DogAngel Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 A pieski z DT są nadal do adopcji do Łowicz ? co w tedy z transportem ? adoptujący musi jechać do Warszawy ? Quote
Romka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 DogAngel napisał(a):A pieski z DT są nadal do adopcji do Łowicz ? co w tedy z transportem ? adoptujący musi jechać do Warszawy ? Jak znajdzie się domek w Łowiczu to pewnie jak to bywa sprawdzimy domek a domek tymczasowy podpisze umowę adopcyjną z nowym właścielem.Kwestia transportu do dogadania pomiędzy nowym domkiem a domem tymczasowym... Quote
camisiowa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Suczka nr 5 zabrana, został się tylko piesek nr 6, dalej są dwie chętne osoby......... czekamy. Quote
edzia.71 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 :-(Maluszek został sam i płacze przeraźliwie. Ratujmy go ! Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Edzia nie panikuj, są dwie chętne osoby a psiak tylko jeden. Ma duże szanse na adopcję...czekajmy Quote
sylwiaso Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 I tak sprawnie wszystko poszło!Edziu nie denerwuj się będzie dobrze! Quote
edzia.71 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 uczeń czarnoksieżnika napisał(a):Edzia nie panikuj, są dwie chętne osoby a psiak tylko jeden. Ma duże szanse na adopcję...czekajmy Te osoby już deklarują się od poniedziałku :angryy: Więc chyba wszystko jasne. Dzisiaj maleństwo zawiozła Donata z Ewa do p. Mai. Mały wymiotował i prawie cały czas spał Quote
sylwiaso Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Biedactwo miejmy nadzieję,że to nie ta cholerna pa....!!!! Quote
mamanabank Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Ja już wiem :-) (znajomi królika) Dobrze przepytaj potencjalnego opiekuna. Ten jeden jedyny rodzyneczek najpiękniejszy musi mieć w domu jak w niebie, jeśli będziesz miała jakiekolwiek wątpliwości zabierzemy go w poniedziałek, tak jak pozostałe, jest propozycja pomocy z W-wy i dla niego, w razie czego. Quote
sylwiaso Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Super wieści!to maleństwo jest do schrupania! Quote
edzia.71 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 mamanabank napisał(a):Ja już wiem :-) (znajomi królika) Dobrze przepytaj potencjalnego opiekuna. Ten jeden jedyny rodzyneczek najpiękniejszy musi mieć w domu jak w niebie, jeśli będziesz miała jakiekolwiek wątpliwości zabierzemy go w poniedziałek, tak jak pozostałe, jest propozycja pomocy z W-wy i dla niego, w razie czego. Wczoraj dzwonił pan późnym wieczorem - miałdzis być w schronisku. Niestety. Nie szukamy takich nieodpowiedzialnych osób. Maleństwo wypieszczone przez Oliwke usnęło w "gniazdku" uwitym przez Maćka. Spokpojnie zasnął ale to nie jest miejsce dla niego. Jeśli jest taka możliwość Mamonabank zabierzcie proszę jutro malucha.On musi sie rozwijać w innych warunkach niż te.:shake: Quote
mamanabank Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 No dobrze, poprosiłam już p.Leszka o wydanie psiaczka jutro rano, przyjedzie do mnie, a potem zobaczymy. Dam znać, jak coś konkretnego ustalę. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Super!!! A maluch jest naprawdę BOSKI :) Quote
mamanabank Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Wiem :-) Trzy maluszki, które pojechały wcześniej już w DS. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Mój boziu tak szybko wszystko idzie że człowiek zaczyna nie nadążać :) Quote
edzia.71 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 mamanabank napisał(a):Wiem :-) Trzy maluszki, które pojechały wcześniej już w DS. Nieprawdopodobne ! Cudownie. Dziękuję Mamo...ostatni maluszeki tez pragnie być kochany. Ogromne dzięki :multi: . W końcu będę spokojnie spała Quote
kajkoowa Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Suuper! Ale tytuł zmienię, jak wszytskie będą w Ds ( pewnie za chwilę to nastąpi ;)) Quote
mamanabank Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Maluszek już jest z nami :-) w połowie drogi do W-wy. Najadł się i zwiedza teren. Nie mamy jeszcze transportu do Warszawy, być może na ten cel będą potrzebne fundusze (mniej niż 50zł) Czy ktoś w razie potrzeby zechce pomóc? Prosimy! Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 mamanabank napisał(a):Maluszek już jest z nami :-) w połowie drogi do W-wy. Najadł się i zwiedza teren. Nie mamy jeszcze transportu do Warszawy, być może na ten cel będą potrzebne fundusze (mniej niż 50zł) Czy ktoś w razie potrzeby zechce pomóc? Prosimy! Ja mogę dorzucić 10zł. Ok 15 będę na mieście to wpadł bym do Pani. Od razu dałbym pieniądze na feliksa bo kodów dalej znaleźć nie mogę... Quote
mamanabank Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Nadal nie ma mnie w Łowiczu, więc niestety nie mogę odebrać deklaracji, nie wiem też jeszcze na 100% czy pieniądze będą potrzebne, wiem tylko wstępnie, że może tak się zdarzyć. Bardzo dziękujemy! Co ma wisieć nie utonie ;-) Przypomnę się po powrocie :-) W razie czego maluch ma 10zł na transport,to już coś! :multi: Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ok, to czekan na odpowiedź, co do obecności w Łowiczu. Quote
Recommended Posts