Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Nigdy w życiu. Czartek, gdzie teraz u was można zapalić? Na molo?

Pewnie nie można. Drewniane przecież. I dym w nozdrza kuracjuszy leci i oni, bierni palacze, umierają wcześniej niż aktywni. Biedactwa. Zresztą na sopockim molo nie bywam, nie lubię, duje tylko i nic poza tym. Czartek, zakurzymy sobie 15m od najbliższego przystanku.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Nigdy w życiu. Czartek, gdzie teraz u was można zapalić? Na molo?

Agatko,dobre wieści. Pomimo kierownikowych zapytań;czy nas nie obowiazuje ustawa antynikotynowa,dalej palimy na terenie schronu. Tylko Ciiiiiiiiiiiiiiiiii.

Czartek tłusty,sierść dobra,zniesie te mrozy.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Agatko,dobre wieści. Pomimo kierownikowych zapytań;czy nas nie obowiazuje ustawa antynikotynowa,dalej palimy na terenie schronu. Tylko Ciiiiiiiiiiiiiiiiii.

Czartek tłusty,sierść dobra,zniesie te mrozy.

Już do was jadę!!! Tylko jak ja zniosę podróż w pociągu całym dla tych wrażliwych na dym papierosowy? Pewnie zniosę - mam wyjście? Czartek, pamiętam, rzuciłeś palenie (jak to dawno było!), ale dasz zapalić?

Posted

To jesteśmy umówione - jutro niedziela, masza będzie jak znalazł:lol:
A tych tam to żebyś wiedziała, że nie lubię :angryy:
Zastanawiam się nawet, czy skargi na nich nie napisać, ciągle maja zamknięte, jak ja jestem w potrzebie :diabloti:

Posted

Millarca służbowo, Mirelka prywatnie, hehehe;)
Pisz skargę, masz moje błogosławieństwo. Ja piszę ale to już wyżej, żeby górę ruszyć ;)
Jutro ja pracuję, nie będzie modlitw, buu.

Posted

[quote name='agata51']Obawiam się, że on najlepiej oddaje stan duszy brązowej.[/QUOTE]
jedna Agatka wiedziała o co chodzi.

To jest sliczny świeżo wyklity pisklak dinozaura. Był w gablotce,oddychał,mruzył oczy-zrobiłam mu własnie to zdjęcia.

Posted

[quote name='agata51']chcesz powiedzieć, że brązowa oddycha jak gadzina jaka?[/QUOTE]
przynajmniej w głębi ducha, jak wynikałoby z dyskusji :roll:
Bo na żywo nie zaobserwowałam żadnych anomalii.
Chociaż, chociaż...

Posted

Bjuta napisał(a):
No właśnie z tym sikaniem - to problem główny.

Bjutko, problem z sikaniem polega na tym, że nikt nie wie, na czym on polega. Psy sikają, podsikują, zaznaczają coś tam, potem im przechodzi. Wiem, bo miałam.
Czartek, sikaj, i tak cię kocham.

Posted

Tak,przechodzi. Bo psy nie maja zadnego interesu w tym,aby znacztc swój teren w nieskonczonośc. Pytanie tylko,czy ludzie wytrzymają ten okres znaczenia. Bo jak beda latac za psem i go dwa razy bardziej stresować,to znaczenie znacznie sie przedłuzy. Ale weź wytrzymaj,rozumiem,ze ludziom cisnienie skacze.