agata51 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Raczej chodzę spać. O 5 z minutami wstaję tylko wtedy, kiedy pociąg dokadś mam. Kiedyś miałam do Sopotu. Czartek, 3,13. to dobry czas na spacer. Quote
szuwar Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A może lepiej w południe? Chodź Czartku... Quote
agata51 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 W południe jest tak gorąco!!! Nie do wytrzymania! Quote
agata51 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Czartek, nie ma to jak ciepła, wrześniowa noc! Quote
Yona Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Wakacje się skończyly, to może zrobię chłopakowi trochę ogłoszeń? Quote
brazowa1 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 bardzo prosiłabym, Yona.Ty jestes od naszych beznadziejnych przypadków.Pare razy sie zakończylo sukcesem,pamietasz:) mam doła małego.Kiedys w czartkowym boksie byl rudy pies Pepe.Pepe pamietam stąd-ze to ja go przyjmowałam do schronu-baba przyprowadzila,bo siostra wyjechala za granice,a on nie ma ochoty miec psa.Jakos polubiłam tego psa,w końcu wszedl do grona "ulubieńców".W schronie spędzil około 4 sezony.Gdy mial 9 lat,został zaadoptowany.Oczywiscie sprawdzilam potem warunki,byl moze nie wspaniale,bo wlaścicielka byla chlodna wobec psa,ale bylo poprawnie.Miala tez stara suczke collie i koty.Jeszcze niedawno (nie wiem,czemu akurat) myslałam o Pepe,o tym,czy żyje i ze w sumie,może lepiej,zeby już nie,bo właścicielka tez do najmlodszych nie należała. Wykrakałam. Dzis w boksie Pepe.Zdezorientowany totalnie.ON PAMIETA schronisko.Wie,co to jest,tylko nie rozumie,czemu nagle sen o wolnosci sie skończył.Kurde,co sie musi dziać w głowie tego psa.Baba zachorzała,poszła do szpitala,psa zwrocila.Nie,nie odbierze go,gdy jej sie poprawi.Ma go gdzieś.Ale siły,zeby go przyprowadzic do schroniska,to jeszcze miała.Nie życze jej niczego dobrego :shake: teraz Pepe ma 13 lat.Chore serce... Jak wyglada Pepe? jak rudy Czartek. To jakaś mieszanka teriera. Quote
szuwar Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Brązowa nie dobijaj:placz: Ile on teraz ma lat? Quote
brazowa1 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 teraz ma 13. I niestety,pozyje jeszcze,bo to terier.Pisze "niestety",bo w przypadku starego psa,ktory trafia do schroniska,dłuższe zycie nie jest zadnym bonusem od losu. Quote
szuwar Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Przez takie historie to normalnie można zwątpić, czy te adopcje mają sens. Ale Czarek na pewno będzie miał więcej szczęścia. Po prostu musi mieć i tyle. Quote
agata51 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 O matko! Jak długo Pepe był u baby? Brązowa, wrzuć tu jego wątek? zdjęcie? Czartek się nie obrazi. Quote
brazowa1 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 6 lub 5 lat był......to paskudny człowiek ta baba. Quote
agata51 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Czartek, fajnie na wakacjach było, ale z tobą na nocnym spacerku fajniej! Quote
szuwar Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Czartku kochany, dobrze, że tu o ciebie dba ciotka Agata:lol: Quote
szuwar Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Chodź Czartku, czas rozprostować kości... Quote
agata51 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Chodź, przystojniaku. Przy okazji swoje rozprostuję. Quote
agata51 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 No to biegniemy i zaczynamy się dogadywać. Tylko gdzie o tej porze jakiegoś psa znaleźć!? Quote
szuwar Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Czartek, Czartek... spać przez ciebie nie mogę... Quote
Recommended Posts