Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety zarówno Galanty jak i Kołodziejski rozliczają się ryczałtowo, nie ma możliwości wystawienia faktury na fundacje, była by taka możliwość gdyby Bombat był operowany przez nich na SGGW zamiast na Wąchockiej, ale wówczas za operacje zapłacilibyśmy ok 2000zł.
Agucha, mogę podać ci numer tel do dr. Kołodziejskiego jeśli chcesz mieć 100% pewność, że pieniądze nie idą na inny cel.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nelka napisał(a):

Agucha, mogę podać ci numer tel do dr. Kołodziejskiego jeśli chcesz mieć 100% pewność, że pieniądze nie idą na inny cel.

Nie...źle mnie zrozumiałaś ;)
Ja potrzebuję jedynie potwierdzenia - od osoby odpowiedzialnej za psa - co do terminu operacji i faktycznej potrzeby pomocy ze Skarpety.

Takowe już dostałam.

Teraz jedynie czekam na deklarację kto przedstawi fakturę/rachunek imienny na wątku Skarpety, ktory jest potrzebny do rozliczenia i jest warunkiem "zapomogi".

Posted

Agucha napisał(a):
Nie...źle mnie zrozumiałaś ;)
Ja potrzebuję jedynie potwierdzenia - od osoby odpowiedzialnej za psa - co do terminu operacji i faktycznej potrzeby pomocy ze Skarpety.

Takowe już dostałam.

Teraz jedynie czekam na deklarację kto przedstawi fakturę/rachunek imienny na wątku Skarpety, ktory jest potrzebny do rozliczenia i jest warunkiem "zapomogi".

Mogę Ja może Germaine.Ja jutro Bombi zawożę do weta na 17, a Germaine przyjeżdża odebrać nas z lecznicy po zabiegu.Na miejscu ustalimy która bierze na siebie rachunek, bo płacimy oczywiście po operacji.Trzeba dodać do tego koszt leków ,bo na bank Bombat po operacji dostanie jakiś antybiotyk, a do tego probiotyk będzie niezbędny.Inaczej wyjałowi mu się przewód pokarmowy.: ) ale się cieszę że jutro już z wieczorka bombat będzie miał część przepukliny zoperowane.To będzie duuuża ulga, bo jak z nim wychodzę to aż mi się mięśnie brzucha napinają jak na niego patrzę.Tak się udziela to jego cierpienie przy załatwianiu potrzeb fizjologicznych.

Posted

Dopisałam w poście 1, że 140 zł za wizytę i usg u doktora Kołodziejskiego dostał Bombacik od Nelki. Bardzo dziękujemy Nelce.!!!:Rose:
80zł - wyniósł koszt USG i miało być 30 za wizytę u dr Kołodziejskiego, ale Kołodziejski nie wziął od Ddżowniś pieniędzy:)
ok20zł idzie na koszt obroży albo kropli na pchły i kleszcze dla Bombata, a reszta kasy może być na np.probiotyk po operacji albo jakieś papu dla niego np.puszki czy kurczaka, bo Ddżowniś gotuję do suchego rosołek dla niego.
Zalecenie weta jest takie że on musi dostawać zawsze mokre papu, więc Dżdżowniś moczy suche na papkę.

Posted

Rano wysyłam na konto Germaine 675 zł. w tym 530 uzbierane od cioteczek i z bazarku + 145 za moje zakupy bazarkowe ( w tym 11 zł za przesyłkę dla Nelki, którą to kwotę również Nelka podarowała dla Bombatka)

Posted

Akucha dzięki wielkie:-) Kapselku, prześlij pędem numerek konta Germaine, na bazarku może cosik się jeszcze sprzeda, ale mamy bardzo mało czasu:-(

Posted

To czekam.
Jutro rano mam radę pedagogiczną - raniutko - nie dam rady przesłać tak, żeby zdążyć do operacji.

Cholerka, dopiero dzisiaj watek zauważyłam. A Kapselka nie ma na dogo.

Posted

akucha napisał(a):
Dziękuję Kapselku :lol:
Wpłaciłam 200 zł, myślę, że niedługo powinny być na koncie.

Trzymam mocno za Bombucha, niech się dzisiaj uda!!!

Super :multi::multi::multi::multi:Dzięki agucha :calus: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:. To Bombacik będzie miał 75 zł nadwyżki :p na następną operację :multi:
choć jeszcze są koszty Germaine które wydała wcześniej na Bombatka :roll:

Posted

Potwierdzam, że 200zł wypłaciłam ze Skarpety Plaskatych na konto niejakiej Aliny P. podane mi przez Kapsel.

Proszę o udostępnienie faktury za operację oraz potwierdzenie wpływu na wątku Bombatka oraz S.P.

Posted

Agucha napisał(a):
Potwierdzam, że 200zł wypłaciłam ze Skarpety Plaskatych na konto niejakiej Aliny P. podane mi przez Kapsel.

Proszę o udostępnienie faktury za operację oraz potwierdzenie wpływu na wątku Bombatka oraz S.P.

O kurcze pieczone, to ja lecę zobaczyć czy wpłynęło :multi::multi::multi:
Edit: jeszcze nie ma wpływu, a potwierdzić będę mogła dopiero jutro po południu bo w pracy komputer mi informatycy zabrali do naprawy.
Trzymam kciuki za Bombatka. Wszystko będzie dobrze!!!!

Posted

sonek666 napisał(a):
Przelałam Ci Kapselku 120zł z bazarku Bombatowego z fantów Adav :loveu::loveu:

Tez kurcze jeszcze nie mam. Ale na pewno przyjdą jutro. Wszystko po południu potwierdzę.

Posted

Kapsel napisał(a):
O kurcze pieczone, to ja lecę zobaczyć czy wpłynęło :multi::multi::multi:
Edit: jeszcze nie ma wpływu, a potwierdzić będę mogła dopiero jutro po południu bo w pracy komputer mi informatycy zabrali do naprawy.
Trzymam kciuki za Bombatka. Wszystko będzie dobrze!!!!

Kurcze, jak to nie ma?
Przelew miał być dzisiaj do 16 :(

Posted

A my już w domu: ) Bombat na razie półprzytomny.Cięcie wygląda całkiem nieźle.Kastracja na malutkim nacięciu.Mięsień jak dobrze zrozumiałam został zapożyczony z drugiej strony.Dokładnie z nogi.Zobaczymy za 2dni jak on się będzie poruszał i zachowywał jak przeciwbóle przestaną działać.
Rachunek jest na Germaine.Uff Ale jestem szczęsliwa.Odbyt Bombat ma nareszcie na środku.Antybiotyki 5dni.Następna operacja nie wcześniej niż za 4tyg.Germaine wstawi foty.