Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talcott napisał(a):
Ciotka "ledwożywa" Talcott melduje się:loveu:

O 20.45 już "ledwożywa"? To niepodobne do cioteczki. Pora przerzucić się z kawy na soki owocowe.

Czarteczku, co u ciebie? Może już w domku jesteś? Odezwij się.

Posted

Gdzie się podziały wszystkie trójmiejskie ciotki?! :mad: Jak tak dalej pójdzie, Czartek znów zacznie palić! Matko, żeby tylko nam się nie rozpił!
Na wszelki wypadek zafunduję mu bieg po zdrowie.

Posted

A wiecie, że Czartek ma na allegro 2 obserwatorów?... Z tego, co pamiętam, nigdy chyba nikt się nim nie interesował. Coś jakiś atrakcyjny sie zrobił, czy co?... :cool3:

Posted

rozmawialam z ta mila dziewczyna.Umowiłysmy sie w schronisku,obgadamy,pokaze psy.Czartek raczej odpada z tego wzgledu,ze ta pani jezdzi do swojej mamy,ktora ma psa,a ja bym nie radzila jednak zaprzyjażniac Czartka z innymi psami.
Ale najwazniejsze,ze kogos juz poruszył,to znaczy,ze ma szanse.

Posted

Umowilam sie z ta mila Pania na pokazanie Czartka,ale wpierw i tak musimy pogadac o tym,co jej chlopak na psa (zbyt czesto psy wracaja po miesiacu do schroniska,bo "chlopak nie akcepuje tego psa,a mieszkanie jest jego"),moze okazac sie,ze w ich sytuacji najlepszy bedzie kot.

Posted

Czartek zaadoptowany-jak bedzie nie mam pojecia.Jutro wsio opowiem,dzis sporo wrazen.Mam stały kontakt z wlascicielka,w najgorszym razie wroci do nas,noooooooo.
Moze panikuje,moze wydziwiam.Decyzja byla ich-co powoduje,ze mam czyste sumienie.Wsio opowiem jutro dobrze? nie gniewajcie sie :)

Posted

Bardzo niedobrze! Brązowa funduje ciotkom bezsenną noc! W moim wieku to niewskazane. Brązowa, ale z samego rana, ok? Czarteczku najsłodszy... Oby... Mogę cię ucałować w nochalka? :calus:

Posted

Odda go,mowie Wam.Nie ma determinacji i nie powinna go brać.Umowilysmy sie,zeby pokazac jej Czartka.POKAZAC.Gdy przyjechalam,oni juz go kupili.Wiec po ptakach.Moglam tylko udzielic dobrych rad i poblogoslawic.
I dzis SMS,odczytalam przed chwila.Ze jest nadpobudliwy ciagle biega ( a niby jaki ma byc,po 7miu latach w schronisku?) i ciagle sika.I co ona ma robic.Chyba jej napisze,ze jezeli nie chce powalczyc o psa,to jak najszybciej odwiezc do schroniska.Bo i tak to zrobi,a Czartek sie nie zmieni,jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki.Bo jest psem.

Najgorsze jest to,ze gdyby poczekali na mnie i wzieli innego psa,to i pies moglby byc na swoim miejscu i ludzie byliby zadowoleni.Tak to jest,jak sie nie chce sluchac...niech szlag trafi porywy serca bez odrobiny rozsadku.

Posted

doradzcie,co odpisac?
bo wg mnie i tak go odda...to chyba lepiej wczesniej niz pozniej.Ale powiedzcie,jak Wy uwazacie?
zadzwonie do Millarci,skonsultuje z nia...
i czemu moje przeczucia co do adopcji zwykle sie sprawdzaja....