Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurde dziewczyny ja mam na www takie zdjęcie Czartka:

czy to on czy coś pomieszałam bo nie wiem skąd te stojące uszy????

a w ogóle to jest na www już od 2008 roku, info że ma 7 lat :( to trzeba już 3 lata dodać do wieku?

Posted

wow z tych które mam tylko na jednym tak stoją radary :) więc pomyślałam czy nie pomieszałam czegoś

kurde to już prawie dziadek Czartek :( jak on się ma? wiem, że beznadziejnie bo siedzi w pierdlu, ale tak ogólnie?

Posted

Teraz wyglada tak.

Musiałam go przywiązac do zdjęć,bardzo tego nie lubi.

A tutaj,dlaczego tak go lubię.Z reguły wdzięczy sie jeszcze bardziej,tylko wiedział,że to pod publiczkę. Jestem ostrozna ze zblizaniem twarzy do schroniskowców,po tym,jak zobaczyłam film z przeszczepem twarzy (babce ogryzł nos i usta jej labrador),jakis lęk pozostał,hehehhehehe. Ale przy Czartku mozna.Nie liże po twarzy,on sie autentycznie smieje,cała paszczą.

http://www.youtube.com/watch?v=ipQUEqUI7yk

Pytasz Malawaszko,jak sie ma-całkiem niezle. Co prawda przestał tej zimy skakac na bude,ale to raczej wynik tego,że w tym boksie sie za bardzo spasł-jeszcze mniej ruchu. Ciesze się,ze jest gruby,dobrze,że nie odwrotnie. Napierdziela przez kraty do haszczaka. Na spacerach super grzeczny,dawno odpuscił chęc mordu na psach. Jeszcze rok i zostanie połaczony z jakimis innymi psami,bo bedzie za stary,aby walczyc o swoje-tego sie boję.

Posted

teraz to mnie przerazilaś, bo siłą rzeczy jak poprawiam smycz czy się psiak zaplącze to zbliżam twarz do pyska, nie ma innej drogi. Osttanio wielka psica wyjęła głowę z obroży i rzuciła się na mniejszą suczkę. Próbowałam ją złapać za włosy na karku, a ona myślała chyba że to ta suka ją capnęła mała... w ostatnieej chwili cofnęłam łapkę...

Czartek fajny jest, taki kochany kudłacz

Posted

Nie,nie droga Betbet,ta sunia doskonale wiedziała,że to Ty ja chwyciłas za kark. Miło z jej strony,że nie ugryzła,bo gdyby serio chciała to zrobic,to na pewno by jej sie udało.

http://www.roik.pl/francuzka-isabelle-dinoire-pierwszy-na-swiecie-przeszczep-twarzy/

http://www.google.pl/search?q=Dinoire+Isabelle&hl=pl&rlz=1T4SUNA_enPL282PL289&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=1XelTe-bIMyWOtaSjcEJ&ved=0CCYQsAQ&biw=1259&bih=802

Betbet,ale to był jej własny pies,zemdlała przy nim.

Posted

a to widziałam ją kiedyś tlyko nie sądziłam że to od psa... jezuuu...

Robię się niepopularna na dogo. Sieję zamęt, zadaję pytania, doszukuję się... Wlasnie skrytykowałam opcje operacji u starutkich psów, bardzo kosztownych operacji oczu, po to by im zrobić komfort. Nie wiem, może jestem wlansięta, ale 1500 zł za oko to ja nie mogę tego popierać....to nie jest operacja ratująca życie...

Posted

10 lat,to nie tak duzo,on pociagnie jeszcze z 7. Myslę,ze to kwestia jednak pewnosci co do tego,że uzbierają. Bo gdy wiesz,ze nie,przyjmujesz fakt slepoty psa i myslisz o tym,że nazbierac na groszki dla niego i witaminy. Aż taki stary, to on nie jest.

Posted

no fakt-mnie też. Chyba szukałabym domu dla slepego,a nie kasy na leczenie slepoty. Pomyslałam sobie,że ślepego psa bym wzięła,ale takiego w którego oczy wpakowano 2 tys,raczej nie. Bałabym się odpowiedzialności,albo,że mu sie znowu zepsują....