Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mieszkaniem zaopiekuje sie na pewno.
Ta sunia ma 10 lat,jest wypielegnowana,wypieszczona,mała.Nie mieści mi sie w głowie.
Ciucik,alez ta pani łkała oddajac sunie,taka emocjonalna kobieta była.
Jest tez piesek-staruszek,brzydki,czarny z siwa mordka.Lezy w kącie,załatwia sie obok siebie.Dwa jamniki.Labrador,amstaff,wielki,bardzo agresywny mieszaniec,nie da rady go na razie dotknać.
Wakacje nadchodzą.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
agatko,dzis Cie przebiłam pora pisania :multi:

Ty się ze mną nie ścigaj, tylko kładź się spać o ludzkiej porze, bo cera ci się popsuje! :eviltong:

A znacie schronisko, w którym nie ma nieszczęśliwych psów? I świat, w którym nie ma złych ludzi?

Czartek, domku szukamy niestrudzenie!

Posted

No u mnie to średnio z ta wiarą, a jak już zaczynam trochę wierzyć, to mnie Brązowa na ziemię sprowadza.
Natomiast ciotka Agata niestrudzenie pozytywnie nastawiona:)

Posted

aż sie winna poczulam :oops::oops::oops::-(:-(:-(
szuwarku,bo co jakis fajny pies pojdzie do domu,to potem przychodzi piec na jego miejsce.A ostatnio mialam na Stryjskiej taka pogadanke w lecznicy,z ktorej nikt niczego nie zrozumial i nagle dostrzeglam,ze kazda z siedzacych osob w poczekalni,gdy pies im zawadzi,odda go do schronu,bo "przeciez schroniska sa po to,aby tam oddawac psy".
Zrozumialam,ze schroniska nie sa po to,aby ratowac porzucone psy,ale po to,aby ludzie mieli je gdzie porzucać,majac gwarancje,ze do domu juz nie wrócą.
Tak daleko odeszalm od pewnego sposobu myslenia,ze zdumiewajacy byl dla mnie ich tok myslenia,a oni tez patrzyli na mnie,jak na kosmite:to jak to,schronisko nie jest Animal Planet?

Posted

Społeczeństwu brak podstawowej wiedzy niestety. Ale w sumie co się dziwić. Kiedyś w telewizji jedynym programem o psach były "Animalsy" - co by o nim nie mówić, był smutny i dołujący. Teraz mamy amerykańskie produkcje o amerykańskiej rzeczywistości, gdzie wszystko jest słodkie i się dobrze kończy. Sama jak to oglądam mam poczucie, że najlepsze co powinnam zrobić dla swoich psów to oddać przynajmniej dwa z nich.

Posted

szuwar napisał(a):
Sama jak to oglądam mam poczucie, że najlepsze co powinnam zrobić dla swoich psów to oddać przynajmniej dwa z nich.

:roflt:
najbardziej zdumiewajacy fakt ;ze juz niewazne,co ludzie zobacza w schronie,oni chca widziec Animal Planet i to wlasnie widzą.Najfajniejsze rozowe okulary nosza wlasciciele oddajacy swoje psy.Schron okazuje sie najlepszym miejcem dla ich psa.Ciekawi mnie,co oni widza? wesoło szczekajace,rozmerdane pieski,na kolorowych,kwiecistych wybiegach?

Posted

Fakt, zaniedbała Czartusia wstrętna ciotka. Wybacz piesku. Ciebie nie może wyciągnąć do hoteliku, to wyciąga inne pieski.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/dygus-nie-zyje-blagamy-o-pomoc-dla-dygusiowej-potrzebne-fundusze-na-hotel-104533/index61.html#post12586656

http://www.dogomania.pl/forum/f28/kamien-jedzie-do-hotelu-nadal-potrzebuje-deklaracji-stalych-140922/index26.html#post12587976

A na spacerek pójdziemy jutro, bo leje i grzmi. :loveu: