Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DogAngel napisał(a):
A pieski z DT są nadal do adopcji do Łowicz ?
co w tedy z transportem ?
adoptujący musi jechać do Warszawy ?

Jak znajdzie się domek w Łowiczu to pewnie jak to bywa sprawdzimy domek a domek tymczasowy podpisze umowę adopcyjną z nowym właścielem.Kwestia transportu do dogadania pomiędzy nowym domkiem a domem tymczasowym...

Posted

uczeń czarnoksieżnika napisał(a):
Edzia nie panikuj, są dwie chętne osoby a psiak tylko jeden. Ma duże szanse na adopcję...czekajmy

Te osoby już deklarują się od poniedziałku :angryy: Więc chyba wszystko jasne. Dzisiaj maleństwo zawiozła Donata z Ewa do p. Mai. Mały wymiotował i prawie cały czas spał

Posted

Ja już wiem :-) (znajomi królika)
Dobrze przepytaj potencjalnego opiekuna. Ten jeden jedyny rodzyneczek najpiękniejszy musi mieć w domu jak w niebie, jeśli będziesz miała jakiekolwiek wątpliwości zabierzemy go w poniedziałek, tak jak pozostałe, jest propozycja pomocy z W-wy i dla niego, w razie czego.

Posted

mamanabank napisał(a):
Ja już wiem :-) (znajomi królika)
Dobrze przepytaj potencjalnego opiekuna. Ten jeden jedyny rodzyneczek najpiękniejszy musi mieć w domu jak w niebie, jeśli będziesz miała jakiekolwiek wątpliwości zabierzemy go w poniedziałek, tak jak pozostałe, jest propozycja pomocy z W-wy i dla niego, w razie czego.

Wczoraj dzwonił pan późnym wieczorem - miałdzis być w schronisku. Niestety. Nie szukamy takich nieodpowiedzialnych osób. Maleństwo wypieszczone przez Oliwke usnęło w "gniazdku" uwitym przez Maćka. Spokpojnie zasnął ale to nie jest miejsce dla niego. Jeśli jest taka możliwość Mamonabank zabierzcie proszę jutro malucha.On musi sie rozwijać w innych warunkach niż te.:shake:

Posted

mamanabank napisał(a):
Wiem :-)

Trzy maluszki, które pojechały wcześniej już w DS.

Nieprawdopodobne ! Cudownie. Dziękuję Mamo...ostatni maluszeki tez pragnie być kochany. Ogromne dzięki :multi: . W końcu będę spokojnie spała

Posted

Maluszek już jest z nami :-) w połowie drogi do W-wy. Najadł się i zwiedza teren.
Nie mamy jeszcze transportu do Warszawy, być może na ten cel będą potrzebne fundusze (mniej niż 50zł)
Czy ktoś w razie potrzeby zechce pomóc? Prosimy!

Posted

mamanabank napisał(a):
Maluszek już jest z nami :-) w połowie drogi do W-wy. Najadł się i zwiedza teren.
Nie mamy jeszcze transportu do Warszawy, być może na ten cel będą potrzebne fundusze (mniej niż 50zł)
Czy ktoś w razie potrzeby zechce pomóc? Prosimy!

Ja mogę dorzucić 10zł. Ok 15 będę na mieście to wpadł bym do Pani. Od razu dałbym pieniądze na feliksa bo kodów dalej znaleźć nie mogę...

Posted

Nadal nie ma mnie w Łowiczu, więc niestety nie mogę odebrać deklaracji, nie wiem też jeszcze na 100% czy pieniądze będą potrzebne, wiem tylko wstępnie, że może tak się zdarzyć. Bardzo dziękujemy!
Co ma wisieć nie utonie ;-) Przypomnę się po powrocie :-)

W razie czego maluch ma 10zł na transport,to już coś! :multi: