Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agawa9']chciałam dobrze ale cóż.
Próba zamieszczenia info o losach Bombatka na forum AB skończyła się takim komunikatem
"Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi"
nie skomentuję

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wielu już to przerabiało. Taka tradycja.

Ja tam cieszę się, że Bombat znalazł się w pod "bokserską" opieką, ma troskliwy dom tymczasowy i wsparcie fajnych ludzi z dogo.

No proszę, może sobie nawet ciut, ciut pobrykać. Pewnie pierwszy raz od długiego czasu, bo i prostata zoperowana i połowa doopki. Super się czyta takie wieści :multi:
Czochranka dla małego twardziela!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moni12 napisał(a):
I wzajemnie . Pozdrowionka dla Bombsona , jego super opiekunki i wszystkich , którzy pomagają Bombsonowi. W tygodniu wyśle jakiś grosik , poproszę o nr.konta.

O kurcze pieczone, przepraszam myślałam, że już wysłałam, nie chciałam być natrętna. Już lecę wysyłać ;););)

Posted

[quote name='Dżdżowniś']Kapsel jak mogłaś pominąć koleżankę.: ) )

No dobrze , ze ktoś tu dba o koleżanki.:diabloti:Grosik pójdzie i mizianka dla Bombata

Posted

Jak nie urok to sraczka.Sorki.Pupson Bomsona.I minki po małej demolce z miss Sprę.Na jednym odbieram Bombsonowi skarpetę mojego faceta.Na wszystko muszę uważać, ostatnio skakały z bananami.Ściągnęły je z kuchni.Te dwa dziabągi są jak tornado.
Jak zaczynają rozrabiać, to biegają dosłownie po wszystkim, nawet po małym stoliku:evil_lol:

Posted

Pupcia ładnie się goi. :multi:
Ddżowniś a co Ty myślałaś, że będziesz mieć spokój? :cool3: Musi się coś dziać. Byłoby za nudno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kapsel napisał(a):
Pupcia ładnie się goi. :multi:
Ddżowniś a co Ty myślałaś, że będziesz mieć spokój? :cool3: Musi się coś dziać. Byłoby za nudno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pupcia bardzo ładnie wygląda.A ten drań stał się przy cud ozdrowieniu inicjatorem, dosłownie burd z okolicznymi psami. Sam dziadyga ugryźć nie za bardzo może,bo przecież ma z jednej strony 'porażenie' jęzor mu wywala, ale nie, musi coś naszczekać w dużym cudzysłowiu oczywiście, bo to raczej jakiś charchot jest.Ostatnia jazda zakończyła się masakrycznym zakrwawieniem, bo dziadyga sam się ugryzł w wystający jęzor przygryzając sobie przy tym fafel. Babka szła z psem który pokazał zęby na Bombsona ,na to Sprężka udeżyła tamtego z klatyi wskoczyła mu na głowę krzyżująć mu łąpy pod szyją żeby się uspokoił /ona jest dominująca ale nie agresorka,po prostu chce pokazać kto ma racje w takich sytuacjach.Nie gryzie tylko mega się wydziera nad głową reprymendowanego osobnika.Ale Bombson ma swoje za uszami i postanowił tamtego ugryżć w tyłek i się skończyło tym co powyżej.Czub.Nikomu nic się nie stało, tylko on pokrzywdzony max.Ale babka jak się wkurzyła.W psy rzuciła fonem Q mojemu zdumieniu:lol: i oczywiście jak tylko odeszła na "bezpieczną odległość ode mnie i psów to usłyszałam co o mnie myśli i kim Ja i psy jesteśmy.Ale jej zaczął :evil_lol: Bombson mega zakrwawiony,Ja dłonie całe we krwi ,a babsko Ty#@$$%$$% i te Twoje agresywne psy powinniści zostać uśpieni.Szok czasem się przeżywa, ale w sumie luz.

akucha wielkie dzięki za dołożenie do papu.Wielka dziękówa również dla moich znajomychl, które na ten cel przeznaczyły kasę.

Posted

niezły maczo z Bombsona:) zawsze się znajdą takie babsztyle cóż poradzić... Nero jak sobie chrumka to Ci którzy nie znają rasy mówią że warczy i oscentacyjnie odsuwają od niego dzieci no i wychodzi na to że mam buldożka agresora :)

Posted

Dzień jak co dzień: )Nic Bombsonowi nie dolega.Okupuje kuchnię.Zamontował się na narożniku zaraz przy wejściu i udaje że śpi.
5-6 śmigamy na zdjęcie szwów i ogólne oględziny.Pogadamy też o następnym zabiegu.Teraz to już sama jestem wyluzowana ,bo naprawdę była ciut spięta i podenerwowana jego stanem.Wprowadzam do suchego puszeczki i kurczaka.Nie dużo oczywiści tak smakowo na razie ,bo jak Bombi widzi jak Sprężka wcina kurczaka, to normalnie w miejscu nie może spokojnie stać.Burczy i charcze ze złości :lol: Tak że smaczki go trochę na pewno uspokoją.

Posted

Dostaliśmy kolejne wpłaty :kiss_2::kiss_2::kiss_2::sweetCyb::sweetCyb:
Moni12 - 30 zł
Katarinka09 - 100zł
Bardzo dziękujemy :hand::Rose::Rose::Rose:

[B][SIZE=5][COLOR=red]Do drugiej operacji brakuje nam 325zł.!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Kurde mam tyle zajęć ze nie wiem w co ręce włożyć.Bombson baardzo dobrze się ma.Aż jestem w szoku jak siły odzyskał od operacji.Wulkan energii.Dosłownie.Ze Sprężki portafią wyciągnąć ze sterty obciętych gałęzi mega badyl i go przeciagają kto ile ma siły.On teraz potrafi takiego konara ciągnąć że aż się boję czy mu przepuklina na brzuchu się nie pojawi:lol:Tak że skracam zabawy ku jego i Sprę niezadowoleniu.A uparty jak osioł.Zasypiam to się podstępnie wmontowuje na łóżko i oczywiście uwala na nogi.Dziś się obudziłam normalnie zdrętwiała, bo się kołami do góry wywalił na mnie i chrapie cały szczęsliwy.Ja go na posłanie, a on nieee ,przyczajka czy się kłade i zasypiam i mi hopla na głowę.Zastanawiałam się dlaczego on się takostatnio rozbestwił i mnie nie słucha skoro do tej pory, aż takiego problemu nie było.Tajemnica się wydała.Ja wychodzę z domu a mój facet zaprasza psy do przytulania i tak zasypiają:lol:A potem dziwne że Bombson jest zdziwiony że Ja nie pozwalam no i jaka psia pretensja.Kupił mojego faceta tym swoim niewinnym wyrazem pychola.Tylko że pod tą maską niewinności ukryty jest sprytek-sęp, co nie przepuści żadnej okazji tak do miziakowania jak i do nawpylania się.Zapolował na pańciowe śniadanko i mu się udało .Facet zobaczył tylko koncówkę pochłanianej ostatniej kanapki z pomidorem i luzik:grin: