adav Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Wpłaciłam 20zł na konto Germaine dla Bombata - za torebkę, którą wczoraj kupiła ICK (wypatrzoną zamknietym bazarku) Quote
Kapsel Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='adav']Wpłaciłam 20zł na konto Germaine dla Bombata - za torebkę, którą wczoraj kupiła ICK (wypatrzoną zamknietym bazarku)[/QUOTE] Super bardzo dziękujemy!!! :ylsuper::Rose: Lecę zapisać na pierwszą:multi: Quote
monia&nero Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Nutusia']Jezusicku, ale dobrana para! GENIALNE! A ja dostałam pytanie czy nie znam kogoś, kto by chciał adoptować 6-letnią bulwiczkę, bo ropomacicze, sterylka i... szczeniaczków więcej nie będzie :( Gdy zapytałam o zdjęcia, usłyszałam "no zwykła, czarno biała". No...[/QUOTE] może podaj temat na forum adopcji buldożków Quote
agawa9 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Kapselku-możesz sprawdzić czy doszło??w pn ode mnie poszedł grosik dla Bombatka malutki, ale zawsze coś Quote
Dżdżowniś Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Dzięki laski.Germa po kontakcie z Kapslem zliczy ile mamy w całości. Quote
Kapsel Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='agawa9']Kapselku-możesz sprawdzić czy doszło??w pn ode mnie poszedł grosik dla Bombatka malutki, ale zawsze coś Doszło, doszło 11.10. 20 zł dobrze, że napisałaś. Bardzo dziękujemy :multi::multi::multi:Lecę zapisać :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
2010 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='adav']Wpłaciłam 20zł na konto Germaine dla Bombata - za torebkę, którą wczoraj kupiła ICK (wypatrzoną zamknietym bazarku)[/QUOTE] Bardzo dziękuję za umozliwie kupna torebeczki przez przemiłą dogocioteczkę adav. Przesyłam buziaczki dla Bombatka Quote
Dżdżowniś Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='ick']Bardzo dziękuję za umozliwie kupna torebeczki przez przemiłą dogocioteczkę adav. Przesyłam buziaczki dla Bombatka[/QUOTE] Bombson dziękuje za pieniążki na leczenie.Kurde tak sie na niego patrze i sobie myśle że ta cholera, to nie buldożek francuski tylko francuski bullterier:lol:Co ten pies odpyndala w domu i na zewnątrz.Wymiękam.Muszę coś nakręcić.To jest czubson francuski o muskulaturze bulika.No taki urósł.Ten chodzący nabity mięśniak się nigdy nie poddaje.Wymusza, wyżera i mega się pcha do bycia całkowitym pupilem.Choć trzeba przyznać że wiedząc że narozrozrabiał jest grzeczny/udaje:evil_lol:/ Quote
monia&nero Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Dżdżowniś']Bombson dziękuje za pieniążki na leczenie.Kurde tak sie na niego patrze i sobie myśle że ta cholera, to nie buldożek francuski tylko francuski bullterier:lol:Co ten pies odpyndala w domu i na zewnątrz.Wymiękam.Muszę coś nakręcić.To jest czubson francuski o muskulaturze bulika.No taki urósł.Ten chodzący nabity mięśniak się nigdy nie poddaje.Wymusza, wyżera i mega się pcha do bycia całkowitym pupilem.Choć trzeba przyznać że wiedząc że narozrozrabiał jest grzeczny/udaje:evil_lol:/[/QUOTE] koniecznie trzeba coś nakręcić. Czekamy w takim razie na filmik z bullem :) Quote
Nelka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Co u Bombiego, kiedy planowana jest druga operacja? Trzeba szybciutko naprawić małego do końca i szukać mu domku najlepszego z najlepszych Quote
Dżdżowniś Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Sorki sprawy własne. Kołodziejski miał kilka dni wolnego i dopiero teraz można się z nim umawiać na zabieg.czyli laski jesteśmy tuż,tuż od zakonczenia remontu Bombsona.Ufff :kciuki: Quote
Nutusia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Stjuningowany Bombardinio będzie potrzebował już tylko domku ;) Quote
Nelka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ile Bombi ma forsy na dzień dzisiejszy, wystarczy na operacje ? Quote
Kapsel Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nelka napisał(a):Ile Bombi ma forsy na dzień dzisiejszy, wystarczy na operacje ? Jasne, że wystarczy nawet więcej zaraz policzę :multi::multi::multi: Quote
Kapsel Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Bombacik ma [SIZE=6]1015 zł!!!!! :multi::multi::multi: Z poprzedniego rozliczenia zostało 495 zł+520= 1015 zł ;););) Dziękujemy wszystkim cioteczkom za kaskę dla buldożka :bigcool::laugh2_2::sweetCyb::Rose::Rose::Rose: Quote
Nutusia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nie no - nie dość, że przystojniak, to jeszcze z posagiem - domek w mig znajdzie! ;) Quote
Mysza2 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Nutusia']Nie no - nie dość, że przystojniak, to jeszcze z posagiem - domek w mig znajdzie! ;) oby:) cioteczki zajrzyjcie chociaż do Maciusia, wiatr tam hula, sama obecność bardzo pomaga http://www.dogomania.pl/threads/211503-%C5%9Alepek-Maciu%C5%9B-straci%C5%82-oba-oczka-%28-Ka%C5%BCda-POMOC-potrzebna.Szukamy-domowego-DT-POMOCY!! Quote
Nelka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Z bazarku jeszcze dojdzie ponad 200zł, więc może wystarczy na dentystę dla Bombiego, trzeba mu jeszcze zdjać kamień z zębolków:-) Quote
Dżdżowniś Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Zabieg umówiony jest na 4.11 ale kurde Kołodziejski zaśpiewał tyle samo co za poprzedni czyli 800zł Hmmm? Germa mu przypomniała że Bombi miał wtedy kastrację i że przepuklina z drugiej strony była mega duża.Po stronie do zrobienia przepuklina jest nie duża.Widoczna tylko przy załatwianiu potrzeb.Chyba wet się kryzysu boi ,bo nie kumam dlaczego tyle chce.Zbiera kasę na zaś? Faktem jest że poprzednia operacja była zrobiona bardzo dobrze.Bombat ma ledwo widoczną bliznę.Kupy bardzo ładnie robi.Germa uważa że to za dużo,Ja również, ale co teraz zrobić? Iść do innego? Jak inny chirurg coś spartoli ,to zawsze może zrzucać winę na "według niego,źle wykonany pierwszy zabieg".Kurde kryzys mamy to ceny usług powinny spadać. Quote
Kapsel Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Krysia z FB bardzo prosiła, żeby rozpropagowała ta wiadomość wśród buldożkowych cioteczek http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150326161141389&set=o.306943602654720&type=1&theater Quote
Nelka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Kurcze, to dużo miało być mniej za ta drugą operacje:-( dobrze że mamy więcej kasy, wiec niech robi ten zabieg i nie ma co kombinować już z innymi wetami. Quote
ania shirley Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nelka napisał(a):Kurcze, to dużo miało być mniej za ta drugą operacje:-( dobrze że mamy więcej kasy, wiec niech robi ten zabieg i nie ma co kombinować już z innymi wetami. Też tak myślę. Tzn. wiem ,że wogóle powinnam sie nie odzywać po przyszłam na koniec , ale myślę jak Nelka. Quote
monia&nero Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Kapsel']Krysia z FB bardzo prosiła, żeby rozpropagowała ta wiadomość wśród buldożkowych cioteczek http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150326161141389&set=o.306943602654720&type=1&theater Info jest już na forum adopcji buldozków może coś zdzialają Quote
Dżdżowniś Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='Kapsel']Krysia z FB bardzo prosiła, żeby rozpropagowała ta wiadomość wśród buldożkowych cioteczek http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150326161141389&set=o.306943602654720&type=1&theater Eee to zdjęcie to fotomontaż.Bulwa jest gładka więc nie m aprawa jej nic wystawać apropo okrywy,ale drugi pies jest dłuższej sierści, a na focie nawet włosek mu nie wystaje????? Czy to nie jakas ściema?Tło ,buda ma jakiś mikro dystans do psów i widoczny kontur. Quote
Recommended Posts