olenka_f Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 jak on pójdzie do domu to ja się nawet tego świńskiego piwska napiję ze szczęścia:beerchug::beerchug::beerchug: Quote
deedee77 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Czartuś przystojniaku do domku!!!!!!!! Quote
Kasia25 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 NOS Kiedy smutny wracasz z miasta, Kiedy łamie Ci się głos Czarny niby czarna pasta Koło Ciebie krąży nos. Najpierw milczkiem, najpierw z dala, Przestrzegając reguł gry, Jak detektyw nos ustala, Skąd się bierze nastrój zły. Potem, gdy juz nos przyczyny Twojej kwaśnej miny zna, Wie, że sposób jest jedyny, Jedna rada....właśnie ta: Wspiąć się jak roślinka pnąca, Zlizać z twarzy krople łez...... Nagle czujesz: pies Cię trąca! Nosem trąca Cię Twój pies! Ryszard Marek Groński On będzie najwspanialszym, najwierniejszym przyjacielem swej rodziny!!!!!!!!! Ja już nie chce oglądać, kolejnych, zimowych fot za kratami:-(:-(:-( Proszę, podaruj mu dom.....................dobry człowieku. Quote
deedee77 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Gorąco dołączam się do tej prośby!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 I ja też! Prosimy o dom dla przylepy!!!!!!!!!! Quote
quasimodo Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Co tu tak pusto? Psina czeka na domek!!! Quote
Yona Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 olenka?...:razz: A Ty na 100% jesteś pewna, że nie ogłaszasz Czartka?....:razz: No bo widziałam jakieś Twoje ogłoszenia tutaj :cool3: Quote
brazowa1 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 w ogloszeniach o Czartku trzeba zwrocic uwage na jedna rzecz-on nie znosi innych zwierzat.Atakuje i to bardzo niefajnie.Do ludzi-cudowony. Quote
Yona Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Żadnych, ale to żadnych zwierząt nie lubi?... :mad: Może przynajmniej suńki?... Przeczytałam cały wątek i brakuje mi... wieku chłopaka... No i może ktoś wie, skąd on się wziął w schronie?... Quote
brazowa1 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 nie pamietam,skad w schronie-musze zerknac. tzn,on jest w boksie z Czesterem i niby jest ok,ale Czester niczym go nie prowokuje.Ciagle lezy. Byl z Saba-Blondyna,ale tez ja gnebił :(.Skonczylo sie tym,ze ja ugryzl w glowe.Powiem tak-ja bym go jako towarzysza do mojej suki nie wziala,bo szkoda by mi jej bylo. Przemiły pies,naprawde,ale jak sie raz zobaczy jego atak na innego psa... Quote
Yona Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 No to zaczekam na ten życiorys... A wiek?... Ile może mieć lat?... No i... czy jest wykastrowany?... :cool3: Quote
brazowa1 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 7mioletni kastrat.Niestety,brak ruchu i kastracja zamieniły go w grubego bąka z mała glowka. Quote
olenka_f Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 brazowa1 napisał(a):7mioletni kastrat.Niestety,brak ruchu i kastracja zamieniły go w grubego bąka z mała glowka. jak możesz :mad::mad::mad::mad::mad: śliczny przytulaśny , pobiega ciut ciut i będzie wystawowy a psów nie lubi bo on jedynaczek chce być, to taki pieszczoszek kochany jest:loveu: Quote
Yona Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Szkoda tylko, że on nałogowiec :evil_lol: Quote
olenka_f Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Yona napisał(a):Szkoda tylko, że on nałogowiec :evil_lol: taki troszkę, tylko troszkę ale nikorette mu damy i będzie ok Quote
kaerjot Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Dla własnego domu, Czartek napewno rzuci palenie. Quote
vesna30 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Dla kogoś kto go pokocha papierosy nie będą przeszkodą:D:D:D:D Z palaczami można żyć:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ;);) Quote
olenka_f Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 vesna30 napisał(a):Dla kogoś kto go pokocha papierosy nie będą przeszkodą:D:D:D:D Z palaczami można żyć:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ;);) pewnie :lol: i jeszcze jak kochają :oops::evil_lol: Quote
vesna30 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 :diabloti::diabloti: No to Czartuś idziemy zapalić ;) :evil_lol: może jakiś palacz cię wypatrzy:D:diabloti: Quote
Yona Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Czy wiadomo już skąd i dlaczego w schronie ten zdemoralizowany Czartek?... Rzuca się na psy, używki to jego hobby... Może przynajmniej coś wzruszającego w życiorysie ma?...:razz: Może napiszę mu w ogłoszeniach, że on palacz?... :evil_lol: Ludzie ze śmiechu go wezmą, a nie z litości... :evil_lol: Quote
Recommended Posts