akucha Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='agawa9']chciałam dobrze ale cóż. Próba zamieszczenia info o losach Bombatka na forum AB skończyła się takim komunikatem "Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi" nie skomentuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wielu już to przerabiało. Taka tradycja. Ja tam cieszę się, że Bombat znalazł się w pod "bokserską" opieką, ma troskliwy dom tymczasowy i wsparcie fajnych ludzi z dogo. No proszę, może sobie nawet ciut, ciut pobrykać. Pewnie pierwszy raz od długiego czasu, bo i prostata zoperowana i połowa doopki. Super się czyta takie wieści :multi: Czochranka dla małego twardziela! Quote
Dżdżowniś Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 moni12 napisał(a):Chyba umknęło , bo numeru konta brak . Kapsel jak mogłaś pominąć koleżankę.: ) ) Ja padam.Budzik zapieje o 7.40 wymiękam ,a podobno są jeszcze wakacje. Quote
aniao Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 kochany Bąbelek.. super, że wszystko pomału idzie ku dobremu, ale dalej trzymam kciuki za Maluszka Quote
Kapsel Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 moni12 napisał(a):I wzajemnie . Pozdrowionka dla Bombsona , jego super opiekunki i wszystkich , którzy pomagają Bombsonowi. W tygodniu wyśle jakiś grosik , poproszę o nr.konta. O kurcze pieczone, przepraszam myślałam, że już wysłałam, nie chciałam być natrętna. Już lecę wysyłać ;););) Quote
moni12 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='Dżdżowniś']Kapsel jak mogłaś pominąć koleżankę.: ) ) No dobrze , ze ktoś tu dba o koleżanki.:diabloti:Grosik pójdzie i mizianka dla Bombata Quote
Kapsel Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Wpłynęło 30 zł od Agawa9 :lilangel::lilangel::lilangel:Bardzo dziękujemy.:loveu::loveu::loveu: Quote
sonek666 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Wysłałam na konto Kapselkowe jeszcze 20zł z bazarku Bombatowego :):):) Quote
Kapsel Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 sonek666 napisał(a):Wysłałam na konto Kapselkowe jeszcze 20zł z bazarku Bombatowego :):):) oooo to lecę sprawdzić :razz: Quote
Dżdżowniś Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Jak nie urok to sraczka.Sorki.Pupson Bomsona.I minki po małej demolce z miss Sprę.Na jednym odbieram Bombsonowi skarpetę mojego faceta.Na wszystko muszę uważać, ostatnio skakały z bananami.Ściągnęły je z kuchni.Te dwa dziabągi są jak tornado. Jak zaczynają rozrabiać, to biegają dosłownie po wszystkim, nawet po małym stoliku:evil_lol: Quote
Kapsel Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Pupcia ładnie się goi. :multi: Ddżowniś a co Ty myślałaś, że będziesz mieć spokój? :cool3: Musi się coś dziać. Byłoby za nudno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agucha Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 http://i.imgur.com/yQyix.jpg Ale ładnie opuchlizna zeszła :) Quote
Dżdżowniś Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Kapsel napisał(a):Pupcia ładnie się goi. :multi: Ddżowniś a co Ty myślałaś, że będziesz mieć spokój? :cool3: Musi się coś dziać. Byłoby za nudno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pupcia bardzo ładnie wygląda.A ten drań stał się przy cud ozdrowieniu inicjatorem, dosłownie burd z okolicznymi psami. Sam dziadyga ugryźć nie za bardzo może,bo przecież ma z jednej strony 'porażenie' jęzor mu wywala, ale nie, musi coś naszczekać w dużym cudzysłowiu oczywiście, bo to raczej jakiś charchot jest.Ostatnia jazda zakończyła się masakrycznym zakrwawieniem, bo dziadyga sam się ugryzł w wystający jęzor przygryzając sobie przy tym fafel. Babka szła z psem który pokazał zęby na Bombsona ,na to Sprężka udeżyła tamtego z klatyi wskoczyła mu na głowę krzyżująć mu łąpy pod szyją żeby się uspokoił /ona jest dominująca ale nie agresorka,po prostu chce pokazać kto ma racje w takich sytuacjach.Nie gryzie tylko mega się wydziera nad głową reprymendowanego osobnika.Ale Bombson ma swoje za uszami i postanowił tamtego ugryżć w tyłek i się skończyło tym co powyżej.Czub.Nikomu nic się nie stało, tylko on pokrzywdzony max.Ale babka jak się wkurzyła.W psy rzuciła fonem Q mojemu zdumieniu:lol: i oczywiście jak tylko odeszła na "bezpieczną odległość ode mnie i psów to usłyszałam co o mnie myśli i kim Ja i psy jesteśmy.Ale jej zaczął :evil_lol: Bombson mega zakrwawiony,Ja dłonie całe we krwi ,a babsko Ty#@$$%$$% i te Twoje agresywne psy powinniści zostać uśpieni.Szok czasem się przeżywa, ale w sumie luz. akucha wielkie dzięki za dołożenie do papu.Wielka dziękówa również dla moich znajomychl, które na ten cel przeznaczyły kasę. Quote
moni12 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Przelew wypisany , jutro rano pójdzie parę grosików na wojowniczego Bombata Quote
Kapsel Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Skąd ja znam te spory między psami a ich właścicielami :shake: Wpłynęło 20 zł od Sonek666 z bazarku Bombatowego. Bardzo dziękujemy :multi::multi::multi: Quote
monia&nero Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 niezły maczo z Bombsona:) zawsze się znajdą takie babsztyle cóż poradzić... Nero jak sobie chrumka to Ci którzy nie znają rasy mówią że warczy i oscentacyjnie odsuwają od niego dzieci no i wychodzi na to że mam buldożka agresora :) Quote
Dżdżowniś Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Dzień jak co dzień: )Nic Bombsonowi nie dolega.Okupuje kuchnię.Zamontował się na narożniku zaraz przy wejściu i udaje że śpi. 5-6 śmigamy na zdjęcie szwów i ogólne oględziny.Pogadamy też o następnym zabiegu.Teraz to już sama jestem wyluzowana ,bo naprawdę była ciut spięta i podenerwowana jego stanem.Wprowadzam do suchego puszeczki i kurczaka.Nie dużo oczywiści tak smakowo na razie ,bo jak Bombi widzi jak Sprężka wcina kurczaka, to normalnie w miejscu nie może spokojnie stać.Burczy i charcze ze złości :lol: Tak że smaczki go trochę na pewno uspokoją. Quote
Kapsel Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Dostaliśmy kolejne wpłaty :kiss_2::kiss_2::kiss_2::sweetCyb::sweetCyb: Moni12 - 30 zł Katarinka09 - 100zł Bardzo dziękujemy :hand::Rose::Rose::Rose: [B][SIZE=5][COLOR=red]Do drugiej operacji brakuje nam 325zł.!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
agawa9 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 pies głodny/łakomy = zdrowy pies ;)) przynajmniej na duszy ;))) Quote
monia&nero Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Poproszę o nr konta bo gdzieś zaprzepaściłam pw od Kapselka Quote
Kapsel Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 monia&nero napisał(a):Poproszę o nr konta bo gdzieś zaprzepaściłam pw od Kapselka Już lecę :multi::multi::multi: Quote
Dżdżowniś Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Kurde mam tyle zajęć ze nie wiem w co ręce włożyć.Bombson baardzo dobrze się ma.Aż jestem w szoku jak siły odzyskał od operacji.Wulkan energii.Dosłownie.Ze Sprężki portafią wyciągnąć ze sterty obciętych gałęzi mega badyl i go przeciagają kto ile ma siły.On teraz potrafi takiego konara ciągnąć że aż się boję czy mu przepuklina na brzuchu się nie pojawi:lol:Tak że skracam zabawy ku jego i Sprę niezadowoleniu.A uparty jak osioł.Zasypiam to się podstępnie wmontowuje na łóżko i oczywiście uwala na nogi.Dziś się obudziłam normalnie zdrętwiała, bo się kołami do góry wywalił na mnie i chrapie cały szczęsliwy.Ja go na posłanie, a on nieee ,przyczajka czy się kłade i zasypiam i mi hopla na głowę.Zastanawiałam się dlaczego on się takostatnio rozbestwił i mnie nie słucha skoro do tej pory, aż takiego problemu nie było.Tajemnica się wydała.Ja wychodzę z domu a mój facet zaprasza psy do przytulania i tak zasypiają:lol:A potem dziwne że Bombson jest zdziwiony że Ja nie pozwalam no i jaka psia pretensja.Kupił mojego faceta tym swoim niewinnym wyrazem pychola.Tylko że pod tą maską niewinności ukryty jest sprytek-sęp, co nie przepuści żadnej okazji tak do miziakowania jak i do nawpylania się.Zapolował na pańciowe śniadanko i mu się udało .Facet zobaczył tylko koncówkę pochłanianej ostatniej kanapki z pomidorem i luzik:grin: Quote
Kapsel Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dostaliśmy 30 zł od monia&nero. :loveu::loveu::loveu::loveu: Bombatek bardzo dziękuje:multi::multi::multi: Quote
monia&nero Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 witaj Bombsonie urwisku! Nieźle dajesz Pańci popalić :) Quote
adav Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Oto cały urok buldożków :) Urwisy jakich mało :) Miło czytać takie wieści, bo to oznacza, że buldożerek zdrowieje :) Quote
Recommended Posts