Agucha Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Dżdżowniś napisał(a)::lol:Kurde. Trombocyt jeden mega rozrabiający.Określono go na 6 i więcej lat, a typ zachowuje się jak by 3-ka mu stuknęła.Mega walczyłam żeby mi na łóżku nie zalegał.cóż przegrałam.Już nie piszę że się budzę, bo mi 14kg zatrzymuje krążenie w nogach,czy ugniata głowę, ale ten typ śpi już pod kołdrą! Czeka aż zaśniemy i się wkręca do spania.Jest naprawdę super hiper.Choć sprytkownik potrafiący wkurzyć jest z niego maksymalny: ) A teraz forsa na operkę.Na pierwszej jest że brakuje 295zł,rozumiem Kapsel że poniżej są wpłaty na następny zabieg czyli 210 zł i jak zrozumiałam masz jeszcze do przelania 200zł ? Zapomniałam dodać .Od kilku dni szczeka!: ) ) hehehe mega odjazd :roflt::roflt::roflt: Cudnie się czyta takie relacje :loveu::loveu::loveu: Quote
gazzy Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jestem i ja. Nie ładnie Kapselku nie zaprosić mnie na wątek ;) Quote
Dżdżowniś Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 gazzy napisał(a):Jestem i ja. Nie ładnie Kapselku nie zaprosić mnie na wątek ;) Witaj.Ta ostatnia fota jeste mega pojechana : )Moje Sprę też wywala fafle w każdy możliwy i nie: ) sposób. Quote
ania shirley Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ile bulwikowi brakuje do operacji? Te dane z pierwszej strony są aktualne? Quote
Kapsel Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='ania shirley']Ile bulwikowi brakuje do operacji? Te dane z pierwszej strony są aktualne? Jak najbardziej aktualne. Bombatkowi do drugiej operacji brakuje 295zł.!!!!!!!!!!!! Quote
Dżdżowniś Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Dziś rozmawiałam z Germaine i Kołodziejski za 2-gą operację zaśpiewał nam 700zł.czyli tak jak napisała Kapsel brakuje nam 300zł.Było w całokształcie 400 ale wet w między czasie + leki+ naprawdę drobne na gotowanie rosołków, jakieś smaczki itp.Wszystko niezbędne minimum.Operację "planujemy" na ok 08.10 ale czy się uda hmm Quote
ania shirley Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Kiedy ma być ta operacja? Kiedy powinna? Quote
Dżdżowniś Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 ania shirley napisał(a):Kiedy ma być ta operacja? Kiedy powinna? Co do "powinna" to wiadomo że jak najszybciej ale ....kasa. Quote
ania shirley Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Chyba mam już nr konta. Przeleje w weekend. Ale nie 300:-( Nr konta ten sam? Quote
Dżdżowniś Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 ania shirley napisał(a):Chyba mam już nr konta. Przeleje w weekend. Ale nie 300:-( Nr konta ten sam? Ten sam na Germaine czy SOSBokserom i wielkie dzięki.Najgorzej że się mega denerwuje faktem że Bombson jest u mnie mega długo i będzie.Widać że ze sprężką się zżył. Widać że nas akceptuje.Nie jestem w stanie opisać jak jest mi nie fajnie z tego powodu że musi iść dalej.Więc im szybciej następna operacja tym szybciej/mam nadzieję, nowy dom/Ściany mojego mieszkanie,niestety nie są z gumy, albo powiększalne inaczej.Eh Quote
Dżdżowniś Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 ania shirley napisał(a):Przelew poszedł. Super dzięki.Kapsel sprawdzaj co się dzieje na Twoim koncie:) No i kto może to plisss o wsparcie 2-giej operacji Bombsona.Chłopakowi trzeba dokończyć remont. Quote
Kapsel Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Dżdżowniś']Super dzięki.Kapsel sprawdzaj co się dzieje na Twoim koncie:) No i kto może to plisss o wsparcie 2-giej operacji Bombsona.Chłopakowi trzeba dokończyć remont. Na moje konto wpłynęło 150 zł od ania shirley. Bardzo dziękujemy :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Nelka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ja tradycyjnie proponuje bazarek, fanty jakieś wygrzebie , a mamy jeszcze sporo czasu, więc może coś by się uciułało:-) Tylko Sonek trzeba poprosić o zrobienie pięknego bazarku. Quote
monia&nero Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Kapsel']Na moje konto wpłynęło 150 zł od ania shirley. Bardzo dziękujemy :multi::multi::multi::multi::multi: Aniu dziękujemy :) :) : ) Quote
Dżdżowniś Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Bombson sie rozkręca.Siedzę sobie z kumpelą i Beherowką:lol: A ten krąży i usiedzieć nie może.Siedzę i patrzę na typa hmm wziełam smaczki i.... nauczyłam go dawać łapkę.Jest tak skubany kumaty i pojętny że szok.Ktoś już z nim sobie pracował ale jakoś słabo, bo on jak widzi że ma coś ewentualnie dostać to robi z założeniem, że o to mi właśnie chodzi, siad z leżeniem od razu.Kupa śmiechu.A jak sobie coś wymyśli to osiąga.Laski, on jest tak namolny ,tak masakrycznie będzie za kimkolwiek chodził wkładał nos w plecy/jak mi/ żeby coś powiedzieć albo się oprzeć ,a co?albo podrzucał dłoń do głaskania.No, mojego faceta, to ma tak w pompie że śpi na nim :lol:Włazi jak zasypiamy/to już wiecie/ i dupsona albo całą jego osobę Andrzej ma przed twarzą.:lol:Wymiękam ,jak go nie pokochać? Wkurza, bo typ jak widzi kanapki czy inne papu to przez stolik chce wskoczyć na komodę.Tu może sobie zrobić coś złego.Gupalagup go za takie działania nazywamy: ) No i ten jego dziecięcy pychol z jęzorem na wierzchu.Niewinny!! cokolwiek by się stało. Quote
Dżdżowniś Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Podrzucam, może ktoś jeszcze będzie chciał wspomóc Bombsona. Quote
Dżdżowniś Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Kurde działam na 2fronty ,bo mam dług u weta za leczenie kota i jeszcze Bombson.Podrzucam stworka.Sonek pliss o bazarek.Ale co z fantami? Ja już dosłownie nie mam co sprzedać.Wszystkio na teraz poszło na psy zabrane z podłych warunków przez moje kumpele i ten nieszczęsny kot.Gram w lotto/ to by rozwiązało wszelki problem finansowy/:lol:ale jakoś czszęścia nie mama,ciekawe dlaczego:hmmmm: Bombi prosi o wsparcie drugiej operacji. Quote
Dżdżowniś Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Pieniądze od Ani i Kapsla sa na koncie u Germy.W najblizszym czasie Germaine nie będzie się odzywać, bo umiera jej kuzyn w szpitalu.Przykro. Quote
monia&nero Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 bardzo przepraszam za off topa ale proszę zajrzyjcie może uda się Wam w jakiś sposób pomóc albo chociaż podnieść wątek http://www.dogomania.pl/threads/215488-Wypadek-Niestety-nie-%28-To-jest-kolejna-masakra-%28 :-(:-(:-(:-(:-( Quote
Dżdżowniś Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='monia&nero']bardzo przepraszam za off topa ale proszę zajrzyjcie może uda się Wam w jakiś sposób pomóc albo chociaż podnieść wątek http://www.dogomania.pl/threads/215488-Wypadek-Niestety-nie-%28-To-jest-kolejna-masakra-%28 :-(:-(:-(:-(:-( Prześle dalej. Quote
Recommended Posts