Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
A to niespodzianka! :crazyeye: Podziękuj, Czarteczku, Brązowej, bo ciotce się przysnęło przed telewizorem. :oops:

spanie przed telewizorem,jest Agatko bardzo,ale to bardzo niezdrowe (chociaz przyjemne;) )

Posted

[quote name='brazowa1']spanie przed telewizorem,jest Agatko bardzo,ale to bardzo niezdrowe (chociaz przyjemne;) )

Że przyjemne, to wiem, ale dlaczego niezdrowe? Słyszysz, Czarteczku, co ta ciotka wygaduje? Lepiej tego dobrego domku poszukamy.
Gdzie on jest, do cholery!?

Posted

Kuruj sie Agatko.Hmm,przez mment pomyslalam,ze to moze wirus komputera,ech ten rozwoj cywilizacji.

Potzrebujemy-ludzi lubiacych psy,domek,ogrodek-może byc nieduzy.I troche serca.

Posted

Czartek to jest gigant!Drę się do niego, a ten jak nie zacznie się prezentować, pokazywać i nagle...już patrzy gdzie są groszki. A ja nawet nie rzuciłam...ten zamiast na mnie to już lata po boksie i szuka...no co za interesowna bestia:diabloti:ale ma coś w sobie

Posted

No ja go niestety na żywo nigdy nie widziałam. W schronisku byłam zaledwie dwa razy, bo choć mnie strasznie korci, żeby Czartka choć raz na prawdziwy spacer wziąć to niestety przy moim trybie życia nie mogę odpowiedzialnie podejść do tematu regularnych odwiedzin psa. A te dwa razy co byłam to Brązowej nie było i wszystko w takim biegu załatwiane...

Posted

wielkośc dokladnie sznaucera sredniego.

Powiem Wam w tajemnicy,ze Millarca go nie lubi.Nie moze mu wybaczyc,ze przez niego Falko zemdlał ze strachu.Tylko,ze Falko potem znalazł dobry dm,a czartek siedzi.