Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Czartek jest myszkożerny?

Zaraz myszkożerny! Po prostu myszkołowny. Na żer na pewno bym go nie zapraszała. "Nie o to chodzi, by złowić króliczka...."

Posted

Kochani - do bazarku ogłoszeniowego (74 ogłoszeń Czartka które robi zuzuia) jest potrzebny adres mailowy - żeby aktywować niektóre z ogłoszeń. Czyj mail mam podać?

Posted

[quote name='Bjuta']Kochani - do bazarku ogłoszeniowego (74 ogłoszeń Czartka które robi zuzuia) jest potrzebny adres mailowy - żeby aktywować niektóre z ogłoszeń. Czyj mail mam podać?[/QUOTE]

Chyba brązowej.

Posted

Dzxiewczyny,bardzo proszę-usuńcie ogłoszenie tego psa z www.trojmiasto.pl,tam nie moze pojawic sie zaden pies z sopotu.Jest absolutny zakaz oglaszania psów,pod grozba usuniecia z wolontariatu,więc ta prosba jest na serio.Zróbcie to prosze jak najszybciej.Bardzo proszę.

I wiecie co.... z tym atakowaniem psów to tez już przesada z mojej strony-w ciagu dwóch lat sie bardzo duzo zmieniło,zestarzal sie.Wiadomo,że w domu z drugim samcem byc nie moze,ale jego mozliwosci są juz niewielekie i bardzo duzo odpuscił.Kiedys nie moglam z nim iść,gdy byl drugi pies na horyzoncie,a teraz juz tylko dbam o to,aby drugi pies nie podbiegł i tyle.Normalnie idziemy.Nie ciagnie nawet na smyczy

Posted

[quote name='brazowa1']Dzxiewczyny,bardzo proszę-usuńcie ogłoszenie tego psa z www.trojmiasto.pl,tam nie moze pojawic sie zaden pies z sopotu.Jest absolutny zakaz oglaszania psów,pod grozba usuniecia z wolontariatu,więc ta prosba jest na serio.Zróbcie to prosze jak najszybciej.Bardzo proszę.

I wiecie co.... z tym atakowaniem psów to tez już przesada z mojej strony-w ciagu dwóch lat sie bardzo duzo zmieniło,zestarzal sie.Wiadomo,że w domu z drugim samcem byc nie moze,ale jego mozliwosci są juz niewielekie i bardzo duzo odpuscił.Kiedys nie moglam z nim iść,gdy byl drugi pies na horyzoncie,a teraz juz tylko dbam o to,aby drugi pies nie podbiegł i tyle.Normalnie idziemy.Nie ciagnie nawet na smyczy

A Czartek tam jest? Nie mogę znaleźć. Zuzia na bazarku nie miała tej strony w rozpisce więc jej nawet nie prosiłam, żeby tam Czartka nie dawać. Co do atakowania, to cholerka za późno... Zuzia już mu zrobiła 74 ogłoszenia... :shake:

Posted

wiesz,jak ktos sie zglosi z atakowaniem,to po prostu bedzie miał miłą niespodziankę,ze juz jeden problem z głowy .

Jest na Trójmiejskich,na szczęście juz na którejś tam z kolei stronie,tak mocno się nie rzuca w oczy.