Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nelka napisał(a):
Fotki i opisy fantów na bazarek, już poszły na maila do sonek666:-)

Super!!!!!!!!!!!!!

Bombacik dostał 50 zł od Ongi.:buzi: Bardzo dziękujemy i zapisuję na pierwszej:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Posted

[quote name='sonek666']http://www.dogomania.pl/threads/211999-Dla-BOMBATA-ciuszki-filmik-czy-buciki-torebeczka-przypineczka-fili%C5%BCanka-do-9.08?p=17345558#post17345558
No to zapraszam na bazarek dla Bombata :)
Dzisiaj postaram się jeszcze wstawić bazarek na reklamy bazarków :)
Soneczko:calus: :Rose: ale Ty jesteś błyskawica :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Bardzo dziękujemy Ci za bazarek, a Nelce :loveu::loveu::loveu:za podarowane fanty :Rose::Rose::Rose:

Posted

Agucha napisał(a):
Ja mam takie pytanko - macie zdjęcia tej przepukliny?
Jak to wygląda?

Wygląda strasznie zwłaszcza jak mu się tam kupa nazbiera.Taki pawiani zadek.Odbyt ma przy tym zupełnie z boku.Nie może się załatwić.Krwawi.Trzeba go zoperować natychmiast, bo pies się bardzo męczy.

Posted

Może warto takie foty wstawić, na niektórych bardziej to działa - wiem, że to brzmi strasznie, no ale....kasy potrzeba, żeby ,ulżyć bidulkowi.

Posted

adav napisał(a):
Może warto takie foty wstawić, na niektórych bardziej to działa - wiem, że to brzmi strasznie, no ale....kasy potrzeba, żeby ,ulżyć bidulkowi.

ja uważam, że warto...
Osobiście - wierzę, w diagnozę- ale ludzie są wzrokowcami.

Posted

Czekam na foty, jak dostanę zaraz wstawię.
Chce tez jeszcze przypomnieć, że Bombat jest w domu tymczasowym i szukamy domku stałego :razz::razz::razz:

Posted

O matko święta, ile kasy!!!!!!!!! Może zapytam u mojego Doktora?... Tylko na PW potrzebowałabym szczegóły, bo nie wiem czy samo "usunięcie przepukliny odbytu" wystarczy.
W końcu za operację Lili wziął dokładnie połowę tego, co krzyknął lekarz w Wwie - kto wie?...