agata51 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Czartek, myszki się pokazały na łąkach. Co ty na to? Quote
brazowa1 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 czy ja wiem?... w sumie nie sądzę... Quote
agata51 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Bjuta napisał(a):Czartek jest myszkożerny? Zaraz myszkożerny! Po prostu myszkołowny. Na żer na pewno bym go nie zapraszała. "Nie o to chodzi, by złowić króliczka...." Quote
agata51 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Pogonimy świątecznego zajączka, Czarteczku? Niech ma za swoje! Quote
Bjuta Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Kochani - do bazarku ogłoszeniowego (74 ogłoszeń Czartka które robi zuzuia) jest potrzebny adres mailowy - żeby aktywować niektóre z ogłoszeń. Czyj mail mam podać? Quote
agata51 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Bjuta']Kochani - do bazarku ogłoszeniowego (74 ogłoszeń Czartka które robi zuzuia) jest potrzebny adres mailowy - żeby aktywować niektóre z ogłoszeń. Czyj mail mam podać?[/QUOTE] Chyba brązowej. Quote
Bjuta Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ale nie znam - nie jest udostępniony w profilu użytkownika. Quote
agata51 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Bjutko, napisz pw do brązowej, bo w Sopocie jest jakoś inaczej. Quote
agata51 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Bjuta napisał(a):Hop! Hop! Jest tu kto? Szukam brązowej. Lecę dalej. Quote
agata51 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Czartek, jak wchodzę na twój wątek, otwiera mi się str 144, a tam na samej górze kogo widzę? Talcott ma się rozumieć. Biegniemy, trzeba Jej pomachać ogonem. Quote
brazowa1 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 malawaszko,tym razem mam dla Ciebie kolejnego sznaucerko-yorka...małe,ale wredne dla obcych. Quote
brazowa1 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Dzxiewczyny,bardzo proszę-usuńcie ogłoszenie tego psa z www.trojmiasto.pl,tam nie moze pojawic sie zaden pies z sopotu.Jest absolutny zakaz oglaszania psów,pod grozba usuniecia z wolontariatu,więc ta prosba jest na serio.Zróbcie to prosze jak najszybciej.Bardzo proszę. I wiecie co.... z tym atakowaniem psów to tez już przesada z mojej strony-w ciagu dwóch lat sie bardzo duzo zmieniło,zestarzal sie.Wiadomo,że w domu z drugim samcem byc nie moze,ale jego mozliwosci są juz niewielekie i bardzo duzo odpuscił.Kiedys nie moglam z nim iść,gdy byl drugi pies na horyzoncie,a teraz juz tylko dbam o to,aby drugi pies nie podbiegł i tyle.Normalnie idziemy.Nie ciagnie nawet na smyczy Quote
carolinascotties Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 to moze pierwszy post przydaloby sie zmienic? ostatnio byl edytowany w kwietniu 2009 ;) Quote
Bjuta Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='brazowa1']Dzxiewczyny,bardzo proszę-usuńcie ogłoszenie tego psa z www.trojmiasto.pl,tam nie moze pojawic sie zaden pies z sopotu.Jest absolutny zakaz oglaszania psów,pod grozba usuniecia z wolontariatu,więc ta prosba jest na serio.Zróbcie to prosze jak najszybciej.Bardzo proszę. I wiecie co.... z tym atakowaniem psów to tez już przesada z mojej strony-w ciagu dwóch lat sie bardzo duzo zmieniło,zestarzal sie.Wiadomo,że w domu z drugim samcem byc nie moze,ale jego mozliwosci są juz niewielekie i bardzo duzo odpuscił.Kiedys nie moglam z nim iść,gdy byl drugi pies na horyzoncie,a teraz juz tylko dbam o to,aby drugi pies nie podbiegł i tyle.Normalnie idziemy.Nie ciagnie nawet na smyczy A Czartek tam jest? Nie mogę znaleźć. Zuzia na bazarku nie miała tej strony w rozpisce więc jej nawet nie prosiłam, żeby tam Czartka nie dawać. Co do atakowania, to cholerka za późno... Zuzia już mu zrobiła 74 ogłoszenia... :shake: Quote
brazowa1 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 wiesz,jak ktos sie zglosi z atakowaniem,to po prostu bedzie miał miłą niespodziankę,ze juz jeden problem z głowy . Jest na Trójmiejskich,na szczęście juz na którejś tam z kolei stronie,tak mocno się nie rzuca w oczy. Quote
Recommended Posts