9 napisał(a):co u kluska??i i misski?? dołączam do pytania :) Quote
Dżdżowniś Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Już jestem/śmy (: Zobaczcie foty zmiękniecie. Bomba w roli wkurzonego taty.((: Zdrowie na razie nie szwankuje. Sprężyna jakiegoś wirusa złapała ale Bomba się nie zaraził czyli szczepionka jeszcze działa.Objawiło się to jak początki parwo. Kaszel, wymioty i kupa z krwią.Ale byłam w strachu. Mojej sąsiadki pies i to 1,5-ra roczny też zapadł na to cholerstwo. Na teraz cholera z pod ciemnej gwiazdy wygląda tak ale nawet nie wiecie jak się zachowuje przy tym szczeniaku ( (: Czubson x5 WebRep currentVote noRating noWeight Quote
Recommended Posts