Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie, a w takich wypadkach nie wolno dawać się ponieść panice, tylko trzeba trzeźwo myśleć.Teraz obserwuje jego oczka nic złego się nie dzieje, ale oko na oczy mam(: Wczoraj na spacerku brykał jak szalony, zresztą jak zwykle. Wybiegł z krzunów i stracił mnie z oczu.Ten to dopiero potrafi panikować(:hehehe Włączył turbodoładowanie i leci pod klatkę ,szalony.Ja gwizd na niego, a ten zatrzymał się jak rower na przednim hamulcu ( : hehehe Bardzo jest zabawny jak bryka.

Posted

Pierwsza przepisana(: Wstawiłam wpłaty.Wydatki uzupełnie jak odzyskam wolny czas.Mam ojca z drugiej ręki w szpitalu i kurde siedzę z nim po pracy, więc inne sprawy muszą poczekać.
Bombek dobrze.Wczoraj cholera coś capnął na spacerze i dziś skoro świt wszedł mi dosłownie na głowę żeby mnie obudzić.Brzuch go bolał.Poszłam na szybki spacer ale kupa była normalna, za to po powrocie do domu był mega paw.Żółć i kurde jakieś czarne coś.Wątrobę sobie podrażnił jak nic.Dałam mu scopolan na rozkurcz i 1/3 czopka pyralginy.Kładł się i wstawał.Wskakiwał pod kołdrę a za chwilę chodził pomnie i patrzył się błagalnym wzrokiem żeby mu pomóc.No i po lekach przeszło ale go musiało mega przymęczyć.Najgorzej że wieczorem jak bryka, to go nie widać co on tam po krzunach robi i takie są efekty działalności paskudy wszystkożera (: Za kilka dni szczepimy mięśniaka.Czekam tylko aż Tytkownik będzie po usg żeby nie chodzić po kilka razy z jednym dziabągiem do weta.

Posted

Tak mi cholery rozrabiają((: Jeszcze kilka dni z ojcem.Już wymiękam.Kurde jak starsi ludzie zrzędzą, straszne Eh Obym się nigdy nie zamieniła w" newer ending zrzending" ((: bo samam z sobą bym nie wyrobiła.

Posted (edited)

Zwierzaki szczęśliwe ale Ja padnięta.Dobrze że nianiek z nimi bryka na spacerki.Najgorzej że robią remont dołu klatki schodowej.Nie ma litości.Kładę się ok 2-3 w nocy bo uzupełniam braki w pracy, a element wierci od 8rano.I może bym to nawet przyjęła na luzie,ale to co wspólnota zrobiła jest wręcz szokujące.Stare babska robią z klatki przedsionek do grobowca.Bez kitu (: Schody obłożone szarym polerowanym kamieniem identiko jak pomniki na cmentarzach z odpowiednimi zdobieniami/paseczki/, przy tym wszystko jest w czarnych matowych płytach((: mega szok. Wystarczy dokuć ŚP i krzyżyki tu i tam nekropolia wita w jednym ze swoich bloków.

Edited by Dżdżowniś
Posted

Dżdżowniś napisał(a):
Zwierzaki szczęśliwe ale Ja padnięta.Dobrze że nianiek z nimi bryka na spacerki.Najgorzej że robią remont dołu klatki schodowej.Nie ma litości.Kładę się ok 2-3 w nocy bo uzupełniam braki w pracy, a element wierci od 8rano.I może bym to nawet przyjęła na luzie,ale to co wspólnota zrobiła jest wręcz szokujące.Stare babska robią z klatki przedsionek do grobowca.Bez kitu (: Schody obłożone szarym polerowanym kamieniem identiko jak pomniki na cmentarzach z odpowiednimi zdobieniami/paseczki/, przy tym wszystko jest w czarnych matowych płytach((: mega szok. Wystarczy dokuć ŚP i krzyżyki tu i tam nekropolia wita w jednym ze swoich bloków.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:i do tego moherowy beret i jazzzzda :lol::lol::lol::lol:
tak na serio to współczuję u mnie we wspólnocie raczej młodzi i nie mają takich pomysłów. Pozdrawiam i głaski dla zwierzęcej ekipy

Posted

Moher beret na podszewce SB.Tak,tak.Mieszkam w blokach wybudowanych na potrzeby/milicji/teraz policji.Mam przekrój najgorszego elementu byłego reżimu na co dzień.Pani pułkownik z Rakowieckiej/jeden z najostrzejszych aresztów śledczych w wawie/ mieszka obok mnie i stara się umilić mi życie jak tylko może.Państwo paplińscy SB do zwalczania duchowieństwa mam klatkę obok.Pan pracował w trakcie likwidacji ks.Popiełuszki.Ekipa z innego świata.Pani z piętra wyżej ma zarzuty donoszenia na ludzi i doprowadzania ich do aktów samobójczych.Mają pozabierane emerytury mundurowe po działaniach rządu.Ale i tak mieszkają w 4-ro pokojowych mieszkaniach często jako już samotni ludzie, bo nawet własne dzieci się z nimi nie kontaktują.Dziś być może w tych starych twarzach niewiele osób zobaczyłoby oprawce, ale wystarczy z nimi pomieszkać. Babsko obok mnie darło się że ściągnie moje odciski palców ,bo w śmietniku są gabarytowe rzeczy których tam być nie powinno ,a które Ja wyrzuciłam i one o tym wiedzą/ Bo byłam obserwowania/ Tadan!! taki akcent grozy, muzyczny z filmów((: W czasie jest więcej takich rewelek.Ostatnio mam zarzut pomalowania KRWIĄ! drzwi od kanciapy we szatańskie wzory/mianowicie jest tam Żydowska gwiazda w kole z symbolami, kozą ,przy tym coś tam mega śmierdzi , no i pet wsadzony w dziurkę od klucza jest kwintesencją tego wszystkiego co sobą przedstawiam.Próbowałam się bronić/ dla jaj, bo i tak mam je w pompadur i wiem co wykoncypują w tych swoich obdartych ze zwojów mózgach."Ale JA nie palę i nie jestem z koleżanką pocięta, prze pani!!!belp / Usłyszałam "no właśnie i jeszcze kłamie ((: Hehe Bombat się uśmiał z Miss Sprę do łez.

Posted

No i astronomiczna wiosna i spacerki i Bombat już szczepiony((: Wczoraj miałam mega spinkę z idiotą z mojej klatki .Jest posiadaczem skretyniałego sznaucerka który rzuca się i prowokuje prawie każdego psa.Facet wyszedł z nim oczywiście bez smyczy, a ten w te pędy do Bombata.Stałam z nim za siatką na trawniku i krzyczę do matoła żeby zabrał agresora ,a ten nic.Jego piesek skacze na siatkę a on stoi jak kołek i się patrzy co będzie dalej.Stałam dość daleko od Bombata i zanim podbiegłam do siatki ten się tak wkurzył że wbiegł w szparę między elementy ogrodzenia i dawaj złapał sznaucera za tyłek.Sznaucer już przestał być taki pewny siebie i w nogi.Bombat nic mu nie zrobił ,bo wiadomo pychol porażony i te jego zęby jak sztachetki.Ale ten gnój pobiegł za nim i zaczął go kopać.Ku$#a jak się wkurzyłam.Nawrzucałam mu od najgorszych i powiedziałam że jak dojdzie jeszcze raz do takiej sytuacji, że on swojego psa nie przypilnuje, to Ja mu psa nie kopnę, bo nie jestem bezrozumna tak jak on, tylko kopnę jego i to prosto w jaja żeby sobie uzmysłowił jak powinien postępować mając psa który rzuca się na inne.Bombat święty nie jest, ale sam z siebie awantury nie rozpoczął.Poza tym był za siatka i półmózg miał czas zabrać psa, a nie stać i cieszyć się faktem że jego dostaje białej gorączki i skacze na siatkę żeby się wykazać.

Posted

nie tylko wokol Ciebie mieszkaja idioci:-)ja biore na dworki obie buldozie razem,sa lagodne i kochane,bawia sie ladnie ze staruszkiem owczarkiem niemieckim,aczkolwiek sa na dlugiej smyczy ,bo z sasiednigo bloku facet spuszcza mega agresywna suke labladora a drugi rosyjskiego teriera i wtedy ja z buldoziami sie ewakuuje,zeby po prostu nie zostaly pogryzione lub zagryzione jak biedny jamnis z sasiedztwa,ktory nie przezyl napasci asta....

Posted

A my z domku na wiosce wróciliśmy dopiero(: Psy się wyszalały ,a mnie zapalenie oskrzeli dopadło.Pewnie po browarkach, ale warto było latać po wiosce((:Bombat brykał jak dzikun z lasu. Mega fajnie było.

Posted

[FONT=Times New Roman]No ciut mi lepiej, ale cholerstwo mnie dusi jeszcze.Słuchajcie tzn(:czytajcie. Jest osoba chętna na Bombata i jutro Bombi jedzie do nowego domku. Nic nie pisałam ,bo czekałam na decyzję ,no i żeby nie zapeszać. Martwie się nie powiem, ale może będzie dobrze.To są moi znajomi.Bombat dobrze reagował na ich wizyty, więc znają szaleńca.Mówiłam że ma odpały, że może złapać za rękaw jak mu coś nie przypasuje, że nie słucha jak nie chce.Że chodzi po głowie, taranuje itp((:Wprawdzie akurat jak byli, to był grzeczny i jakoś na spacerkach nie szalał jakoś straszliwie/ no ciągnął ale to u niego norma/ , ale jak się zachowa na innym terenia ?? Zobaczymy, jak coś będzie nie tak, to wróci do mnie i tyle. [/FONT]