agata51 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Czartek, chyba wyskoczę na dzień do Sopotu. Najwyższy czas. Quote
malawaszka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 brazowa1 napisał(a):juz wytrymowany. Mozna go odwiedzać. a gdzie foteczki wytrymowanego????? :) Ps i czekam tez na foteczki dwóch pozostałych ;) Quote
agata51 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Nie wstydź się, Czarcie - i tak jesteś najpiękniejszy. Quote
brazowa1 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 jeszcze tylko kapiel i mozna Czorta focić. Dobrze wygląda.Ale to,jak sie zachowuje wobec sasiada czernysza,to żenujące. Przeciez czernysz odgryzłby mu łeb,gdyby tylko chciał i naprawdę stara sie nie dawac prowokować. Stary Czartek jakby wiatru w skrzydla dostał,gdy nareszcie ma towarzysza,ktory mu odpowiada na ujadanie. Sułek był nudny i nieszczekający. Quote
agata51 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Nie ma to jak obszczekać sąsiada zza płota, prawda, Czarcisko? Quote
agata51 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Nie zapomniałam o tobie, Czarcie, tylko ten czas tak leci! Quote
brazowa1 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 To morderca. Gdy raz znalazłam u niego martwa wronę,stwierdziłam,ze przypadek. Ale drugi raz w ciagu tygodnia??? Skończy sie tak,że wyselekcjonujemy super inteligentne wrony,które zawładna schronem. Debilne wrony uczą się boksami,jak od lat właża w ten sam boks po zarcie (wypasione sa i byle czego nie ruszą),to potem ciężko im się oduczyć.Nawet jak lokator się zmienia. W ten sposób miały zonka,gdy do spokojnego boksu Miki trafił Sułek,ktory był psem dzikiem i zdobywał jedzenie polując. Quote
agata51 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='brazowa1']morderca wykąpany Lepszy morderca czysty i pachnący niż cuchnący smoluch :eviltong: Czartek, weź ty się obraź na brązową Quote
agata51 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Czartek, ty taki świeży, pachnący, ja też się wykąpałam - idziemy na molo? Quote
brazowa1 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 jest zakaz wchodzenia z psami na molo... Quote
agata51 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 brazowa1 napisał(a):jest zakaz wchodzenia z psami na molo... No i dobrze. Nie lubię molo i głupich zakazów. Połazimy po plaży. Quote
agata51 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Czartek, że też do kurortu musiałeś trafić! Jedziemy w Bieszczady? Quote
agata51 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Gabryjella napisał(a):...ale tam wilki....... No to zapraszam na balkon cały w kwiatach. Quote
brazowa1 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 agata51 napisał(a):No to zapraszam na balkon cały w kwiatach. uwielbia sikac na kwiatki :) Naokoło schronu dziki. Nie lubie ich. A najlepszy do pokazania ,że nadchodzą dziczury jest Boss. Jest jak dobry pies mysliwski-chodzi po tropie,stójka. Quote
Kasia25 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dziki są miłe i takie towarzyskie i te malutkie rozkoszne małe, pręgowane świniaczki ech.... Quote
brazowa1 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Kiedys Twój piesek Kasiu,pogoni za tymi dzikami,zobaczysz! Quote
agata51 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='brazowa1']uwielbia sikac na kwiatki :) Naokoło schronu dziki. Nie lubie ich. A najlepszy do pokazania ,że nadchodzą dziczury jest Boss. Jest jak dobry pies mysliwski-chodzi po tropie,stójka. Każdy by uwielbiał! Mnie nie wypada na własnym balkonie, ale Czartek może. Dzik jest dziki, dzik jest zły, dzik ma bardzo ostre kły... Śmichy-chichy, ale to nie jest zabawne. W centrum Łodzi odyniec w środku nocy. Można się przestraszyć. Brązowa, macie "na stanie" jagdteriery? Przywiozę swoją i przegonimy dzika. Quote
brazowa1 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Jagdterier Jadzia,znalazła dom rok temu. Ale w okolicznych schronach pomorskich spokojnie taki się znajdzie. Quote
agata51 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Kasia25 napisał(a):Dziki są miłe i takie towarzyskie i te malutkie rozkoszne małe, pręgowane świniaczki ech.... Dziki powinny w lesie siedzieć i bać się ludzi i psów, a nie szwendać się po osiedlach! brązowa, a jakby tak sforkę jagdterierków zorganizować? Czartek, przyłączysz się? Quote
brazowa1 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 On nie jest na dziki,tylko na wrony. Wrony to złodziejki.Ale ich inteligencja jest przereklamowana. Uczą sie boksów,gdzie jest bezpiecznie,ale nie odróżniaja psów. Pies zmienia boks i mają zonka. Quote
malawaszka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 boszz ale macie temat... dzikie dziki to moja zmora na wieczornych spacerach na wsi :shake: a gdzie fotki mordercy wron po kąpieli? Quote
Recommended Posts