Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adav']Wpłaciłam 20zł na konto Germaine dla Bombata - za torebkę, którą wczoraj kupiła ICK (wypatrzoną zamknietym bazarku)[/QUOTE]
Super bardzo dziękujemy!!! :ylsuper::Rose: Lecę zapisać na pierwszą:multi:

Posted

[quote name='Nutusia']Jezusicku, ale dobrana para! GENIALNE! A ja dostałam pytanie czy nie znam kogoś, kto by chciał adoptować 6-letnią bulwiczkę, bo ropomacicze, sterylka i... szczeniaczków więcej nie będzie :( Gdy zapytałam o zdjęcia, usłyszałam "no zwykła, czarno biała". No...[/QUOTE]
może podaj temat na forum adopcji buldożków

Posted

[quote name='agawa9']Kapselku-możesz sprawdzić czy doszło??w pn ode mnie poszedł grosik dla Bombatka
malutki, ale zawsze coś
Doszło, doszło 11.10. 20 zł dobrze, że napisałaś. Bardzo dziękujemy :multi::multi::multi:Lecę zapisać :kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Posted

[quote name='adav']Wpłaciłam 20zł na konto Germaine dla Bombata - za torebkę, którą wczoraj kupiła ICK (wypatrzoną zamknietym bazarku)[/QUOTE]

Bardzo dziękuję za umozliwie kupna torebeczki przez przemiłą dogocioteczkę adav.
Przesyłam buziaczki dla Bombatka

Posted

[quote name='ick']Bardzo dziękuję za umozliwie kupna torebeczki przez przemiłą dogocioteczkę adav.
Przesyłam buziaczki dla Bombatka[/QUOTE]

Bombson dziękuje za pieniążki na leczenie.Kurde tak sie na niego patrze i sobie myśle że ta cholera, to nie buldożek francuski tylko francuski bullterier:lol:Co ten pies odpyndala w domu i na zewnątrz.Wymiękam.Muszę coś nakręcić.To jest czubson francuski o muskulaturze bulika.No taki urósł.Ten chodzący nabity mięśniak się nigdy nie poddaje.Wymusza, wyżera i mega się pcha do bycia całkowitym pupilem.Choć trzeba przyznać że wiedząc że narozrozrabiał jest grzeczny/udaje:evil_lol:/

Posted

[quote name='Dżdżowniś']Bombson dziękuje za pieniążki na leczenie.Kurde tak sie na niego patrze i sobie myśle że ta cholera, to nie buldożek francuski tylko francuski bullterier:lol:Co ten pies odpyndala w domu i na zewnątrz.Wymiękam.Muszę coś nakręcić.To jest czubson francuski o muskulaturze bulika.No taki urósł.Ten chodzący nabity mięśniak się nigdy nie poddaje.Wymusza, wyżera i mega się pcha do bycia całkowitym pupilem.Choć trzeba przyznać że wiedząc że narozrozrabiał jest grzeczny/udaje:evil_lol:/[/QUOTE]
koniecznie trzeba coś nakręcić. Czekamy w takim razie na filmik z bullem :)

Posted

Bombacik ma [SIZE=6]1015 zł!!!!! :multi::multi::multi:

Z poprzedniego rozliczenia zostało 495 zł+520= 1015 zł ;););)

Dziękujemy wszystkim cioteczkom za kaskę dla buldożka :bigcool::laugh2_2::sweetCyb::Rose::Rose::Rose:

Posted

Zabieg umówiony jest na 4.11 ale kurde Kołodziejski zaśpiewał tyle samo co za poprzedni czyli 800zł Hmmm? Germa mu przypomniała że Bombi miał wtedy kastrację i że przepuklina z drugiej strony była mega duża.Po stronie do zrobienia przepuklina jest nie duża.Widoczna tylko przy załatwianiu potrzeb.Chyba wet się kryzysu boi ,bo nie kumam dlaczego tyle chce.Zbiera kasę na zaś? Faktem jest że poprzednia operacja była zrobiona bardzo dobrze.Bombat ma ledwo widoczną bliznę.Kupy bardzo ładnie robi.Germa uważa że to za dużo,Ja również, ale co teraz zrobić? Iść do innego? Jak inny chirurg coś spartoli ,to zawsze może zrzucać winę na "według niego,źle wykonany pierwszy zabieg".Kurde kryzys mamy to ceny usług powinny spadać.

Posted

Kurcze, to dużo miało być mniej za ta drugą operacje:-( dobrze że mamy więcej kasy, wiec niech robi ten zabieg i nie ma co kombinować już z innymi wetami.

Posted

Nelka napisał(a):
Kurcze, to dużo miało być mniej za ta drugą operacje:-( dobrze że mamy więcej kasy, wiec niech robi ten zabieg i nie ma co kombinować już z innymi wetami.

Też tak myślę. Tzn. wiem ,że wogóle powinnam sie nie odzywać po przyszłam na koniec , ale myślę jak Nelka.

Posted

[quote name='Kapsel']Krysia z FB bardzo prosiła, żeby rozpropagowała ta wiadomość wśród buldożkowych cioteczek
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150326161141389&set=o.306943602654720&type=1&theater

Eee to zdjęcie to fotomontaż.Bulwa jest gładka więc nie m aprawa jej nic wystawać apropo okrywy,ale drugi pies jest dłuższej sierści, a na focie nawet włosek mu nie wystaje????? Czy to nie jakas ściema?Tło ,buda ma jakiś mikro dystans do psów i widoczny kontur.