Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajnie jak można nie wyjść:>
Rano jechałam z Przymorza do Sopotu...godzinę:-o po drodze psuło się, wywalało i ślizgało chyba wszystko co mogło...
A czartkowy tyłeczek marznie...

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szuwar']To glówna zaleta "wolnego zawodu":)
A biedny Czartek, czy chce, czy nie chce na śniegu siedzi...

Nie masz żadnego zwierzątka do wyspacerkowania?

Trzymaj się, Czarteczku. Lada szelest wiosna buchnie kwietniem!

Posted

Moja dożyca okazała się bezstresowa - jak ma ochotę to bezstresowo robi wszystko w domu. Do niedawna mi się ciśnienie podnosiło, ale jak widzę tę pogodę to się zastanawiam, czy warto się tak tym przejmować...;)

Posted

najlepiej pojść w jej slady i bez wzgledu na wszystko zostawac w domu.Alez dozyca to swintucha-a nie wyglada:roll:

na szczeście Czartek nie siedzi na sniegu,nie mieszka w budzie,tylko w pawilonie,gdy mu tylek zmarznie,zawsze moze wejsc do ogrzewanego pomieszczenia.Nie jest tam zimno.

Posted

Śnieg, śnieg i po śniegu! Wiosna górą, Czarteczku! Zawsze! Ale nocki jeszcze chłodne, więc grzej tyłeczek przy kaloryferach, a na spacerek skoczymy sobie jutro.

Posted

szuwar masz dożyce?:loveu:ale rewelaaa...to ja juz bym nie mogla siedzieć w domu...ja bym łaziłaaa i łaziłaaaa...teraz ciagle latam wieczorami na spacery i za każdym razem mysle sobie: Boże, gdzie jest jakiś mój pies na tych spacerach:(

Czartku mógłbyś to być Ty, gdyby ciotka miała swoje mieszkanie i względnie dobrą pracę:/

Posted

No tak prawdę powiedziawszy to rzeczywiście jest rewela... To jest duży pies, któremu się wydaje, że jest yorkiem. Nigdy wcześniej nie miałam tak bezkompleksowego i zrelaksowanego psa. A że czasem sobie zrobi "małe" co nieco w domu...

Czartek, Ty tez byś był fajny w domu. Może kiedyś i Tobie się wreszcie uda...

Posted

Szybko by się nauczył. Chociaż sikanie chyba gorsze niż koopa. Ostatnio gościł u mnie Kajtek przez dwa dni i chyba się troszkę bał, bo do kuwety nie trafiał regularnie. Ciągle chodzę po domu i podejrzliwie wącham różne dywaniki:razz:

Posted

[quote name='szuwar']Okropny temat. I zupełnie nie rozumiem czemu u Czartka na wątku:evil_lol:

Dlaczego okropny? Silkanie ważna sprawa. A jak błogo się robi, jak człek, sorry - psiak, sobie ulży.
Dzisiaj byłam u psa, który nie bardzo wie, do czego służy drzewo.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/#post11980567

Czartek, idziemy się wysikać!

Posted

brazowa1 napisał(a):
słuchajcie,a jak tak pies nerwowo sciany zaznacza,to jakby mu pieluche zalozyc ,to sie zestresuje jeszcze bardziej? :evil_lol:
e,suczki chyba sa lepsze.

Brązowa, w temacie "sikanie" na PW.

Posted

[quote name='szuwar']No pielucha na pewno frustrująca jest. Taki pies sobie znaczy i znaczy, a tu żadnego efektu.

Ja wam dam pieluchy! Pies po to jest, między innymi, żeby sobie siknąć.
Czartek, zagryzaj!