Maupa4 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Betbet zrobiła Czartkowi banery. Ogromnie jej za to dziękujemy :Rose: ... i prosimy się częstowac ;-) Quote
szuwar Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ależ się Betbet postarała! Jestem pod wrażeniem... Quote
szuwar Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ale i tak nie umiem sobie tego wstawić tak, żeby było podlinkowane... Quote
Maupa4 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 szuwar napisał(a):Ale i tak nie umiem sobie tego wstawić tak, żeby było podlinkowane... Podlinkowany. Quote
malawaszka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 kurde dziewczyny ja mam na www takie zdjęcie Czartka: czy to on czy coś pomieszałam bo nie wiem skąd te stojące uszy???? a w ogóle to jest na www już od 2008 roku, info że ma 7 lat :( to trzeba już 3 lata dodać do wieku? Quote
brazowa1 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 tak,trzeba dodać :( Czartek miał i ma stojace uszy. Hm,troche się zmienił. Quote
malawaszka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 wow z tych które mam tylko na jednym tak stoją radary :) więc pomyślałam czy nie pomieszałam czegoś kurde to już prawie dziadek Czartek :( jak on się ma? wiem, że beznadziejnie bo siedzi w pierdlu, ale tak ogólnie? Quote
agata51 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 To i ja się poczęstuję banerkiem. Nikt nie chce wyczochrać takich cudnych uszu? Quote
olenka_f Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 jest piękny i zawsze mój ulubieniec sopocki :) Quote
brazowa1 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Teraz wyglada tak. Musiałam go przywiązac do zdjęć,bardzo tego nie lubi. A tutaj,dlaczego tak go lubię.Z reguły wdzięczy sie jeszcze bardziej,tylko wiedział,że to pod publiczkę. Jestem ostrozna ze zblizaniem twarzy do schroniskowców,po tym,jak zobaczyłam film z przeszczepem twarzy (babce ogryzł nos i usta jej labrador),jakis lęk pozostał,hehehhehehe. Ale przy Czartku mozna.Nie liże po twarzy,on sie autentycznie smieje,cała paszczą. http://www.youtube.com/watch?v=ipQUEqUI7yk Pytasz Malawaszko,jak sie ma-całkiem niezle. Co prawda przestał tej zimy skakac na bude,ale to raczej wynik tego,że w tym boksie sie za bardzo spasł-jeszcze mniej ruchu. Ciesze się,ze jest gruby,dobrze,że nie odwrotnie. Napierdziela przez kraty do haszczaka. Na spacerach super grzeczny,dawno odpuscił chęc mordu na psach. Jeszcze rok i zostanie połaczony z jakimis innymi psami,bo bedzie za stary,aby walczyc o swoje-tego sie boję. Quote
Betbet Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 teraz to mnie przerazilaś, bo siłą rzeczy jak poprawiam smycz czy się psiak zaplącze to zbliżam twarz do pyska, nie ma innej drogi. Osttanio wielka psica wyjęła głowę z obroży i rzuciła się na mniejszą suczkę. Próbowałam ją złapać za włosy na karku, a ona myślała chyba że to ta suka ją capnęła mała... w ostatnieej chwili cofnęłam łapkę... Czartek fajny jest, taki kochany kudłacz Quote
brazowa1 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Nie,nie droga Betbet,ta sunia doskonale wiedziała,że to Ty ja chwyciłas za kark. Miło z jej strony,że nie ugryzła,bo gdyby serio chciała to zrobic,to na pewno by jej sie udało. http://www.roik.pl/francuzka-isabelle-dinoire-pierwszy-na-swiecie-przeszczep-twarzy/ http://www.google.pl/search?q=Dinoire+Isabelle&hl=pl&rlz=1T4SUNA_enPL282PL289&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=1XelTe-bIMyWOtaSjcEJ&ved=0CCYQsAQ&biw=1259&bih=802 Betbet,ale to był jej własny pies,zemdlała przy nim. Quote
Betbet Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 a to widziałam ją kiedyś tlyko nie sądziłam że to od psa... jezuuu... Robię się niepopularna na dogo. Sieję zamęt, zadaję pytania, doszukuję się... Wlasnie skrytykowałam opcje operacji u starutkich psów, bardzo kosztownych operacji oczu, po to by im zrobić komfort. Nie wiem, może jestem wlansięta, ale 1500 zł za oko to ja nie mogę tego popierać....to nie jest operacja ratująca życie... Quote
brazowa1 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 no chyba,że oczy bolą,a dziewczyny maja pieniądze. nie martw sie-duzo nas,niepopularnych. A dasz linka? Quote
Betbet Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 nie mają, zbierają. i nie ma nic otym że boli...hmmm tu jeden: http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-pudelek-pom%C3%B3%C5%BC-mi-odzyska%C4%87-wzrok!zbieramy-na-operacj%C4%99! a drugi też wiekowy pudelek pepe Quote
brazowa1 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 10 lat,to nie tak duzo,on pociagnie jeszcze z 7. Myslę,ze to kwestia jednak pewnosci co do tego,że uzbierają. Bo gdy wiesz,ze nie,przyjmujesz fakt slepoty psa i myslisz o tym,że nazbierac na groszki dla niego i witaminy. Aż taki stary, to on nie jest. Quote
brazowa1 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 no fakt-mnie też. Chyba szukałabym domu dla slepego,a nie kasy na leczenie slepoty. Pomyslałam sobie,że ślepego psa bym wzięła,ale takiego w którego oczy wpakowano 2 tys,raczej nie. Bałabym się odpowiedzialności,albo,że mu sie znowu zepsują.... Quote
agata51 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Posmutniałeś, Czarcie! Nic to, "ty jeszcze z wiosną się rozkręcisz..." Quote
Recommended Posts